56

Анонимен

преди 5 години

По принцип, ако тия не крадяха, 27 милиона не са кой знае какво. Но те И много крадат.

55

Анонимен

преди 5 години

ако имаше смъртно наказание щях да си закарам децата най-отпред да гледат как ги бесиме тия !!!

54

Анонимен

преди 5 години

Хора,мобилизирайте се за 11.11-неделя!Хораа, ще грабваме кремъклийките! Не ви ли омръзна да следите на една кълка, трябва малко да се по раздвижим. Кой туй мама и тати да дават и ние само да квичим в нета.

53

Анонимен

преди 5 години

мутренската им партия да не фалира , мутренската им коалиция да не се разпадне , мутренските застрахователи да не фалират ..... ТОВА СА СИ ВАШИ ПРОБЛЕМИ РЕПТИЛИ СКАПАНИ , КОГО ПЛАШИТЕ С ТЯХ ??? Забравили сте да калкулирате в бюджет 2019 затвора в който ще ви набием всичките крадливи измекярчета като този на снимката

52

TIR

преди 5 години

Щом е така никой да не ходи да гласува и проблема е решен!

51

ЗАКЛЮЧЕНИЕ:

преди 5 години

ТЕЗ *** СРАМ НЯМАТ! АМИ Е ВРЕМЕ ДА НАПРАВИМ ЕДНО "ЕСЕННО ПОЧИСТВАНЕ" НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ И ДА ИЗМЕТЕМ ВСИЧКИЯ ***!!!

50

Mitkyla

преди 5 години

По една проста сметка, ако гласуват около 2,5 милиона души, това означава че тези партии получават 27,5 милиона! Колко семинара и глупости трябва да организират тези ***??? Спрете да крадете, спрете да ощетявате българина.

49

Анонимен

преди 5 години

11 лева си е данък и който гласува, ще трябва да го плаща тогава. Който не гласува, е освободен от данъка.

48

Анонимен

преди 5 години

Членуващите в партиите да си плащат членски внос!Горанов иска 11лв/глас2,7 милиона българи искат субсидията да е 1лв/гласГласовете на половин България явно не са толкова задължителни за келе6а

47

Mitkyla

преди 5 години

Не ви ли стигат парите които получавате като депутати, не ви ли стигат парите които крадете като такива, не ви ли стигат парите които прибирате под масата??? Какво да каже обикновения българин, който работи за една мизерна заплата, тогава? Засрамете се господа "депутати", Засрамете се, дайте малко въздух на българина, да диша спокойно. Вместо да вдигат данъците, намалете субсидиите и заплатите си! Всички на площадите на 11.11.18!!! Да покажем че духа ни е жив и не може да се подиграват повече !!

46

Той го каза

преди 5 години

Работата те прави свободен

45

Анонимен

преди 5 години

В другите страни е по левче и то ако някой избирател желае да направи дарение, а не от бюджета. Големи дарения над 100 лева се облагат с данък.

44

Анонимен

преди 5 години

Като искаш пари намери си свястна работа народа не е длъжен да ти дава нищо на партията ,нито пък някой има нужда от партията, като искаш партия издържай си я сам, както намериш за добре и ни остави на бира.

43

Анонимен

преди 5 години

Хора,мобилизирайте се за 11.11-неделя!

42

Анонимен

преди 5 години

Колко са ти разходите за партията и колко пари вземаш от народа бе мишок, отде знаеш предварително колко човека ще гласуват за тебе и как си ги изчислил 11 лв ДДС нема ли да туриш. Другите партии дето имат по-малко избиратели как се издържат без да крадат пари от гласове на народа значи вземането е тъй на едни 11 лв е легален бизнес според тебе.

41

ИЗБИРАТЕЛ

преди 5 години

ГОРАНОВ, АМИ СЪБИРАЙТЕ СИ ГИ ОТ ЧЛЕНСКИЯ ВНОС, А НЕ ОТ ПАРИТЕ НА ДАНЪКОПЛАТЕЦА!!!! М-ЪРШИ МИРИЗ-ЛИВИ...

40

Анонимен

преди 5 години

Лично Лойко Борисов лаеше да се махне ВЪОБЩЕ субсидията - дойде на власт и тотално забрави предизборните си ЛЪЖИ. Не случайно Йончева го осъди за мишкарските му лъжи

39

Анонимен

преди 5 години

Ако чакате на моя и на още няколко милиона които не гласуват ще вземете на Марко Чадъро и по една с..вирка може да ни направите.

38

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ за сетен път доказва че са крадлива пасмина която се интересува само от пари.

37

срам

преди 5 години

избирателите бяха към 6.8 млн / при население 6.9 - 7.0 млн - ужас / , но ако гласуват всички се получава - 6.8 x 4 x 11 === около 300 млн !!!!! лева Това е ли нагло !!!!