94

Анонимен

преди 5 години

И аз не видях тук статия за сондажа на Галъп, явно се крие, иначе го казаха по новините

93

Факт!

преди 5 години

Истината е само една че България е феноменален кло.ет!

92

Анонимен

преди 5 години

Искаме независимо проучване от 5 международни комисии или ще считаме, че това е фалшива новина от централата на ГРОБ със цел кражба от джоба на българина.

91

Анонимен

преди 5 години

Ало днес бг, къде ви е проучването на Галъп от вчера където Герб губи от Бсп с няколко процента? Боко не дава ли?:))))

90

Анонимен

преди 5 години

Това е пропагандна кампания. Няма град с население над 1 000 000 души, където въздухът да е чист. Другото са особености на релефа, на промишлените производства/доколкото са останали тук в сравнение със Западна Европа/, а колкото до замърсяванията, които някои квартали практикуват за отопление с дрехи и пластмаса, това не е навсякъде в България, а по-скоро локални точки.

89

Справка

преди 5 години

Населението на страната ни е 7 млн души. Автомобилите в България са около 3 млн.Как държава в, която и населението и автомобилите са по-малко ще замърсява повече.? Поредната лъжа.П.с междодругото и в Македония и Сърбия разправят същите глупости и, че и там е "най-мръсен".Истината е, че въздуха е най-мръсен в Индия, Китай, Пакистан и т.н.

88

Под налягане?

преди 5 години

Кратун, и аз съм БаирМъгла, досега си мислех, че "дебата" е само за БГ, баламосах се;(:) Мерси,че ми открехна заглавиетоАко влючим и ЕС работата ставапо-***.,друга?

87

дойче селянин

преди 5 години

Само за сведение на всичи евротилерасти, в Герания всичко, което е нацсело и извън града се утоплява с въглища и дърва. И те са на кюмбета. Изненадаа! И швабите ли са прости като българчето м?

86

Измерили

преди 5 години

в трите най-големи града........*** шитнята. Ние в нашия град-село имаме един завод дето бълва толкова дим,че над него се насабира пушек като гигандски облак....те ще ми пляват за колите .......ай сиктир....само гледат как да дерат.

85

професионалист

преди 5 години

Никой в България не измерва професионално количеството, елементния и химически състав на праховите частици, а също така и на аерозолите. Ето защо няма откъде да се вземат данни, още повече за смъртоносния им характер.Няма в България лекар, който да е диагностицирал смърт поради прахови частици,освен ако не е работник в рудник или тухларна.Върви интензивна промивка на мозъци.

84

АнонимеН

преди 5 години

ЦЕЛТА НА ТАЗИ НОВИНА Е ДА СЕ СЛОЖАТ 3-НИ ДАНЪЦИ ВЪРХУ КОЛИТЕ КОГАТО ВИ СЕ ПУСКА ФАЛШИВА НОВИНА КАТО ТАЗИ ТЯ ВИНАГИ Е С ИКОНОМИЧЕСКА ИЛИ ПОЛИТИЧЕСКА ЦЕЛ!

83

пътник

преди 5 години

Естествено. Западнярите, както винаги си продадоха таралясниците на печалба и се отърваха от преработката им, а българчето като беден роднина се радва на *** който кара. Сега плащаме да дишаме европейският ***. После що Европа е на три скорости.

82

Бони

преди 5 години

Мръсния въздух не е от старите коли.от безпаримието е.палят се кюмбета зимата,авто гуми и т.н ако имаха пари хората са чували за климатици,термо помпи и т.н.а що дане и за нови коли.няма заможен със стара кола и да се геее на въглища.вдигнете заплатите и пенсиите

81

АнонимеН

преди 5 години

ЦЯЛОТО ПРОУЧВАНЕ Е ПЪЛНА ИЗМИШЛЬОТИНА!!!!МОЖЕ ДА НАПРАВИШ ГРАФИКА НА КАЧЕСТВОТО НА ВЪЗДУХА ЗА ГРАДОВЕ И ДЪРЖАВИ НО НИКОГА НЕ МОЖЕ ДА ОПРЕДЕЛИШ КОЛКО ХОРА БИХА УМРЕЛИ ОТ ТОВА :D14 ХИЛЯДИ ДУШИ БИЛИ УМРЕЛИ ОТ ЛОШИЯ ВЪЗДУХ И КАК ГО ИЗЧИСЛИХТЕ ТОВА :D НАЗНАЧИЛИ СА ГИ НА РАБОТА А ТЕ СИ СЪЧИНЯВАТ ЗА ДА НЕ ГИ УВОЛНЯТ!

80

а самолетите

преди 5 години

фандъкова да спре приземяването на самолети над софия

79

Кратун

преди 5 години

От 9 баира вода ще ви донесат, за да ви убедят, че трябва да плащате двойно за правото да имате кола. Какъв дял от общото замърсяване се дължи на колите? По европейска статистика, колите в България, на глава от населението са по-малко от средното за Европа. Малко над 400 срещу 550 за Европа. Баламосват ви!

78

Анонимен

преди 5 години

A как е в Япония, как е в Япония?

77

Анонимен

преди 5 години

Добро утро племе българско, във всеки един пункт за технически преглед даваш 100лв и минаваш нищо че колата пуши като кумина на теца, и друго правят слагат буркан с вода и бързо вар и вместо на ауспуха го закачат на Буркана с чистата пара герберска работа.

76

ПРЕДИ и СЕГА

преди 5 години

Преди - В края на соца в Русе протестират за чист въздух.Сега - Днес в Русе ще протестират за чист въздух.

75

Мустафа

преди 5 години

Вебер е голям приятел на България и ще ни продаде още стари коли със които да си джиткаме по европейските магистрали аз както винаги ще гласувам за Цветано,в ГЕРБ и ЕНП. Русия и Китай са заплаха, които искат да ни убит по-дoбре мръсен въздух отколкото популиста Путин с неговите остарели разбирания за света. ори трябва да затворим руския АЕЦ.