153

Срамота

преди 4 години

200 000 лв е по малко от колкото едно средно луксозно возило на фолк певица или футболист

152

Анонимен

преди 5 години

До До 147Дебилът дори не знае какво е среден мениджмънт.В момента в София има над 1000 души на заплата, която ще ги направи милионери. Всичките - благодарение на учене и труд, без връзки, без схеми.Можеш да си един от тях, а можеш и да продължаваш да мислиш че мениджърът не прави нищо, да мрънкаш, да гледаш как хората около теб се радват на живота, и да злобееш.Но не натрапвай на никого че не е изцяло твой си избор. Дотук никой дори не се поинтересува къде плащат тези пари, това е показателн

151

До 147

преди 5 години

Е колко мениджъри има в една фирма...и ако всеки е мениджър кой ще работи?Разбрал си ти от капитализъм колкото баба ти разбира от интернет

150

до 154

преди 5 години

Значи всеки може да стане милионер викаш за 10г и то в Бг...е тогава на Запад за 2г стават милионери...е защо тогава не бъка от милионери на запад?...Че си проззззз си проЗз поне мълчи и не се издавай

149

Анонимен

преди 5 години

15,000 лв месечно за среден мениджмънт.При скромен (и все пак удобен) живот и инвестиране на излишъка от заплатата милионер се става за под десетилетие-С такава заплата и без да инвестираш ще станеш милионер.

148

Оле

преди 5 години

Ако са им малко да си раздадат и по един бонус

147

Мен

преди 5 години

Аз мисля че нашите депутати гладуват

146

Капиталист

преди 5 години

До Анонимен 150Средната работна заплата не е спирала да расте, не знам какво са писали вчера. Данните са публични, научете се да ползвате Гугъл, вместо да вярвате на лъжливи медии.До Анонимен 148Да не си милионер в днешно време е личен избор. С изключение на сериозно болни хора в неравностойно положение, всеки може в рамките на 10 години да изкара милион за себе си. Ако социалното неравенство се задълбочава, това е заради грешната нагласа на масите, че някой е длъжен да работи вместо тях.

145

Я па я...!

преди 5 години

Снимката дава отговор за какво взимат заплата. Да подпират стената.

144

Питам

преди 5 години

До Панталей Партизанина 142 Бъзикаш се , нали ?

143

Пенсионер

преди 5 години

До Анонимен 102 И тук няма пенсионери дето ровят по кофите. Ровят бездомници. Може да сме бедни , но имаме дастойнство.

142

Анонимен

преди 5 години

Вчера писахте, че СРЗ намаляла, днес пишете, че СРЗ скочила и затова скачат заплатите на депутатите, министри, президент...Платена медия, обслужваща статуквото.

141

Мама му дейба

преди 5 години

Хубаво е да си президентит дявол да го вземеЧе и на любоеницста дават заплата

140

Анонимен

преди 5 години

Социалното неравенство става все по-голямо не само в България, но и в целия свят................скоро ще има революция!!!

139

Капиталист

преди 5 години

До НепознатаМога да ви кажа поне 5 български фирми, които дават 15,000 лв месечно за среден мениджмънт.При скромен (и все пак удобен) живот и инвестиране на излишъка от заплатата милионер се става за под десетилетие с тази заплата :). С правилно инвестиране - за под 5.

138

Непозната

преди 5 години

До Анонимен 147Не съм чула някой от заплата да е станал милионер или да е обезпечил близките си до 10-то коляно. Това става с крупни рушвети, които взимат участниците във властта. А иначе ясно, че е нормално за отговорността, която носят, да взимат повече пари от обикновения гражданин. Ако взимат само тези пари, с мед да ги нахраниш, щеше да има благоденствие и за нас.

137

Анонимен

преди 5 години

За Президента ОК, но за онези клати...... е супер нахално, те дори не ходят на работа.

136

Анонимен

преди 5 години

До Непозната Проблемът е, че в нашата политиката непрекъснато попадат случайни хора, които имат една цел- да се обезпечат до 10-то коляно. Национални интереси, бъдещето на държавата, наболели проблеми, икономика, образование, здравеопазване, екология, съдбата на хората и т.н....Това не е важно! Важно е щом си във властта , да станеш милионер и то бързо! Това вече стана национален морал и поведение на политическата ни класа.

135

Панталей Партизанина

преди 5 години

Г-н Радев само се подписва за тази заплата 11000лв на месец, но всъщност не получава и стотинка защото дарява парите на бедните. Същото прави и Г-жа Нинова! Защото те нямат нужда от пари. С къшей хляб и палка Камчия могат да изкарат цял месец! Това е така защото те се хранят с радостта и блясъкът в очите на удовлетворения беден! Г-жа Нинова трябва да управлява България! БСП победа!

134

анонимен

преди 5 години

Средна продължителност на живота в Русия: при Брежнев - 71 г., при Горбачов и Елцин - 61 г., при Путин - 72 години.