28

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

българското обединение на шофьорите е нещо като СБА, ама с хора дето казват квот тряя пред камера, блекджек и пачаври ? или още едно нпо дето ще го тикат по медиите докато за всички се намери държавна работа?

27

Пушек се вдига

преди 5 години

Теца е виновен. Топлофикация е виновна , Бойко е виновен , Путин руския газ е виновен , АЕЦ Белене е виновен , пушачите в града са виновни , дизелът е виновен. А колите старите коли ще им сложа един банан в ауспуха и готово проблема е решен. А за другото само гърмеж на ТЕЦ на пушачите на руския газ на АЕЦ Белене , Козлодуй и на дизелът.

26

Анонимен

преди 5 години

А с пушеците от гетата какво ще правим?

25

Анонимен

преди 5 години

ОСТАВКА!

24

Анонимен

преди 5 години

Нито дума за ограничаване възрастта на автомобилите внос. Упорито отказват да направят това. В една Кения например е 8г ( сега ще го променят на 5), в Пакистан е 3г и т.н..

23

Аво

преди 5 години

"За първи път се въвежда и регистър на автосервизите, който ще включва информация за извършените ремонти и вложените части."Ей това е много важно да се случи.

22

АЙДЕЕЕ

преди 5 години

размечтахте се...

21

Неам нерви

преди 5 години

стига мъдрихте кой организирал,кой им плащал,какви били те...Трябва добре да се разбере,че 30 години са страшно много време и то изтече-хората, независимо от това дали са от София,провинцията, заможни,бедни,интелигентни или не чак толкова, привърженици на дясното или на лявото, стари и млади им ПИСНА - писна им да ги правят на ***.оти-дребни, алчни нищо.жества да ги унижават, грабят и да им се подиграват, писна им да са все бедни и да не могат да кажат спокойно,че са българи и европейци,защото това предизвиква само насмешка, писна им да слушат откровено *** и смешни ***.оти, повярвали си, ч

20

Шмръц

преди 5 години

Със сигурност си отивате герберски наглеци!

19

Анонимен

преди 5 години

Всичко е някаква конспирация, да се разкарат старите коли от пътя, да се направят огромни данъците, така че, ще спечелят вносителите на нови автомобили, такситата и транспортните фирми.

18

Иво

преди 5 години

Аз си мислех, че сте се осъзнали след неделя, а вие напук го правите. Големи инати сте, като децата.

17

Анонимен

преди 5 години

ДРЪН, ДРЪН, ДРЪН......туй сме го челиииииииииии.......

16

Анонимен

преди 5 години

Когато хората караха автомобили, ние нямахме велосипеди. Няма нужда да откриваме топлата вода, а да видят другите страни какви закони прилагат, нали уж сме в Европа. Що се отнася до рег. номер, колата трябва да има един номер, включващ и обозначение за годината на първа регистрация, както например в Англия, а не да се сменя по няколко пъти.

15

Анонимен

преди 5 години

Уважаеми лобисти, вносители на нови автомобили, никой не ви иска таратайките понеже не са качествени! Няма как да прокарате тази тъпащина под формата на нещо природосъобразно!

14

Анонимен

преди 5 години

Споко, малко им остава.Скоро ще ги залюлеем по клоните.

13

Анонимен

преди 5 години

Ами то не може всеки Ганчовец с по 800 лв заплата с по две коли.Колата е лукс, а не необходимост.Който няма пари - с ГТ.

12

И НОВОТО Е....

преди 5 години

Че това ще ви струва 5-пъти повече от досега---както казах Зеленчука не спи ,ако не му стане номера със застраховките ще удари на 5-места с по малко и пак ще си вземе парите за 10% увеличение на заплатите на администрация и полиция.....аз вече като чуя за увеличение на заплатите и виждам всякакви тесли...

11

Галин

преди 5 години

Няма какво да ревете, голяма част от колите в България не се поддържат или влизат в сервиз основно за смяна на масло и НЕ ВСИЧКИТЕ ФИЛТРИ с цел да се спестят 8 лева от него. А какво да говорим за ревизия на спирачна с-***, течове от двигател, вреди емисии(почти всички катализатори са премахнати и продадено за по 80-100 лева).Хора караме гробници на колела..такива автомобили нямат място по пътищата където и да е по света. Ако имате възможност поддържаите и карайте, ако нямате търсете алтернатива!

10

Анонимен

преди 5 години

Амме.Просто трябва още малко администрация,че не е сигурно на изборите какво ще стане.Понеже се окъкаха бая напоследък

9

Зозо

преди 5 години

Айдеее, поредната доза фалшиви новини. Всичко написано са някакви идеи на някой си. Тук веднага наскачаха психарите и умрелите от глад *** :))))))))))))))))))))))