60

Анонимен

преди 5 години

Питам се колко *** трябва да си за да избираш да те управляват откровени тъ панари като Борисов и Цветанов и крадливата им шайка от нагли неграмотници ???

59

Анонимен

преди 5 години

Менда, дано да четеш мнения от форумите, защото явно не разбираш за какво недоволстват хората. Имаме 2 милиарда излишък, който са на всички хора в България - или поне на тези, които си плащат съвестно данъците. Говориш постоянно за едни 200 милиона? Ами отделете ги от излишъка и ги дайте на застрахователните дружества да запълните дупките. Това, пак повтарям не са пари на ГЕРБ, а на народа. Ще направите нещо полезно, вместо да си раздавате излишъка като бонуси, както правите в края на годината.

58

страшния съд

преди 5 години

Затвор за всички политиции от прехода и преди това както и бонус малус за децата и внуците им!казах!!

57

wer

преди 5 години

Очевидно има картел на застрахователите, който се подкрепя от най-високото ниво на власта. Всички вдигат едновременно и на едни и същи нива. Някой от застрахователите щял да фалира. Нека, това е здравословно за икономиката, ще останат по-добрите. Стига с тази властова подкрепа на мутрите с вратовръзки.

56

Анонимен

преди 5 години

Крадливи и лъжливи гробари , Оставка

55

Анонимен

преди 5 години

някой проверил ли е какъв процент от адвокатските хонорари се връща на някои отговорни лица от застрахователните дружества.

54

Анонимен

преди 5 години

Менда-мендила вече е провела среща със застархователите и си е уредила тлъсто бонусче за дзверкото дране което предстои за българския електорален ***

53

до 53

преди 5 години

Интересни са твойте директиви за всякакви изгърбвания ,а в Европа директиви за пенсии и заплати няма ли ,аии моля ти се глупости и адвокатстване на гербавите няма нужда...ДОЛУ ГЕРБ !!!

52

Още един су--

преди 5 години

бект ,които си е продал душата на дявола....работещ за злото на обикновения човек и спомагаш за демографския срив и и ликвидиране на българския народ....ДОЛУ ГЕРБ !!!

51

Анонимен

преди 5 години

Да направят референдум.И тогава каквото каже народът.

50

До 57 dp

преди 5 години

Бъркаш, вида на колата, която шофираш е от голямо значение за размера на щетите при катастрофа. Едно възможно решение е, ППС да се разделят на категории и когато правиш застраховка, размера й да е според най-скъпата категирия ППС, която декларираш, че ще управляващ. Ако след това искаш да управляваш нещо с по-висока застраховка, плащаш допълнителна застраховка за това

49

До 57 dp

преди 5 години

Казваш, че ако те удари трабант и ТИР е едно и също - вида на колата според теб няма значение.

48

Шопо

преди 5 години

Е ГЕРБ немат ли Премиер ,та пращат при Президента счетоводителката на цар Киро ?!

47

dp

преди 5 години

ГО на Водача трябва да има, не на Автомобила. Когато някой е рисков водач, извършва нарушения и нанася щети, следва да плаща по-скъпо в следващия период. Какво общо има вида на колата, че да е определящ за цената на застраховката, има хора със скъпи коли, които се държат нормално на пътя, както и джигити които са се качили в каквото намерят.Ако имам 5 коли, на които плащам данък и застраховка каско, за какво са ми 5 граждански, очевадно е че не мога да ги карам едновременно.

46

Кой, кой

преди 5 години

Кой ще "напълни гащите"? Скоро ще разберем... Този път чувството за недосегаемост ви изигра лоша шега!

45

Ванката

преди 5 години

Когато тази *** ми даде нейната за плата а аз и отстъпя моята, защото съм убеден че работя много повече от нея, тогава може да настоява да вдига каквото и да е в тая държава

44

Жоро

преди 5 години

До ЖОРКАЗастраховането (в т.ч. и ГО на автомобилистите) в целия ЕС се регулира от единна нормативна уредба - т. нар. Директива Solvency II. Да се твърди, че само у нас се работи така, показва абсолютно непознаване на материята. И цената на гражданската отговорност в България е в пъти по-ниска от всички останали страни в ЕС.

43

тази от снимката

преди 5 години

Трябва да влезе в затвора!Тя е виновна за милиардите които платихме за КТБ.Защо след като платихме задълженията на собствениците на КТБ държавата не стана СОБСТВЕНИК НА АКТИВИТЕ НА БАНКАТА??!!Защо собственик на тези активи станаха МИЛЕН И ГЕОРГИ ВЕЛЧЕВИ и тяхната ВТББез пари взеха ВЪЗБРАНЕНИЯТ АКТИВ НА КТБ - Виваком!!!УПРАВЛЯВА НИ ЕДНА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА НА КОЯТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ СЛОЖЕН 8КРАЯТ!!ЦАЦАРОВ СЪЩО Е ЗА ЗАТВОРА!!НЯМА ОПОЗИЦИЯ , НЯМА УПРАВЛЯВАЩИ - ВСИЧКИ СА ЗА ЗАТВОР

42

Гого

преди 5 години

Тая застраховка беше капката, която преля....Временно управляващите по причина, че отдавна се откъснаха от действителността и витаят в облаците решиха, че тая есен е удобен момент да острижат електората "0" номер - ток, вода, бензин, данък за кола и прочие. Е, сега видяха, че пресолиха манджата, ама дали не е късно ??????

41

Ей, мишоци и мишки

преди 5 години

Сбрани в Народното събрание за да си гласувате закони, изцяло във ваша полза и на т.нар."бизнес"- дойде ви времето! Имайте наглостта още да заемате местата си, против Народната воля! Знаете що е народен съд, със сигурност сте се интересували- все пак сте пряко заинтересовани!