197

Не бягат умните!

преди 5 години

Точно обратното е! Утайката и некадърниците бягат навън защото не могат нищо, прости са и отиват да слугуват на западняците за 1000 евро на месец.А качествените хора остават в България. Създават бизнеси, строят, участват в политиката......Реално емигрира само най бедната прослойка от населението. Това всъщност е добре защото по този начин страната постепенно се изчиства от лошия човешки материал.

196

Анонимен

преди 5 години

разбиха държавата тези крадливи некадърници и ***

195

Анонимен

преди 5 години

В БГ ***, ще остане само Боко Тиквата, министрите свирачи + 240 лизача, а забравих и роднините на ***. Да си живуркат с кеф с братята роми.

194

Анонимен

преди 5 години

До Свидетел съм:Ами, човек, то навсякъде по света не е особено готино да бачкаш гадна работа срещу малко пари. Ама по-добре да бачкаш гадна работа навън, отколкото гадна работа в България.

193

Анонимен

преди 5 години

освен БСП вече и ГЕРБ влизат в нежеланите партии от народа, за 8 години не направиха нищо добро за тоя изстрадал народ, само глоби и наказания, а да стимулират бг производството, раждаемостта, реформи... не защо са ни... жалко

192

Анонимен

преди 5 години

Ето затова ме кефи СидниАвстралия. Човекът съвсем честно и забележете - напълно добронамерено - нещо лично за себе си ни сподели и въпреки че не го целеше - пак успя да ви бръкне отзад. Както казах - респект, човече!

191

Свидетел съм

преди 5 години

Над 95% от бълагрите в чужбина работя ниско квалифицирана работа, живеят под наем в най евтините квартири, карат кола втора употреба. Спестяват пари за да издържат децата и стари болни родители в Бг.Ако някой си мисли че на запад ще просперира - жестоко се лъже!

190

Анонимен

преди 5 години

Щото в БГ хич не живеят като скотове. Най-висшата цел е да си свари ракията и нацепи дървата, след това от сметка до сметка и пред ТВ-то да гледаме Славчо или Волен.

189

Ди Азз

преди 5 години

Кой нормален человек, избегал от баканската котчина буггарстан в която е останала само утайката на утайката на нормалните человеци ще се върне да живее там?!!!

188

Жоро

преди 5 години

До Привет от БългарияБлагодаря!

187

Свидетел съм

преди 5 години

Българите в чужбина масово работят ниско квалифициранта работа. В строителство, в селско стопанство, на поточни линии в производства, шофьори, чистачи, болногледачи, работници в складове, хамали..... Много рядно има някой който да работи престижна професия. И съм забелязъм че ако някой има престижна професия той обикновено крие произхода си и не комуникира с други българи.За западняка българина е човек второ качество. За да наеме Българин на добра позиция, българина трябва да е наистина добър

186

Привет от България

преди 5 години

До Жоро предател!

185

Жоро

преди 5 години

Аз точно, заради тези които ни наричат "предатели" отидох в Канада и нямам намерение да се връщам.

184

Го4о

преди 5 години

45 години живяхме в КАПАНА НА БКП! След което до 2007 г. извън ЕС! Сега "вратата на капана" се отвори (можем да пътуваме БЕЗ ВИЗИ да ЕС) естествено е че българина е свободолюбив човек и наваксва загубеното време и напуска "капана", който ни готви БСП!

183

Да бягат

преди 5 години

Скоро те и техните деца ще се нанижат на чеповете на мурга-вите ислямски мигранти и заселници в западноевропейските държави които в близка переспектива ще мнозинството там

182

ААВ4

преди 5 години

Тябваще по границите на българия да се издигне 100 метрова бетонна стена, 5 метра дебела, с 10 километрова минна полоса от вътрешната страна и 1 километров горящ ров от външната, за да се предотврати българската проказа да не се пръсне по света! Но, уви ... вече е късно за рода адамов ... проказата плъзна нявсякъде по света ...

181

Свидетел съм че

преди 5 години

Повечето Българи в Чужбина живеят като скотове. Мизерни квартири, мизерна работа, нямат никакви приятели и почти никакви забавления. Не могат да си позволят нищо.Живеят скромно за да спесят някой лев и да пратят на децата и на болните си родители в Бг.Реално процента на успелите и забогателите Българи в чужбина е същия като в Бг.1-2% са успелите. Другите са роби и най обикновени работници. Повечето работя това което местните не иска. Най гадната и мръсната работа.Това е истината.

180

Привет от България

преди 5 години

До сидниавстралия достатъчно ми беше да прочета "само много малко хора" от постат ти за да си направя заключение за теб :D

179

до Австралията

преди 5 години

Има хора,които не се интересуват от долари и лъскави играчки.Щом това те влече добре,но недей да искаш всички да са, като теб.Има и хора, които не желаят да живеят консуматорски.Жив и здрав!

178

Do 186

преди 5 години

Za razlika od tebe, az ne gi gledam na *** ami gi....