501

Цирк ГЕРБ

преди 5 години

На цирк, като на цирк.

500

Анонимен

преди 5 години

ЛУКОЙЛ ПРОДАВА НАЙ СКЪПИЯ ДИЗЕЛ В ЕВРОПА- НА ПРОТЕСТ ПРОТИВ ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ КОЯТО УНИЩОЖАВА БГ ИКОНОМИКА.

499

Друг

преди 5 години

Писах преди време,че цената на горивата трябва и може да е таблична величинаКак се определя цената. Задължителни плащания( стойност) акциз 1.05 на лтр с ддс) преработка( вкл печалба на раф 25 ст на лтр) транспорт логиститика печ на бенз още 20 ст лтр.Стана 1.50 лв.Така цена тук е вкл цена на петрол 20 $ на барел.Оттук нагоре + 7 -8ст на лтр за всяко увелич на петр с 10 $!! Елементарно. Винаги ще се знае колко е горивото според петрола.Нагоре ли е цената някой мн яко краде

498

Анонимен

преди 5 години

При акцизите, държавата слага данък върху данък. Акцизът е вид данък, но върхи акциза, държавата начислява ДДС, т.е. друг данък. Затова като плащаме литър бензин, сега 85,2 ст. са акциз и данък върху акциза, а останалата част от цената на бензина се дели на 17% ДДС и 83% цена на краен доставчик/производител. При нулеви разходи и печалби по цялата верига, вкл. и нула разходи за покупка на нефт, цената не може да е под 85,2 ст за литър, което го прави държавата.

497

Анонимен

преди 5 години

ДА ПРОТЕСТИРАМЕ ПРОТИВ НЕЗАКОННО БОГАТИТЕ, ФАЛИРАЛИ 13 БАНКИ- ВЗЕМЕТЕ ИМ НЕЗАКОННИТЕ МИЛИОНИ И ГИ РАЗДАВАТЕ НА БЕДНИТЕ.

496

До 493

преди 5 години

И като тази петролна държавна компания, за година две генерира няколко милиарда загуби, кой ще ги плати - ти ли? Аман от простотия, държавата няма място в икономиката, пазара е естествен и най-добър регулатор, изкуствените намеси винаги водят до тежки изкривявания и икономически кризи. Типичен пример за това което предлагаш е Венесуела, евтини държавни регулирани горива, тотален икономически срив, мизерия и глад.

495

Анонимен

преди 5 години

НА ПРОТЕСТ БРАТЯ- ДА СЕ ОТНЕМАТ МИЛИОНИТЕ НА ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ- ДАЧЕВЦИ, ИМПЕКСОВЦИ- ИЗПИХА КРЪВТА НА БЕДНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД- ГАДИНИ- В ЗАТВОРА ВСИЧКИ С НЕЯСЕН ПРОИЗХОД НА МИЛИОНИ, НЕЗАКОННИТЕ МИЛИОНИ ОТНЕТИ И РАЗДАДЕНИ НА БЕДНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД.

494

Анонимен

преди 5 години

ВЗЕМЕТЕ НА ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ МИЛИОНИТЕ ОБРАНИ ОТ НАРОДА И ОСТАВЕТЕ ИДЕИТЕ.

493

Обективен

преди 5 години

Какъв пазарен механизъм при горивата?! Там има картелно споразумение и огромно оскъпяване на горивата заради акциз и ДДС.Тук един смяташе, че ако спрем да купуваме горива, цените ще паднат до под 1.50 лева, но дали е възможно? При цена на бензина от 1,50 лева, акциза и ДДС са 96 ст., а останалите 54 ст. са разходите за производство, доставка и продажба плюс печалбата им, което няма как да стане. При цена на бензина 1,20 лева, 91 ст. са ДДС и акциз и ДДС и 29 ст. са арзходи и печалба....

492

Анонимен

преди 5 години

Защото тук акциза е висок, за това тук горивата са по-скъпи. Следователно има как да бъдат намалени. Да падне акциза, не зависи от международните цени на петрола а от правителството. Ако пари в хазната няма, да спрат да крадат и да се понижи корупционният индекс. Тогава ще има работеща икономика и хазната няма да чака само на ДДС и акцизи!

491

Анонимен

преди 5 години

МАХАМЕ ПОЛИЦИЯ И ОРГАНИЗИРАМЕ МУТРЕНСКИТЕ БРИГАДИ И ЧЕРВЕНИЯ ОЛИГАРХИЧЕН СОЦИАЛИЗЪМ СЕ ВРЪЩА- ДА СИ ВЗЕМЕМ НЕЗАКОННОТО ОТ ЧЕРВЕНИЕ ОЛИГАРСИ- ВСИЧКИ ПРОТИВ ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ- ОБЕЗКОСТИЛА НАРОДА.

490

Анонимен

преди 5 години

Реветеееееееееееееее ,вий сте българи,такава ви е водата ,да ревете и друг да ви спасява, а на вас 5 пари за нищо не ви се дава и искате държавата да е добре.

489

Мафо

преди 5 години

Докато разни промити мозъчета и тук и там повтарят съкрални клетви или за ЧЕРВЕНИТЕ или за ГЕРБЕВИТЕ така ще сме, омръзнам ми да чета все едно и също под всяка новина, колко са крали едните или колко сега другите. Т*П*ЦИ от такава псевдоЕнтелегенция като вас фислосфчета такива си замина една камара народ или по чуждите сукаци или в земята , засрамете се скрийте мнението си този път и оставете младите да изберат бъдещето си, спрете медиите, телевизиите, не маниполирайте просто седнете и гледайте!

488

Анонимен

преди 5 години

Добре де, постоянно се оправдават с международните цени и че не добиваме собствен петрол. Турция и Сърбия също са на Земята а не на Марс и също не произвеждат петрол. Защо там дизела е 1.60лв.?!

487

Анонимен

преди 5 години

най-добре е да се започне от червените цецка, бойко, и всички останали от алчна гербепраска дружинка

486

Анонимен

преди 5 години

ХА ТАКА- СВЕТОВНИ БОРСИ И ПАДАЩИ ПАЗАРИ- ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ КОЯТО ПОВТАРЯ СЦЕНАРИЯ ОТ 2013 Г ДА СЕ ОБЕЗКОСТИ- ВЗИМАТЕ ПАРИТЕ И ОСТАВЯТ ИДЕИТЕ В СВЕТЛИЯ СОЦИАЛИЗЪМ А НЕЗАКОННИТЕ ПАРИ НА БЕДНИТЕ ЗА ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ.

485

Анонимен

преди 5 години

ТАЯ ОПОРНА ТОЧКА ЦЯЛ ДЕН ПО ВСИЧКИ МЕДИИ Я КОПНАХА ГЕРБАВИТЕ - ПАЗАРЕН МЕХАНИЗЪМ, БЛА БЛА, ГРАЖДАНСКАТА НЯМА ДА Е 1 000, А САМО 900 ЛВ... ИЗКАРАХТЕ ХОРАТА НА УЛИЦАТА, ТОЙ БЪЛГАРИНА ТРУДНО ИЗЛИЗА, *** КАТО ИЗЛЕЗЕ ТРУДНО СЕ ПРИБИРА... ЗОР ЩЕ ВИДИТЕ ДА НИ ПРИБЕРЕТЕ. А САМО НЯКОЙ ПОЛИЦАЙ ДА УДАРИ ПРОТЕСТИРАЩ... МАЛЕЕЕ... НЯМА ДА РАЗБЕРЕТЕ ОТКЪДЕ ВИ Е ДОШЛО!

484

Анонимен

преди 5 години

долу грабливия червен олигарх и второ поколение комунист от банкя

483

аз

преди 5 години

Европейски цени на горивата само когато доходите станат европейски. Ако ли не, депутатите да си взимат чантата, капата, гащите и да се махат.

482

Анонимен

преди 5 години

Мафията на демократите 29 години граби народа, а някакви !@$%?* все говорят за червените.