376

Искам лечение

преди 5 години

Искам магарешки на власт. Ще ни лекува и ще ни отвори нови аптеки.

375

Анонимен

преди 5 години

До Вие сте си виновниАз съм доволен от ГЕРБ и пак ще ги подкрепя на избори.

374

Кремльовският кавал

преди 5 години

Е обещал на Румен *** да го направи губернатор. Дългата Деса си е донесла вече ролки от Париж за новата роля - губернаторка на раята

373

Хехе

преди 5 години

Гледайте снимката на Путин,Радев и Деса в Париж! Всички са еднакво високи!?А по този повод, колаж, на който Путин е стъпил на блокче с инициали Лукойл,просто избива рибата!

372

Анонимен

преди 5 години

Ако след 1989 бяхме изпратили БКП на ревю на стрелбището,както сем.Чаушеску,сега нямаше да сме последния комунистически терариум,от който не спират да изпълзяват отровните им рептилии!Къде са Полша,Чехия,Унгария,Румъния...а комунистите им ,те къде са?

371

Вие сте си виновни

преди 5 години

Че гласувахте и избрахте герб. Герб ви омагьоса с големи обещания и вие като някакви овце им се връзвате много бързо и много лесно и ето резултата. Герб ви даде мизерия , бедност нереални разходи и нереални под линията на бедност доходи , престъпност , незаконие. Няма закони в полза на народа. Дали БСП ще промени това и намалее престъпността и корупцията ще видим. Но нещо май и тях ще бъдат под натиск от мтрите.

370

Сата НАТО

преди 5 години

Ясно е като бял ден - гербавите видяха кой ще ги унищожи и пълнят форумите с безсилна злоба и помия. Ама Радев не е Иванчева или Йончева, да го затворите или да му искате имунитета :))))) освен да квичите жално нищо друго не можете да направите. А краят ви наближава неспасяемо...

369

Това не решава пробл

преди 5 години

Всичко е нагласено свалянето на герб. Герб вече се награбиха максимално. И да плюете герб , герб вече не го интересува. Народа загуби много пари и много хора от България. Сега още повече ще бъде ограбен и още повече ще напускат. Сега е ред на БСП да ви смука. Нинова и другите в партията и. Който дойде на власт се ще е така защото сме в демокрацията. Демокрацията е виновна. При бай Тошо няма демокрация там всичко си беше в ред.

368

Анонимен

преди 5 години

Как няма да го е страх народа от Радев, тоя ще унищожи България за отрицателно време, заедно с госпожа лъжа!!!

367

АВС

преди 5 години

Имам портрети на Вазов, Ботев и Левски ! Скоро и на г-н Радев ще се поставя!

366

Анонимен

преди 5 години

разедини и плевнелиев факт ! герб ни довършиха

365

Анонимен

преди 5 години

мале голям страх ,народа и президента ще ви прати целия герб в историята или по добре в затвора ммм ?

364

Анонимен

преди 5 години

Няма проблем, ще го вържем Румбата към някоя офцъ, да не се изгуби, че Деса ще му дърпа клепналите ушаци!!!

363

Анонимен

преди 5 години

аа не борисофф нюибесняваше младитв хора да ставаме овчари , добре *** борисоф ни изгони в чужбина *** да живеем нормален живот!

362

Анонимен

преди 5 години

Радев може много повече, малко му е да бъде президент! Той може да е преводач, а именно да превежда овце от единия баир на другия!!!

361

Анонимен

преди 5 години

освен да разедени нацията ни скара и с русия гербавия плевнелиев, прави сте

360

Анонимен

преди 5 години

така е плевнелиев избраннот дпс-герб найстина беше неудачен избор, добре че дойде човек намясто - ген.Радев !

359

Анонимен

преди 5 години

Най-много да се разтрепери някой от смях, Радев е коничен образ, но не и авторитет. Като гледам как се спаружи пред Тръмп като овяхнала маруля, направо ме е срам този да ни е президент....

358

ВЪПРОС

преди 5 години

Във Явните Социални Медии се наблюдава симпатия от хората към Президента , защо тук е тъмната страна ?ГЕРБ е преминал в Тъмната Страна на Интернет - колко се плаща за подкрепа на Борисов ?И 1 милион на ден да ми дадат , няма да приема да подкрепям Мафията - та нали всички имаме Деца и Родители и Родина .

357

Анонимен

преди 5 години

герб трепери от ГЕН.Радев и от народа застанал на негова страна !