185

Анонимен

преди 5 години

И като подаде оставка Бойко, кой ще дойде на негово място, а *** ?

184

Shark

преди 5 години

До 189 НЯМА СТИГА!!! ПИСНА МИ ОТ БЕЗКРАЙНИ БЕЗСМИСЛЕНИ ИЗБОРИ И СМЯНА НА ЕДНИ КОМУНИСТИ С ДРУГИ. НЯМА СТИГА, КОГАТО ИСКАШ НЕЩО ДА СЕ ПРЕМАХНЕ ЩЕ КАЖЕШ ЯСНО И ТОЧНО КАКВО ПРЕДЛАГАШ В ЗАМЯНА!! ТОЧНО ЗАЩОТО НИКОГА НЕ СЕ ЗНАЕШЕ АЛТЕРНАТИВАТА СМЕ НА ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ, ЯСНО ЛИ ТИ Е! ЗАТОВА НЯМА ДА МИ ВИКАШ "СТИГА С ТАЗИ АЛТЕРНАТИВА", А ЩЕ СЕ НАУЧИШ, ЧЕ КОГАТО ПРЕДЛАГАШ НЕЩО ЩЕ СЕ ОБОСНОВЕШ, ЗАЩО ГО ПРЕДЛАГАШ, КАКВО ИСКАШ И КОЙ ТОЧНО СЧИТАШ, ЧЕ МОЖЕ ДА ГО НАПРАВИ. КАК ДА ТИ УНИЩОЖА НЕЩО, КОЕТО ГО НЯМА

183

Аз

преди 5 години

Историята помни управлението на БСП.От началото на прехода те са трола в България.Ако не бяха БСП ,сега щяхме на сме на нивото на Унгария.Разбиха СДС (единствената алтернатива на ГЕРБ в момента),затов бих гласувал пак за ГЕРБ.

182

Анонимен

преди 5 години

След това да му дръпнат и един протест срещу шистовата газ.

181

Анонимен

преди 5 години

До стига страх!Аз сега разбирам защо Доган каза,че няма алтернатива,защото наистина няма алтернатива,защото алтернативата няма да е по-добра,а по-зле.

180

Нов

преди 5 години

Нещо кафенце, биричка, кебапченца ще има ли или ще се крещи само за удоволствие?

179

Анонимен

преди 5 години

173...Манипулатор си! Никой не мисли това! Искаме просто ГЕРБ да си тръгне с добро! Нищо повече!-:) Ще дойдат други след тях! И живота ще си продължи и без ГЕРБ!

178

Анонимен

преди 5 години

Боцко се се скрил - от една седмица го няма по телевизии и по сайтове.Мишка.

177

стига страх!

преди 5 години

До Анонимен 185Не минава тоя номер вече! Стига ни внушава, че ще стане по- лошо след ГЕРБ!

176

Анонимен

преди 5 години

Всякакви конкретни искания са безполезни, когато са отправени към шайка самозабравили се престъпници!Само оставка, съд и затвор!

175

Анонимен

преди 5 години

До Shark 187Стига с тая алтернатива!Когато свалихте Костов, знаехте ли алтернативата?Когато свалихте Виденов, знаехте ли алтернативата? И още, и още... Защо питате за алтернатива- за да я смажете в зародиш?Да искате имунитети, да търсите компромати и да унищожите алтернативата?

174

Ха-ха

преди 5 години

Йоло Денев няма да може да се включи навсякъде. Пък без него какъв протест ще е ...

173

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 175Какво да искаме? Ето, Цачева оправда раздаването на хиляди бонуси на администрацията, а народът гладен, жаден, бос и гол, болен с 500лв заплата.Какво да искаме? Знаем как ще ни хързулните пак. Ще кажете, че приемате исканията и след 2 месеца, ще си направите вие каквото сте си наумили. Увъртате, сучите, обещавате и пак продължавате по вашата си. Геноцид!

172

Shark

преди 5 години

До 179. Точно това се опитвам да кажа, и веднага ме нарекоха *** и ме обвиниха, че подвеждам хората, че няма алтернатива. А каква алтернатива предлагат те? Никаква, самите те наистина не знаят какво искат и най-лесното е да искат нови избори. А после какво, ще редуваме едните с другите, т.е. едни и същи си избираме и пак протести и пак ще искат избори и така ще си я караме. Протестите трябва да са конкретно насочени към конкретен човек. Другото е популизъм, както много обичате да казвате.

171

Анонимен

преди 5 години

Боко Кратуната, Цвък Изоставащата Слушалка, Минда Кожодерката и т.н. са шайка престъпници, които на всичкото отгоре са мегапpocти и нагли и е време да посетят затвора!Това са конкретните ни искания-наглите в затвора!Не вярваме, че престъпници е редно да гласуват закони и промени в тях, които да са в полза на народа!Марш! Оставка!

170

Анонимен

преди 5 години

Хора и аз не харесвам някои неща в ГЕРБ,но ако падне,ще има големи кланета и много загинали невинни хора,а олигархията и лобитата ще царуват необезпокоявани.Не харесвам управлението на герберите,но ще стане по-лошо,не по-добре.Единствената европейска партия само от европейски държави е ЕНП.

169

Анонимен

преди 5 години

Оставка, Бойко!

168

вашите сричат!

преди 5 години

До Анонимен 171Не квалификацията е важна за МРЗ, а добавената стойност- ПЕЧАЛБАТА, която работникът носи на работодателя си. Щом работи за трима, щом му носи печалба за скъпи джипове, имоти, любовници, екскурзии и почивки в чужбина, пластични операции на жена му, образование на сина му в САЩ, значи МРЗ трябва да е 1500лв.Вече ми се повръща от вашите квалификации, образования, грамотност... Иде ми да си захвърля дипломата на бо.клука и да казвам, че съм среднист.А вашите кадри сричат!

167

Анонимен

преди 5 години

До 178Оф как пък все на нас ни пречи тоз евроатлантизъм и таз демокрация бе? Как пък все в България нещата не стават а? Как пък сте още живи ве мааа ви червена?!

166

кн

преди 5 години

Вчера имаше протести, които не бяха отразени в медиите и за тях се разбра само от фейса. Все едно живеем преди 1989 г. или в арабския свят. Това е срам и позор за 29 години демокрация! Бойко просто си тръгни.