74

Под налягане?

преди 5 години

Да няма обидени.....от Истината, палци долу!:)'кой не му изнася -"на палатка"! Въздухът в столицата бил замърсен, ама като прииждаха на тълпи беше хубаво?Кореняк Софиянци в момента живеят по селата, а от "селата" се преселиха 1/2 трайно в София и още 1/3 пътуващи, за да работят, но данък смеХ си плащат по местоживеене, защото е по-изгодно.Който иска ще "живее срещу коминие, в кутия от бетон"..82) Офреник включва и двете, нз дали си едно от тях, изв.?

73

Емол

преди 5 години

Стига глупости! Подготвят ни масова за нещо друго! !!

72

Анонимен

преди 5 години

А как е в Норвегия, как е в Норвегия?

71

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАз карам Кайен на 2 години, всички мои познати карат нови автомобили.

70

София мизерууу

преди 5 години

То София е цяла България. А другите градове ги нямате за нищо а само за ресурс за софиянци да си пътуват и живеят. Нали ги гледам номерата на колите колко СА има. И грешка елате в моя град там чист въздуха. Това доказва че софиянците са най мизерни в цял свят. Ако жена се ожени за софиянец дупе да и е яко ще му чисти и слугува мизерия му заднк за цял живот.

69

Анонимен

преди 5 години

До АнонименИстанбул и близките градове около него сигурно са някъде към 20 млн. души, т. е. 1/4 от населението, но дават 40 % от икономиката на Турция, да не говорим там за култура и изкуство, че всичко е съсредоточено в Истанбул.А как е в Женева?

68

Анонимен

преди 5 години

Колко от познатите ви карат нов автомобил?Защото това е причината.

67

Млад социалист

преди 5 години

Гласувайте за БСП! Гласувайте за чист въздух. ГЕРБ се провалиха!

66

Анонимен

преди 5 години

Електората не се пипа....

65

91608

преди 5 години

Защо застроиха зоната между малинова долинаа и Манастирски ливади? Оттам идваше чист хладен витошки въздух, който отиваше до дъното на котела и изтласкваше замърсяванията. Да спрат застрояването и на самата Витоша откъм Бояна, Драгалевци, Симеоново и Бистрица. С нормален грфик на градския пътнически превоз ще се намалят личните автомобили. Твърдо гориво се ползва само през зимата, а мръсният въздух в София е целогодешно.

64

Анонимен

преди 5 години

Ами намалете колите наполовина и ще видите. Ясно е, че и онези дето горят гуми са виновни, но и колите са виновни. Защото и лятно време понякога не може да се диша.Те в Атина пробваха да решат проблема като въведоха закон за движението на коли всеки ден за различни номера (един ден за започващи с четна цифра и на другият се редува започващ с нечетна цифра), но атиняни просто си купиха още един автомобил с нужната им цифра и проблемът не беше решен, а се задълбочи.И тук мнозина имат по две коли

63

Факт

преди 5 години

Бойко си отива.

62

Анонимен

преди 5 години

Софиянци да престанат да ядат боб и зеле,и няма да е мръсен въздуха,опърдяха цяла България.

61

Burzum

преди 5 години

В цялата страна е ужас....аз сутрин вече не проветрявам предпочитам да си дишам собствените газове а не на таралясниците под джама....трябва да се вдигнат цените на новия внос не може да продължава тая работа така...

60

Анонимен

преди 5 години

Ами да има глоби за катуните. Но няма как да стане, защото то в държавата на БКП всеобщата ненаказаност на престъпленията си стои.

59

ьзц

преди 5 години

идва зима пак се почва с ФПЧ и пак ще обвиним колите сякаш коли се карат само зимата...

58

Анонимен

преди 5 години

Истанбул и близките градове около него сигурно са някъде към 20 млн. души, т. е. 1/4 от населението, но дават 40 % от икономиката на Турция, да не говорим там за култура и изкуство, че всичко е съсредоточено в Истанбул.Атина е 5 млн. и е почти 50 % от населението на цяла Гърция.Така че няма страшно, че София расте, проблемът е, че не се взимат мерки относно замърсяването.

57

Анонимен

преди 5 години

Е това не е в някое китно село, а е в София. Понякога не може да се диша. Това е заради автомобилите (според мен). 80 % от колите са брички дето не си знаят годините и замърсяват. След 2007 г. (след като ни приеха в ЕС) отпаднаха митата и започна евтин внос на втора ръка коли, и всеки започна да купува. Колите в София се увеличиха неимоверно много.

56

64

преди 5 години

Да, София е България. До 10ина година 80% от населението ще живее в и около София

55

Антон

преди 5 години

София не е България