225

Анонимен

преди 5 години

Искали главата на Нинова. Обаче в Днеса няма никакво инфо по въпроса. И изобщо няма инфо, само една мижава статийка, която я изтикаха назад с някакви статии за битовизми и чалга.Платени медии.

224

ЖАН ВИДЕНОВ

преди 5 години

ПРОТЕСТ ! САМО БСП,КОРНЕЛИЯ ЩЕ НИ ОПРАВИ КАТО ВЗЕМЕМ ВЛАСТА

223

Анонимен

преди 5 години

Организирането на протести и стачки е работа на синдикатите. При нас те са купени от бизнеса и не правят нищо. Всички останали протести са организират по политически причини от една група олигарси срещу друга група олигарси при борбата за власт. Ако мислите че ще стане по-добре като протестирате дълбоко се лъжете. Практиката показва че след революции народа си пати най-много а олигарсите винаги печелят. *** оптимисти.

222

????

преди 5 години

Гледайте си заплатите! Ами ако бензина скочи тройно на св. пазар, тогава пак ли ще протестирате!? Срещу американците или руснаците или... боли ги за вас! Тука н'екви ми се разкарват с коли за по 1 млн. и Ви плащат по 300- 400 - 750 евро като на африканска държава, Вие бензина Ви скъп! Ми доматите и краставиците не са ли Ви скъпи, ами лешници, орехи, ами дрехи и т.н. Много ниско възпитан народ сме станали. Шепа хора ни правят на маймуни и то не от 28 години ами от 1000. :(

221

Анонимен

преди 5 години

Стига лъгахте! Акциза е най- ниския в Европа. 77 ст за дизел и 80 ст за бензин! Но входящата цена е най- високата в Европа и това е от Лукойл. 1, 60 влиза в Бг при 0,90 за Франция 0,95 Германия. И всичко се прави нарочно. После не се чудете че интелигентните емигрират. Аман от вашите комунисти, СССР, Тошовци и промити мозъци. Не мърдаме защото българина е не.адекватен.

220

#@!$

преди 5 години

Както Shark и някои други ви обясниха - искайте конкретни неща от конкретни министрства/хора и ще ви се даде понеже властта пази себе си. Така стават промени - така направиха в Исландия - МНОГО КОНКРЕТНИ искания - НЕ на външния дълг направен от частните банки.А така кого искате на власт? Червените заради които БГ е на това дердже понеже не направиха лустрация а си поделиха страната когато другите бивши соц се очистваха от такива като тях? Турците? Сините - те сами няма да могат? Други алтернативи няма.

219

Locust

преди 5 години

Стига сте политизирали протестите на гражданите. Животът в България не е политика. Има реална мизерия и незащитени права на хората

218

Анонимен

преди 5 години

П.рост народ! Сваляме БКП-2 и? Връщаме БКП плюс агентите от ДС на Доган плюс Пеевски? Това ли е алтернативата? Горивата са скъпи заради ЛУКОЙЛ. Шеф там е Златев, в борда е Р.ОВч, мъжа на Нинова!!! Защо не се протестира пред централата? Заплатите в частния сектор се определят от червената олигархия!!! 80% са на БСП и ДПС!!!Искайте заплата от тях! Научете се как се постига исканото и от кого да се иска! С тея постоянни менкания на комунисти на власт, става едно и също!!!

217

Анонимен

преди 5 години

Престъпната хунта ГРОБ взе парите на ВСИЧКИ! Не само на комунистите!Оставка!

216

Анонимен

преди 5 години

Всеки ден ще е така до победата

215

Анонимен

преди 5 години

Мноооого огладняха тея комунисти. Толкова дълго далеч от държавната хранилка. Затуй хвърлят къчове на ляво и на дясно. Какви ли не протести ще измислят. Само за заплатите нямаааааа. Някой да е виждаш стачка последните 10 години? Няма и да видите, защото синдикатите обслужват интересите не на работника а на бизнеса който им плаща.

214

Анонимен

преди 5 години

ПРОКУРАТУРАТА ГОТВИ НОВИ АРЕСТИ НА ПРЕСТЪПНАТА ЧЕРВЕНА ОЛИГАРХИЯ И ТЕ СИ КУПИ ПРОТЕСТИРАЩИ.

213

Анонимен

преди 5 години

ВЗИМАТЕ *** ДЕТО ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ ВИ ПЛАЩА ЗА ПРОТЕСТИТЕ, ОТИВАТЕ РАЗХОЖДАТЕ СЕ НАПРЕД, НАЗАД И СЛЕД ТОВА В МАГАЗИНА- ТАКА ЧЕРВЕНИТЕ ОЛИГАРСИ ИЗПИРАТ ПАРИ ОТ ВСИЧКО НЕЗАКОННО- ЕФЕКТ ЕДВА ЛИ ЩЕ ИМА, АМА НА ИКОНОМИКАТА ЩЕ ПОМОГНЕ- ЩЕ СЕ ПОВИШИ ПОТРЕБЛЕНИЕТО.

212

Анонимен

преди 5 години

Как няма да има протести за какво ли не. Комунистическите *** работят извънредни смени във Фейсбука и по форумите. Печалбата е двойна - хем ще направят мръсно на ГЕРБ хем отвличат вниманието на народа от ниските заплати дето му плащат комунистическите олигарси. Бинго, двойна печалба. Матриала винаги се хваща на въдицата, грешка няма. Вече 30 години. После - що сме бедни? Щото се борим за чужди интереси, затуй.Борете се за заплатите си, това ще реши всичките Ви проблеми!

211

Анонимен

преди 5 години

Бойко взе хляба на комунистите.За това ги е яд.

210

Анонимен

преди 5 години

Време е Тиквоний и крадливата му шайка да си ходят!

209

От Германоя

преди 5 години

Цените на храните в България са 30% до 100% по-високи от цените при нас в Германия. Заплатите в България са до 5 пъти по-ниски отколкото тук в Германия. Някой да протестира срещу това?Вместо това протестирате за цената на горивата които са по-ниски отколкото в Европа. Вместо да защитавате собствения си интерес, работите като куче на верижка за едни политици които искат да свалят други политици. Колко ще спечелите ако намалят горивата с 20% и колко ако ви повишат заплатата с 20%.

208

.

преди 5 години

БСП трябва да протегне ръка на всички възможни (включително и десни партии) и да се обединят при следващото правителство. Даже най-добре е да няма партийно правителство а експертно правителство.

207

Анонимен

преди 5 години

Ако БСП гарантират оставането ни в ЕС,това ще е алтернативата.Може и Първанов да се присъедини.Ако някоя малка партия се напъне да е алтернатива,ще я смачкат.

206

Гербер

преди 5 години

Бойко Борисов е новият Апостол на свободата!