96

1

преди 5 години

влади,поне с толкова лева ,вдигни пенсиите на пенсионерите.

95

Анонимен

преди 5 години

Въпросът не е да не гласуваме, просто трябва да ги свалим от власт. Те са нагли крадци и макмуняци.

94

Анонимен

преди 5 години

В Германия субсидията е около 50 евроцента на глас, тук е 11 пъти повече. Там е наистина субсидия, а тук не е субсидия, а пълна издръжка.

93

Анонимен

преди 5 години

Тия не им пука, че 3 млн. гласуваха на референдум против партийните субсидии. Един лъжец на премиерски пост каза, че щял да направи субсидиите нула лева - излъга и никой журналист не дръзва да спомене, че премиера е лъжец.

92

До Горанов

преди 5 години

Горанов, излез утре с 6 лв в джоба и си остави на отговорно пазене всички карти в къщи. Ще се видим вечерта, дали така ще разсъждаваш. И един лев ще ти се виждат много за безотговорните хора на отговорните постове.

91

Mitkyla

преди 5 години

А защо тези субсидии не се получават при свършена работа, ами ги получавате след изборите, Г-н Горанов. Като имате предизборни кампании и обещавате, направете обещаното и тогава получете дадената субсидия. Ако не изпълните това което сте казали, няма пари.

90

Анонимен

преди 5 години

С тези субсидии корумпетата не намаляват - факт! Затова се обявявам за популист и искам премахване на 50% на субсидията, но също и на депутатите!

89

Анонимен

преди 5 години

Човешката алчност не познавала граници... Познава и още как! Една шепа пръст - и всичко се намества в реално време.Членски внос - това е правилното решение, а не субсидия от всички, ама случили на народ.

88

Анонимен

преди 5 години

Като има про..и хора да гласуват ще правите пеликански гушки.

87

Питащ

преди 5 години

До Анонимен 76 Първо се пише индексация. Прочети предизборната платформа на патриотите по този въпрос. Да не говорим, че механичното увеличение на минималната пенсия е незаконосъобразно. Защото по този начин, те ще се изравнят с пенсиите на хора които са ги получили за трудов стаж и осигурителен доход. Но това са пенсии на онези/****/ които гласуват за ГЕРБ.

86

Гербераст - комунист

преди 5 години

Влдко, успя ли да си достриш палата? Паричките за него от заплатки ли ги имаш? Или ги унаследи от баба и дядо. Къде са цацата и оная служба с дългата абревиатура да ти поискат имунитета и да видим от де цоцаш? Миличкият, с тая заплатка как да гледаш 2 дечица, А?

85

Анонимен

преди 5 години

Пенсионерите да не се обаждат, че на избори са най-активни.

84

реалист

преди 5 години

СПИРАМ ДА ГЛАСУВАМ ДО КАТО НЕ НАМАЛЯТ СУБСИДИЯТА НА 1 ЛВ. ОСТАВКА!!!

83

Анонимен

преди 5 години

Добре че е Костинброд,че иначе няма да има и 20% общогласували.

82

А, Владко!

преди 5 години

11 лева легален доход за партиите,а нелегалния колко е!

81

Анонимен

преди 5 години

То и данъкоплатеца има нужда от 3000 лв. чист приход, за да не изпада в зависимости от банки и сметки - ама няма! Защо да мислим за партиите тогава?

80

Правилно!

преди 5 години

А като влезем в Еврозоната...11 ЕВРО на глас! Няма нашите политици да са най-бедните в Европа, я! Достатъчно е, че избирателите им са най-бедните!

79

Анонимен

преди 5 години

78 - да са високо платени окей, ама по света само бизнесмени стават политици, с идеята че като са богати ще крадат по-малко. А у нас стават политици ЗА ДА ЗАБОГАТЕЯТ.

78

Анонимен

преди 5 години

76 - ти не си в час - индексация не е имало, а има УВЕЛИЧЕНИЕ на пенсиите. С 5,7 процента. т.е. ще се увеличат с около 15 лева. При положение че минималната ще стане 560 лева, под 250 лева пенсия не трябва да има. Всяка пенсия нагоре, трябва да се увечили с поне 40-50 лева, за да има реална индексация. Увеличението е само за минималните пенсии, при това не е влязло ОЩЕ в сила. До другата година цените ПАК ще скочат.

77

Анонимен

преди 5 години

А защо гласувате тогава? За да им дадете по 11 лева! И без това гласуването е излишно, щото ни управляват едни и същи.