80

ауу

преди 5 години

Най добре гражданската да стане НЕЗАДЪЛЖИТЕЛНА и тогава ще видим как бързо ще паднат цени

79

ауу

преди 5 години

Никой не ги е карал да стават застрахователи. Щом са на загуба да затварят и да си търсят друга работа.Кажи Мендо, не колко са изплатили застрахователите , а колко печалба са натрупали за миналата годинаСмешни ставате

78

Анонимен

преди 5 години

Тази не е народен представител ,а застрахователен. Мачка ни за всичко.

77

шепот

преди 5 години

Менда види се ,че много мразиш българите.Ти просто изпитваш омайност когато ги унищожаваш.Кевъре един от пищовите ти.Ако има народналюбов ,както в Афганистан за жените,би ли ни потърсила за малко милост.

76

Анонимен

преди 5 години

М.Стоянова не защитава интересите на гласоподавателите си,а корпоративни такива, затова трябва да си подаде оставката като депутат ВЕДНАГА

75

Анонимен

преди 5 години

Вижте по.смешиштето Борисов в Хелзинки в Гъдел.нюз !

74

Мартин

преди 5 години

Мента да направи среща с Президента и за винетките.Как в Румъния една месечна винетка струва 6 Евро а в България 35 лв.

73

Жоро

преди 5 години

До D:Гражданската отговорност е задължителна, защото всеки с кола за 1000 лв. може да убие човек на пътя или да причини материални вреди за десетки хиляди левове. И да го осъдиш, той няма как да те обезщети, защото няма какво да му вземеш.

72

D:

преди 5 години

Защо въобще гражданската отговорност трябва да е задължителна ? Който иска да се застрахова, който не ще отговаря отговаря в съда и ще плаща обезщетение сам.Държавата преди национализираше, сега създава монополи и безсмислени данъци, да може някой да ***.

71

ПроСоТо

преди 5 години

Г-н Президент,не се оставайте да ви въвлекат в ИНТРИГИТЕ им!Каквото надробиха,да го сърбат!ТЕ са "законодателите"!..ТЕ ОАКВАТ работите!...ТЕ ДА СИ ПОНЕСАТ ПОСЛЕДСТВИЯТА!!!!

70

до 78

преди 5 години

"Преди известно време четох, че управителя на универсален пенсионен фонд, чието име не споменаха, си определил заплата 70 000 лв на месец."За Анастас Петров ли става дума?

69

Анонимен

преди 5 години

Преди известно време четох, че управителя на универсален пенсионен фонд, чието име не споменаха, си определил заплата 70 000 лв на месец. В Затрахователните дружества е същото. Парите ни дефакто отиват за заплати на една шепа управители, зам.управители, членове на борда и мениджърски кадри - нали имат по няколко любовници, деца в чужбина, трябва да тече от някъде.

68

Анонимен

преди 5 години

"Те трябва да отговарят пред народа който си плаща за тези услуги, не пред мен" Румен Радев

67

ПроСоТо

преди 5 години

когато някой затъва,той се стреми да завлече колкото може повече други със себе си....Президента да откаже на тая ...ше_бечка!!!...НЕ президента забърка кашите,а въпросната!..Сега да се оправят сами гробарите!Радев НЕ трябва да СПОДЕЛЯ РЕЗИЛА ИМ!!!!!!

66

Анонимен

преди 5 години

Плащаш осигуровки,данъци,застраховки, институциите излизат на телевизора и казват "трябва да вдигнем цените че ще фалираме" .Нещата взеха да приличат на оня стар виц за кръчмаря който почнал да пита работниците си "кой обра касата?". Как става този номер ,имаш пълна събираемост от клиентите си редовно ,а излизаш и говориш за фалит? Държавата /Властта или да почне разледване срещу абсолютни спекуланти и крадци или ако и властта е в комбина с тези престъпници дошло е време за народен съд !

65

Анонимен

преди 5 години

До 69. Със сигурност много по-малко, отколкото олигоффрените, гласуващи за БСП.

64

Реалист

преди 5 години

До 65. Това упражнение сме го играли няколко пъти - оставка, предсрочно избори, които ГЕРБ отново печели.

63

фатмак

преди 5 години

радефф отказа среща и се изсули като гол *** с някакви вяли оправдания с конституцията. А бе, шапшал, никой не иска да се бъркаш в законодателната дейност, молят те за една обикновена, добронамерена среща да се изложат аргументите. Пък ти после прави каквото искаш. Иначе много те бива на критиките отстрани, ама като трябва да се предприеме нещо по-активно бягаш. Щото е много лесно така, нали?

62

Живите мъртви в БГ

преди 5 години

Маце, не е президентът този, който протестира срещу безумната ви политика. Хората са засегнатите. Аз не чувствам президента като някакъв защитник на моите интереси, но те чувствам теб като човек, който ги погазва. Излез на улицата и обясни на хората за какво става дума. Защо пак наказвате честните хора, а не тарикатите и разбойниците?

61

Анонимен

преди 5 години

За какво му е на Радев да се среща с вас