13

реалист

преди 5 години

Ако депутат взема 500 лв , дали ще си помисли за за ГО от 250 лв т.е. повишение с 60 % и повишаване на данъци с 30%, вода с 25%, газ с 30 %, горива с 30 %, хляб с 20 % и т.н. Оставка!!!

12

От Гемания

преди 5 години

Не ща да съм ви президент и да ме каните. Тука вземам 11,000 ама в евро.Тука нашите сънародници дето мият кенефите и толкова много ги одумвате си докарват почти депутатски заплати. Е, налага се да работят здраво за тея пари, няма как само да лапат кифтета като нашите депутати.

11

Анонимен

преди 5 години

35 000 ПЛАТЕНИ ТРОЛА работят за ГРОБ срещу десетки милиони на месец! Повече са от българската армия!.

10

Анонимен

преди 5 години

Значи на Радев Президенството го смятат от както е влязал в казармата та до рандевуто до Париж и селфито с Путин - 11 бона на месец !Майките на деца с увреждания къде сте...Системата убива !!!?

9

Анонимен

преди 5 години

Че то едно място в листите струва 500 000 като минимум еле да си избиеш расхода с депотатска заплата ... Пък и кой ли крадлив *** ти разчита на нея

8

Анонимен

преди 5 години

Ако си мислите, че някой от тях изобщо се интересува от основната си заплата...

7

Анонимен

преди 5 години

Завалиите, живи да ги оплаче човек.

6

1000 лева

преди 5 години

Как веднага се впрегнаха да си поръчват статии и статистики.. Никой не вярва, че те живеят от заплати! Нямаше да я има тая арогантност ако беше така. Животът на нито един от тях не отговаря на доходите им. Рушветите и комисионните от корупционни практики не са официални, но като излязат данни за тях реват че са фалшиви новини.

5

Анонимен

преди 5 години

Тия статии да не се списват от някой седмокласник. "Ударя".

4

Анонимен

преди 5 години

Възнаграждението, което взимат родните законотворци е три пъти средната заплата за последните три месеца.Справедливо е да взимат три пъти минималната работна заплата. 1530 лв.

3

АНОНИМЕН

преди 5 години

Заплата на президента 7 бона , а на румънското менте от Лудогорец Моци е 50000 евра на месец, на другото румънско менте Кешеру- 60000 евра на месец. Като няма в тази държава мъже с топки да вкарат техният "Благодетел" Кирил Домусчиев откраднал 58 милиона от държавата по приватизацията на БМФ в панаделата така ще бъде.Но главният прокур гони дребните риби , а акулите не ги закача, защото не смее.

2

Анонимен

преди 5 години

И откъде на къде .... Депутат, трябва да взима средната заплата и това е!

1

Анонимен

преди 5 години

Като се има впредвид, че 99% от тях не живеят от тази заплата не разбирам защо изобщо им се дава