481

Иш

преди 5 години

Бобчо от как го отсвириха ЕНП-то най позорно оставяйки го да си говори сам , нещо не се чува. А можеше да е мъж да муане едиш шамар на Валерката - голяма работа няколко милиона от моренцето догодина по-малко, можеше да звънне на лукОйлчовците да им каже два три лева вече си личи, можеше да поканеи Нинкова на вечеря при манчев в кошмари в кухнята и всичо щеше да спи, а той чака Славчо да го покани, е март иде..гербави магарета бол, който има машинка ще си отсреиже и пак на нов глас ще се кара.

480

Анонимен

преди 5 години

БЪЛГАРИЯ Е И ТЕХНОИМПЕКС...........ДОЛУ ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ

479

Анонимен

преди 5 години

КОГО ЛЪЖЕТЕ БЕ? ПАЗАРЕН МЕХАНИЗЪМ ДРЪН ДРЪН - НА СВЕТОВНИТЕ БОРСИ ПЕТРОЛЪТ ПАДА ВАЧЕ НЯКОЛКО СЕДМИЦИ! ВЪЪЪЪЪН! КАТО НЕ МОЖЕТЕ ДА ВЛИЯЕТЕ, ЧУПКА! ДА ДОЙДАТ НАЙ- ПОСЛЕ КАДЪРНИ УПРАВНИЦИ!

478

Анонимен

преди 5 години

Когато има картел, цените не се определят на пазарен принцип, а се диктуват от картелното споразумение. Единственият начин това да се избегне е известен - държавата да има собствено производство на горива и собствена верига за разпространение. Това със сигурност ще регулира пазара без да противоречи на пазарните принципи. Видяхме как раздразни осите в гнездото дребния Марешки, а ако играч на пазара заедно с частния бизнес е държавата, това ще има огромен антикартелен ефект.

477

Анонимен

преди 5 години

КАТО ЕДИН ЗАД ИСКАНИЯТА НА ПРОТЕСТА- ДА ПРИБЕРЕМ НЕЗАКОННОТО НА ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ И ДА ГО РАЗДАДЕМ НА БЕДНИТЕ. ВСИЧКИ ЧЕРВЕНИ КРАДЦИ В ЗАТВОРИТЕ.

476

Анонимен

преди 5 години

ДОЛУ ГРАБЛИВИТЕ ЧЕРВЕНИ ОЛИГАРСИ ОГРАБИЛИ НАРОДА СИ.

475

Анонимен

преди 5 години

За мотива на протеста: "Не искам да живея повече на такова място, а не че нямам 5 лева да си платя бензина"Андрей Райчев сефте да каже нещо умно!

474

Мишо

преди 5 години

Това с цените е само върха на айсберга. В България не се генерира стойност на нищо, тук се препродава, преопакова, досглобява, рециклира, лъже се, краде се, маниполира се, подвежда се и т.н. , като медиите са толкова виновни за това диредже колкото и политиците. Години на ред се показваше една реалност а реалното оставаше скрито, сега всеки казващ и показваш истината е фалшива медия и новина, но скоро всеки виновен малко или много ще си плаи цената за гуляя близо 40 години.

473

Анонимен

преди 5 години

ДОЛУ ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ ОБРАЛА НАРОДА СИ- ГАДНЯРИ- НЯМАТ МИЛОСТ- ИСКАМЕ ВИСОКИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ- ПРИБИРАТ ОТ ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ ОГРАБЕНИТЕ ПАРИ ОТ НАРОДА И ГИ РАЗДАВАТ КАТО ВИСОКИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ- ДОЛУ ИНПЕКСОВА И ДРУГИТЕ ГАДНИ ЧЕРВЕНИ КХМЕРИ.

472

Анонимен

преди 5 години

Бокич, зарадвай народа с някой макроикономически показател че много тъжни новини от една година бе!

471

Анонимен

преди 5 години

абе тия гербавите ги бива само да крадат за нищо друго не стават сега и летище софия са го почти джиросали з караманелата по протести и имунитетикато сте накадърни да управлявате едно летища дето не е на загуба измитайте сеама не тия саме няма да си идат иплюят комунистите задминахте ги 100 пътивсички са за въжето

470

Пешо Пешев

преди 5 години

В БГ, няма и не е имало пазарна икономика! Цените се определят от монополи, корпоративни интереси се защитават, с цени който те си поискат! Къде и в коя сфера на икономическият живот съществува реална конкуренция?!? В строителният бранш ли.. хаха.. който е до ГЕРБ е виграта, другите едва ще живуркат! транспорта ли.. айде де, Биомет, Ивкони ;) Герберски чада послушни.. за каквото и се хванете.. за пазара на труда ли..където и да пипне човек е връскарщина и чадърии

469

Анонимен

преди 5 години

Бокич, къде се скри бе мишок!? Кога ще ти чуем "позицията по въпроса"

468

Анонимен

преди 5 години

като се има в превид,че в семейство има по 2-3 трошки "автомобили", и те влачат гориво,застраховки и техническо обслужване, кое е скъпо ? на мен като ми е скъпо едно нещо,не купувам и не ползвам.

467

до От Пловдив

преди 5 години

Либхер дойдоха тук за да плащат малко. Ако ще плашат много могат и в Германия защото там работника е квалифициран и дисциплиниран.И не вярно, че производството на хладилници е високорентабилно.Това производство е само едно сглобяване на шкафове.Парите са там където има наука, където е развойната дейност и там където се продава готовата продукция - фирмата майка, а не цеха за сглобяване на шкафове в Пловдив.Такива са ни чуждестранните "инвеститори".Те са колонизатори. Никой не плаща на роба.

466

Анонимен

преди 5 години

Банкянският тoлyп ни язди не защото е алчен и пpocт, а за да не позволи на комунистите да ни яздят!Благодарим ти, Царю Тиквен!

465

Анонимен

преди 5 години

Ааа, престъпният Еднокнижник ни пази от червените престъпници значи!Чак сега разбрах.Гениална схема!

464

Az

преди 5 години

Петрол 120 долара / барел - бензин 2,50 лв.; петрол 40 долара / барел - бензин 2,30 лв., петрол 80 долара / барел - бензин 2,50 лв.На това ценообразуване ли му викате "пазарен механизъм" ? Защото НЕ Е. Това си е на-обикновено мошеничестово и безпределна наглост, ослонена на сигурността, гарантирана на мафията от държавния чадър.

463

Анонимен

преди 5 години

За Бога, братя не купувайте.

462

Анонимен

преди 5 години

Какъв пазарен механизъм, какви 5 лева ? В държавата на Мутрите и Монополите ? Айде не ставайте смешни.