68

...........

преди 5 години

До Анонимен 69: На първо място, не искам чист въздух само за себе си, а за всички и най-вече за децата. Трябва ли човек да има "дyпapa" и да отиде на село, за да диша чист въздух? Аз село нямам, пич. И прадядовците и прабабите ми не са имали село. Трябва ли да си купя къща на село, за да не дишам отровите на безотговорни вчерашни жители на селата. На второ място, колата не е за да си гъделичка егото човек, а за да му върши работа.

67

Я

преди 5 години

Просто трябва да се забранят въглищата, и да има контрол над горящите гуми от маалата...

66

Анонимен

преди 5 години

Политиците в България така и не арзбраха, че от поне 50 години в България колите не са лукс, а необходимост. Преди 60 години в Италия тяхното правителство проведе успешна политика всяко семейство с кола, защото там осъзнаха този *** факт. В България колите на хората са много малко, значително под средното ниво на ЕС и няма как да не се увеличават. Според последното пребояване 45,8 % от домакинствата имат автомобил, т.е. колите са 183 на 1000 човека население при средни нива от над 500 в ЕС.

65

Емо

преди 5 години

Някой и без това скоро няма да е на власт. Не може към автомобилите да се залагат екологчни норми, които не са били в сила при производството му. Иначе ще ни задължат да сменяме на всеки 4 години колите с по-нови.

64

АнонимеН

преди 5 години

ББ: ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА МЕ ДРАЗНИТЕ, И ПАК ЩЕ ПОЧНЕТЕ ДА СЕ ПАЛИТЕ ЖИВИ КАТО ПРЕЗ ПЪРВИЯ МИ МАНДАТ!

63

АнонимеН

преди 5 години

БУДАЛИСОВ: ИЛИ ЩЕ МИ ПЛАЩАТЕ СОЛЕНИ ДАНЪЦИ ИЛИ ВИ СПИРАМ КОЛИТЕ!!!1ПОЧНАХМЕ СЪС ЗАПЛАХИТЕ МАЙ Е ВРЕМЕ ДА СИ ХОДИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

62

Анонимен

преди 5 години

До ...........54Ами що не си вдигнеш дупарата и да идеш да живееш на село, там въздухът е чист! 12-13г. коли искаш да няма...ми купи си колело бе тарикат, искаш само ти да си гъделичкаш егото! Ама да не стане така че да не смеете да си изкарате новите коли по улиците, щото на някой хора ще им дойде до гуша от лакомията ви...

61

NoName

преди 5 години

Глупостиииии. Това ако го направят България ще пламне! На запад практиката е ясна, АКО НЕ МИНЕШ ПРЕГЛЕДА = имаш срок от 14 дни да ги отстраниш или колата ти се спира от движение ТОЧКА! Ако не успееш в срок да си оправиш колата си я оправяш и след 3-4-5-6-1001 месеца я качваш на репатрака и отиваш на преглед и ако минеш = колата ти е в движение ТОЧКА

60

Край

преди 5 години

И понеже българчето няма скоро да разбере че градовете му са устроени за градски транспорт а не за лични коли - до 3г. улиците на София ще се блокират тотално. Ще се бият за паркиране и за преминаване. Нормалните хора /нищо че са по заможни и повече им трябва кола/ сами ще се откажат от колите си и ще тръгнат по велоалейте. Глупанарите ще седят във возилата си и ще дишат нефтопродукти.Е така глупанарията българска ще победи завинаги.

59

Факт

преди 5 години

Проблемът при замърсяването на въздуха са избирателите на ГЕРБ в гетата, които горят какво ли не. Въпреки това има някакви, които искат по-мръсен въздух, като говорят за замърсяването от колите, което е пренебрежимо малко, но така отклоняват вниманието от замърсителите на въздуха. Явно те не мислят за децата, а и за всички нас.

58

До 59 Край

преди 5 години

В София един на 7-8 човека има кола. Ти какво искаш? Искаш в нарушения на Конституцията на България, някои като теб да имат привилегии на база имуществено състояние. Не се ли усещаш, че си за прокурор и съд?!

57

някой

преди 5 години

А, кога ще спрете от употреба кюмбетата в копторите? Там се крие ключа за бараката, а некакво излиза от ауспуха на един автомобил/особено газифициран/!

56

Елемаг

преди 5 години

Добър ден на посъбудилото с стадо.Сноши ходих да карам приятел на Летището вечерта.Минахме естествено през митичния "Христо Ботев".Държа да подчертая,че комините бяха толкова и се горяха *** в количества,достатъчни за замърсенноста в цяла България.А това е само един от много Кубински анклави в цяла София.Толкова за изгорелите газове от автомобили.Пак удряте нас българите,а тези,които не протестират,за тях пак се ослушвате,че замърсяват в невероятни количества въздуха.*** то малко ви остана!!!

55

Анонимен

преди 5 години

Тези не се спряха, стрижат като за последно. Простотия след простотия и то все в ущърб на народа. Накрая няма да останат хора, които да ги издържат, всички ще се изнесат по чужбина, а Римляните не са съвестни данъкоплатци.

54

1

преди 5 години

До manwithnonameТе си имат "отцепки" на входовете на кварталите и винаги знаят кой влиза!Палят гуми и се махат, пожарната отива , гаси огъня и се прибира, след което ц.....е отиват и събират телта.

53

Анонимен

преди 5 години

Не пропускайте факта че един дизел влиза па трудно в работен режим и нормалното е да минеш половината си път дакато стопли и системите му тръгнат като хорятя

52

Край

преди 5 години

Из София само 1/4 от хората трябва да се движат с коли. И това трябва да са тези които са склонни да си плащат скъпо за това. Щото са много богати или щото много им се налага. За всички останали трябва да има бърз, комфортен и редовен градски транспорт - така е във всички големи европейски градове.Българчето това скоро няма да го вдене.

51

Анонимен

преди 5 години

Тук пък като купиш нов автомобил минава първия си преглед на четвъртата година и после да всеки 2г , до 10-тата. Проверката на изгорели газове е с компютър , но пак правят чалъми , за да не те скъсат.

50

???

преди 5 години

А нещо за масовия внос на коли с десен волан???

49

до ......

преди 5 години

А не ти ли прави впечатление, че този толкова отровен, мазен, смърдящ и задушлив въздух го има само през студените месеци? Или викаш лятото никой не кара стари коли?... трябва пълна забрана на кубунцие да горят *** зза отопление...