73

Парваноф Стоя Плевня

преди 5 години

Бившите прецеденти взимат по 3747 лв пенция за 5 г" стаж" Откъдя накъдя.

72

реалист

преди 5 години

ВЪПРЕКИ, ЧЕ СТЕ ГНЕВНИ КАКТО АЗ, НЕ КЪЛНЕТЕ, ЗАЩОТО СЕ ВРЪЩА ВЪРХУ КЪЛНЕЩИЯ.

71

Анонимен

преди 5 години

ПИР ПО ВРЕМЕ НА ЧУМА.

70

Анонимен

преди 5 години

Оставка за Путин!

69

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТрябва да има някакъв лимит на тези заплати. Не може да ги вдигат когато, и с колкото си решат....И защо да трябва та има лимит? Защо да не си ги вдигат когато си решат след като имат възможност, нека взимат повече за да живеят по-добре, да имат по-добро качество на живот. Ти защо завиждаш, защо окото ти е завистливо?

68

Реалноста

преди 5 години

Надя се оплаква ама точно тя бе русата унгарка .. .*** какво очаквате от комунистическа щерка

67

ДА

преди 5 години

Сега стана ли ви ясно,защо се увеличават заплатите на държавните хрантутници!Първо,защото са избиратели,второ-защото се увеличава и средната работна заплата,а от там и тая -на депутатите!Сами си гласуват парите и си ги получават.А вие ,пак гласувайте за ГЕРБ!Успех в живота!

66

Слушай че ....

преди 5 години

Аз мисля че политиката разделя народа и го прави да се чувства неравен. Политиците и народа нещо не сме равни с тях. Равенството е много важно. Извънземните Плиейдяни са казали че човечеството трябва да е равно по между си и да се обичат всичките и уважават. Те също са казали че политиката и да гласуваш е една фалшива измама и народа не е длъжен да се връзва на тази схема. Ама ние се връзваме защото тази схема вече стана част от човечеството да избира фалшиво управление. Всичко е една илюзия.

65

Анонимен

преди 5 години

Тези на снимката и тримата ги знам кои са - изгряващи хиени на червения небосклон. точно тези ще са най-активни да издърпат залъка от устата на децата ви и от пенсиите на родителите ви. Пък вий си мъцайте тука, не излизайте на протести, що да се хабите нали?

64

123

преди 5 години

Този,, из вер г,, президента му е на оная работа какво се случва в България ... Абе за какво ни служи този та взима 11000 лева заплата ???? Какво точно работи като изключим, че харчи милиони левове за да си ходи по екскурзии...... Полицията пак бие невинни протестиращи,, г адна държава СПАСЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ СЕ КАЗВА КАЛАШНИК ,, КАЛАШНИК И ДИНАМИТ ДИНАМИТ

63

Анонимен

преди 5 години

Трябва да има някакъв лимит на тези заплати. Не може да ги вдигат когато, и с колкото си решат. РЕФЕРЕНДУМ ЗА ТЕЗИ ЗАПЛАТИ. НАШИТЕ РОДИТЕЛИ, БАБИ, ДЯДОВЦИ, ДЕЦА ГЛАДУВАТ, И МИЗЕРСТВАТ А ТЕ ПИРУВАТ.

62

Модо

преди 5 години

И 7 БОНА НИКАК НЕ Е ЗЛЕ.кАТО ДОБАВИМ ПРОЦЕНТ ЗА СТАЖ И ПРЕМИИ ЗА ТРИМЕСЕЧИЯ...НО ОТ ЗАПЛАТА НЕ СЕ СПЕСТЯВАТ МИЛИАРДИ В ОшФОРКИ..ТРЯБВА И ТАРИКАТЛЪК.

61

Анонимен

преди 5 години

Президента като толкова милее за народа нека си дарява заплатата от 11хил. на нуждаещи хора.

60

Анонимен

преди 5 години

Зозо, прочети им биографиите на твоите гербаджийски патрони, има ли един да не е от низшия ешелон на Партията?

59

Киро Х

преди 5 години

До Надя: Смях падна голям!******************************И кое точно беше смешното?

58

Анонимен

преди 5 години

До НадяТой Орбан как не ги е "почерпил" съпартийците си?Странно.

57

Анонимен

преди 5 години

На президента трябва да му бъде вдигната заплатата поне на 22000 защото прави много хубави коремни превъртания на лоста.

56

Додо

преди 5 години

11 бона не е никак лошо за заплата на старшина от Хасковски окръг.

55

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКолкото и да му е заплатата, стига за къща в БарЦелона!хахаха

54

Надя

преди 5 години

Преди години бях преводачка на една група Г-Е-Р-Б депутати в Будапеща. Бяхме в х-л Гелерт. Там официално има компаньонки. Шефа на групата си падна по една руса и ме попита да преведа дали ако я наеме от хотела ще му издадат документ за разхода. Унгарците казаха - няма проблем и нашия плати и замъкна момето в стаята си. На сутринта наистина му дадоха фактура за "фризьорски услуги" и като се прибрахме в БГ от парламента му я осребриха. Така народът плати чу-ка-нето на депутата. Смях падна голям!