116

Упс

преди 5 години

Процедурно предложение!0,11лв. на глас,. Или десятък от мин. Заплата? Кой ще си размърда за,ника за толкова?

115

Мопс

преди 5 години

Подмолно и тъпо твърдение!Че те повечето партии и без това се финансират задкулистно от групировки или фигури които да лобират за интересите им.Голямата субсидия от 11 лв трябва на победителите в изборите за да си възстановят огромните разходи по купени гласове,раздадени кебапчета,чалга-концерти,кьорсофри на ромски тартори-всички нечестни средства с които ще спечелят.За тях лобира и Владко.

114

Анонимен

преди 5 години

Измислили са механизъм да направят незадължителен всеки референдум и това наричат демокрация. Това, което се случва в България, през прехода не е демокрация, а подигравка с демокрацията - от всичко, което характеризира демокрацията, получихме единствено възможността да говорим каквото си искаме - и като се замисля сме го получили повече като отдушник за напрежението, отколкото като инструмент на демокрацията.

113

Анонимен

преди 5 години

Субсидиите и партийните облаги са нашето проклятие. Докато има огромна финансова изгода в това да си част от властта, до нея ще стигат само политици със здрави лакти и нисък морал, чиято единствена цел са парите. Ако се премахнат всички облаги, има шанс до управлението да стигнат хора, които не се интересуват от личната изгода и искат да работят за обществено благо и страната си. Честните не са толкова пробивни като далавераджиите и докато има субсидии в политиката ще оцеляват само вторите.

112

Анонимен

преди 5 години

Левски и Ботев що не са изпадали в зависимости като не са получавали партийни субсидии от държавата?

111

Анонимен

преди 5 години

В Западна Европа в много от държавите или партийните субсидии са символични (десет - двадесет пъти по-малки от българските) или въобще няма субсидии. Там как партиите не изпадат в зависимости, а просто си спазват закона. Тук има някаква невероятна политическа наглост - преведено на обикновен език, те ни казват, че или ще си вземат субсидии или ще се финансират по престъпен начин. За това си има закон - на обикновения човек не му плащат субсидии, за да спазва закона, това е задължение на всички.

110

Анонимен

преди 5 години

Как не се задавиха бре?

109

Анонимен

преди 5 години

охранен шо.пар

108

Debit credit saldo

преди 5 години

Kakvo polezno nesto si kupuva bg narod ili prosto si igrae v casinoto na roletkata s tesi bg levove Goranov?! Vseka stotinka iskam da vijdam za kakvo, kade, pri kogo, koga, zasto otiva i kolko e polzata na bg narod ot vseka negova solidarna publichna bg stotinka....

107

Анонимен

преди 5 години

Проклет да е! Проклети да сте и вие дето го търпите!

106

Анонимен

преди 5 години

Един ден и този ще го търсят като Дянков

105

Анонимен

преди 5 години

Гроб си отива спете спокойно деца , още малко им остана

104

Оптимист

преди 5 години

1 глас = 1 лв! Стига вече кражби нещастници! Хората умират от глад, а тия карат чисто нови лимузини и прибират бонуси по стотици хиляди левове! #ВремеЕ

103

Ха ха!!!

преди 5 години

Като дигат Цените - викат - гледайте Европа! Като гледат субсидийте ( и заплатите де) - викат - не гледайте Европа! Що така бе министърче?

102

странно

преди 5 години

това може ли народната милиция да те управлява или е не много редно, струва ми се?

101

странно

преди 5 години

този имам много милиционерски поглед, направо все едно гледаш полицай.

100

НАГЛЕЦ

преди 5 години

Това е наглост и презрение към народа!

99

пАзи се, че кихам

преди 5 години

а Дянков къде се загуби, искам да чета нещо от него, че тези не са ми интересни

98

Анонимен

преди 5 години

Влатко с купената диплома от УНСС понеже е министър.

97

Анонимен

преди 5 години

Таван на субсидиите и регресивна скала на субсидиите. Финансиране на дейности от държавата и връщане на неизползваните пари обратно в бюджета. Това са безотчетни пари, с които могат всичко да правят. Дори теоретично да поръчват бой на опонента. Всички разходи са "Други разходи". Няма отчет, фактури, нищо. Ползват ги за платени протести и пр акции.