265

ауу

преди 5 години

До ЕлиИди ЕЛи да покопаеш под земята малко руда и пак напиши какво мислиш

264

татул

преди 5 години

До ОБЕКТИВЕН.Билет град.тр.-6ст.Данък кола 15-20лв.Зстр.не е задължит.Медицина безпл.Образование безпл.Хляб-26ст.кг.Вода--5ст/кубик.Дърва ~20лв/куб.Парно-35лвТок-8ст.Данък апартамент 25-30лв.Заплати средно300-500лв чисти.Ето Ви я базата -държавната.

263

Обективен

преди 5 години

2012: МРЗ 270лв, бензин 2.58, една минимална заплата = 105 литра 2013: МРЗ 310лв, бензин 2.59, една минимална заплата = 120 литра 2018: МРЗ 510лв, бензин 2.55, една минимална заплата = 200 литра Какво мрънкате бе! Явно протестират платтени БСП маргинали или педеруски ***!

262

Пардю

преди 5 години

"*** син, ама наш *** син"Е, сега кучия син и бандата му си отиват ...Всяко начало има и край

261

Анонимен

преди 5 години

Убийте някой министър вече бе да се стреснат малко прасетата

260

ВНС !!!

преди 5 години

ОСТАВКА !

259

Кирил

преди 5 години

Доказано е, че административното определяне на цените на стоките води до дефицит. Групите безделници, които протестират явно не го разбират - така е като живееш в каменната ера. Пазара определя цената - така, че докато се търсят течните горива цената ще е такава, даже трябва да стане 5-6 лв. на литър.

258

Я па я...!

преди 5 години

За Бога братя , не купувайте..!

257

Анонимен

преди 5 години

Из основи да се изринат Синдикатите!Слуги на властта и капитала!Позор!

256

подлоги са

преди 5 години

До КНСБ-БОКЛУКСиндикатите ще чакат оперативката на ГЕРБ и Велев. Каквото ББ, Велев и Домуза им кажат, това правят под команда. Синдикатите обслужват капитала и правителството.ВЪН СИНДИКАТИТЕ!!!Платени ***!

255

Боко

преди 5 години

Ако в автомобил е правен секс без предпазни средства, новия собственик ще бъде ли баща на детето!?Тиквите да кажат , че да не се гледаме с наведени глави !?

254

Ели

преди 5 години

Защо трябва да противопоставяме програмисти и миньори, знаете ли какво е цял ден пред компа, ако ще хиляда защитни екрани и очила да имате очите отиват.Обездвижване с часове. Дори не публикуват вредите от мощните компютри, тук там не в БГ издания се публикуват вреди от мобилни и антени.На РВД също е много стресова работата, не знам какъв е трафика на самолети тук В С-я, но стресът е ужасен.Не всичко е заплата, няма сигурност, стрес, въздух, качество храна и вода. Условия - спорт, детски град

253

Време е

преди 5 години

Айде омитайте се ! Нека новата година започне на чисто

252

Анонимен

преди 5 години

В една пазарна икономика истинско влияние върху цените може да се окаже само с въздържане от потребление, а не със затваряне на кръговото в Каспичан.Но някак не виждм мнозинството да е готово да слезе от возилата ибда се качи на колела или да ходи пеш.

251

Анонимен

преди 5 години

ДЕВИЗ НА ПРОТЕСТИТЕ-"ИЗДОЕНА ОЛИГАРХИЯ- УВЕЛИЧЕНО ПОТРЕБЛЕНИЕ"

250

Анонимен

преди 5 години

ВСЕКИ ДЕН ЩЕ Е ТАКА- ИЗДОЕНА ОЛИГАРХИЯ- УВЕЛИЧЕНО ПОТРЕБЛЕНИЕ

249

Олигофрени

преди 5 години

Това не е протест! Това е една малоумщина! Вие сте едни страхливи *** и не знаете що е то протест! 1000 коли минавате на пешеходна и двама пенсионери 100 часа не могат да пресекат от другата страна, а и плюс това се бяха запътили към болницата! Вървете и се образовайте малко що е то протест! Имате интернет, имате всичко. Нищо не ви спира!

248

Анонимен

преди 5 години

ВСЕКИ ДЕН ПРОТЕСТИ- А ВИЕ ИСКАЙТЕ ПО ВЕЧЕ ***- ОЛИГАРХИЯТА ЩЕ УВЕХНЕ НАКРАЯ.

247

КНСБ-БОКЛУК

преди 5 години

Къде сте КТ Подкрепа и КНСБ ??? За чий к.у.р сте ни като ние сами ще си правим стачките ? За какво съществувате и какво работите вие ? Вие 100 % сте корумпирани от Организираната престъпност за да си мълчите като мишоци.Вижте в ГЪРЦИЯ синдикатите какво правят,а тук имаме едни платени корумпирани ***..КТ Подкрепа оная мургавелка и онзи *** оот КНСБ сте.....

246

Анонимен

преди 5 години

НИКАКВА ОСТАФКА НА ББ, АМА НИКАКВА- КОЙТО ПЛАЩА ПРОТЕСТИТЕ ДА СЕ ИЗЦЕДИ ЯКО.