356

Анонимен

преди 5 години

Точно и ясно Обединител на хората не на партиите.Затова президентска република.Тиквите и мутрите на Гербавите на бунището.

355

Hrujs

преди 5 години

Eivalla na Emine i Recep Erdogan, nai dobrata, nai stoinostnata europeiska semeina dvoika v sveta! Razkasaha im igrata na tea ortodoksalni i katokoliki bezpolovi nefeli......

354

Факт

преди 5 години

Нашия любим Президент! Румен Радев - генерал, е като ***, има го, но няма полза от него.

353

Алф

преди 5 години

Мдаа...Обединител, Неправдата, Надеждата, тинтири-минтири...общи приказки от минали партийни конгреси!Промяна няма да има - нито в червената партия,нито в нейните отрочета!

352

Оставка!!

преди 5 години

Оставка! Оставка! Оставка за Нинова, Радев и всякакви червени тролчета!

351

Мунчо

преди 5 години

Все ми се струва,че сегашния президент ще влезе в историята ни като най-хлевоустата Кака Сийка в политиката на България!

350

Клепоух разединител

преди 5 години

Бившият генерал Радев още преди да бъде предложен за президент разедини БСП. След това разедини т.н. съюз между АБВ,БСП и партията на Дончева. Е как ще обедини българите ???

349

Анонимен

преди 5 години

мазно комунистическо копелекакъв генерал си като не ти пука за България!

348

Анонимен

преди 5 години

Има тук едни проправителствени ***. Уважаеми ***, вие произхождате от народа. Заради едни гнусни, но необходими ви пари загърбвате народните тежнения. Помнете , че освен управляващите ви гледа и господ. Бог ще ви накаже за нечестните ви думи за "справедливото" данъчно-застрахователно бреме което ни налагат. Проклети да сте.

347

Цървул

преди 5 години

К'во стана с "радиомълчанието" , Другарю Президент???

346

Смях

преди 5 години

За теб Румене всичко, което не е БКП, е неправда! Срам и позор, подавай си оставката некадърен ***! Стоиш като матрьошка пред Тръмп, който те е подпрял, че ще припаднеш ***!!!

345

МНЕНИЕ

преди 5 години

СТАТИСТИКА за Президенти .Най-Успешния Президент на България е Първанов .Радев ще го догони и надмине .След смазването на Президентската Институция от Кандидата на ГЕРБ има Възход .

344

Анонимен

преди 5 години

Коя неправда бе Радев на всички ни е скъпо горивото да не мислиш Че на другите им е евтино, когато дойдем и ще станат само на горивари направи нещо бе нали си прецедент и обединител.

343

Патриот

преди 5 години

Кажи на господаря си Сорос, че няма да дадем и един лев в повече за гориво колкото и да вдига цените на горивата на международния пазар идваме всички на протест заедно със ГЕРБ пред алчните соросни бензинаджии ако не им запалим бензиноколонките ей на.

342

Анонимен

преди 5 години

Какви ги натори пак пикливото генералче...

341

Ала-Бала

преди 5 години

Цветанов яко плаща на троловете. Не си харчи парите, няма връщане назад. Прибирай всико в офшорните смтки и бързо при братя Галеви. Този път ще бъдете напъдени от България, която съсипахте!

340

Rednix

преди 5 години

Are, slavianovo da si pribira toa indiiski pensionidan aslan.....niakoi 37 godishen aslan da sa gotvi...tooa mnoo star...

339

Анонимен

преди 5 години

Властта трябва да знае .....Тоя човечец още не е разбрал че президента също е властта. Говори за властта в трето лице и се възприема като опозиция.

338

Василев

преди 5 години

Нали хората те избраха с честни и прозрачни избори, а пък медиите отразяваха всико обективно бе тю.флек, какво искаш!Някой да не ти е дал думата или да ти е забранил какво да правиш, влизай си в конституционните задължения и си изпълнявай дълга към отечетсвото, а не лягай като платена лека жена пред руските имперски интереси!!!???Агент Бенджи Галахар!ЦРУ!!!

337

Анонимен

преди 5 години

На снимката с Тръмп видяхте ли как си държи ръцете? Като ученичка на черната дъска!