396

Андре

преди 5 години

Тоя *** само харчи пари в опит да се снима покрай някой от световните лидери и като гледам колко хора му се връзват на празните приказки и големи лъжи скоро и той ще е милиардер на гърба на наивниците които ще гласуват и сляпо за каквото им каже

395

ДД

преди 5 години

ЗА БАЩА МУ ИМАШЕ ПРАВДА

394

Анонимен

преди 5 години

радев - самозабравилия се президент

393

30 години стигат

преди 5 години

Това е вече края на дългата измислица че сме живели в рая на всички времена.Това е вече края на тази сива приказка,която ни остави на края на света. Отлетелите мечти връщат се при нас. Вдигни очи,вдигни очи...Вдигни очи,виж този свят,животът днес върви напред, а не назад.Вдигни очи,светът е с нас!Вдигни очи изнай, ти имаш шанс.

392

анонимен

преди 5 години

много точна и правилна констатация на президента ген.РАДЕВ,за първи път от 29 двадесет и девет години имаме,достоен човек за ПРЕЗИДЕНТ,въпреки че е със ограничен от КОНСТИТУЦИЯТА по отношение на пълномощията си.

391

Резидентът ни яко

преди 5 години

Е Абил език в *** на ПутинСигурно иска да стане губернатор на Задунсйсйая

390

Анонимен

преди 5 години

Много импотентен президент е генерала

389

Анонимен

преди 5 години

На погребенията има платени оплаквачки, тука същата работа платени плювковци. И все пак Радев е номер 1.

388

Зозо

преди 5 години

Оооохххх, как са се наточили гладните *** :))))))))))) и кРадев.Това са 24 милиарда евро валутен резерв. Ох котьоооооооо, само да дойде служебния кабинети + ДПС, малииииииииииииии!!!!! Ох 50 милиарда лева ...... от теч на слюнка!

387

ognyanz

преди 5 години

Президентът ГЕРБ и пишман-патриотите ли трябва да обединява? И с кого? Хората протестират, защото не виждат управляващите да правят нещо добро за тях, а само как да им бъркат до-дълбоко в джоба. Червеното знаме щял да развява червенотиквеника. Ами хайде - развявай го, да те приберат на четвърти километър - там ти е мястото.

386

Червенотиквеник

преди 5 години

До Сата НАТО"А краят ви наближава неспасяемо....." На кой? Не се разбира? По стар партизански обичай пак ли сте готови да избивате? Как не ви е срам каскети непоръбени! Пак със заплахи и слюнка на устата заплашвате! Погледнете *** от снимката и всички сте като него! Не съм бойковист но вас *** червена, мързелива и крадлива не мога да ви понасям! Вие е..хте м..та на тази държава и пак държите да развеем червеното знаме под опеката на руския-татарски шовинизъм и алкохолизъм!

385

Анонимен

преди 5 години

разедени ни герб и пшевнелиев, но с този президент с ген.Радев България има бъдеще !

384

николай

преди 5 години

Толкова елементарна пропаганда на Радев. Разединител, но това му е ролята. Да насъсква едните срещу другите. Защото с нетърпение чака, да се разпадне управлението, да назначи служебно правителство. И тогава какво лапане и бързане ще настане! Ще бързат да изядат всичкия резерв на държавата. Какви наглеци са от БСП!!!

383

Анонимен

преди 5 години

Прав е президента............100 %!!

382

Анонимен

преди 5 години

Румене ти си президент на БКП, ти си разединител на България и срам за страната ни! Много си смешен на снимката с Тръмп в Париж, стоиш като микроб, а той ти е подпрял рамото да не се разпаднеш.

381

Е

преди 5 години

Колкото и да се напъват червените ***,не могат да ме убедят да гласувам за БСП и коалиционния им партньор ДПС!

380

Винету

преди 5 години

Герб заминават в затвора!

379

Без коментар

преди 5 години

Радев = бла - бла - бла ....

378

Анонимен

преди 5 години

Радев е един достоен Българин

377

Анонимен

преди 5 години

Прав е президента .....................100 %!