317

БГ

преди 5 години

Бягайтееее, спасявайте се който както можееееее!

316

Стига с тези емигран

преди 5 години

Стига с тази емиграция. Престанете с този рев. Разберете и се примирете, че такъв е съвременният свят. Хората пътуват към по-привлекателни дестинации, който може остава за по-дълго. Много ще се върнат, след като разберат, че не са конкурентни за по-дълъг период на останалите нации. В България ако имаме късмет ще се заселят други народи с бит близък до нашия. Миграция винаги е имало и ще има. Италия е била много по-отвратително място в началото на века и 1/5 от населението и емигрира в Америка.

315

Жоро

преди 5 години

До шовинист 315 Хем ***,хем зъл-що е то?-шовинист от БГ.

314

Прага

преди 5 години

Къде си Левски Ти,дал си душата си,и Себе си!Ние Всички сме чеда на Левски- извън пределите.За да помогнем на Тази стара Бабичка с паричка!!! Ще дойде време, ще се върнеми горко ви!!!Защото всички Ние сме Левски. С различна етника и вяра и една ович-свята наша България...

313

Прага

преди 5 години

Заминете,Братя и Сестри към щастливи бъднини! Никакво добро Вас не чака в тази страна!Макар и Наша красива-майчина България. Пълни със страсти угоени мафиоти... -копнеещи за повече пари.Народът в калта а цените на връх Мусала.За хората в тази страна бъдеще няма.Те не искат Вашите пари а Вашите души!Откраднаха си и имат много евро и долари.На тях им трябват Вашите душиЕврофондове изчезват в обятията им.Стара Бабичка протяга пръстис мизерна пенсийка в длани, за лекарства лиза хлебец ли?!?!Тази стара Бабичка- е Твойта- Мама, Твойта-Баба!Къде си Левски Ти,дал си

312

Анонимен

преди 5 години

Kakva ikonimka, be?!?! Luda, chervena krava!!!! Az ne sym se mahnal ot bezparichie, a ot komunistièski parcali kato tebe! Ot skapanoto, mrasno, vrazkarsko obshtestvo! Chudno e kak sam cenen zaradi znaniata i truda si BEZ da poznavam nikogo tuk! I bez da sum profesor. Da, imam visshe obrazovanie ot staroto vreme kogato se ucheshe. Nauchen sym na trud. Govoria niakolko ezika. Da, ne sym nachalnik, no i ne iskam da sym veche nachalnik. Da si nachalnik e nakazanie, a nachalnik na balgari-prokliatie!

311

Българин

преди 5 години

Кой допусна БЪЛГАРИЯ да се превърне в потъващ кораб? Наготово лесно се спуска всеки, но говорим за БЪЛГАРИЯ. Европа отдавна ни чака...

310

Анонимен

преди 5 години

До Mariec 307Тесногръдият винаги се дави в ореола на собствената си глупост и се опитва да парадира с неадекватно чувство за многоценост. На готово в едно западно общество получава всеки който е изпаднал в някаква нужда защото може да се случи на всекиму. По добре си задай въпроса какво им е коствало на западняците да изградят такъв тип социализъм който съвсем успешно се подържа и до днес. Всеки бяга от потъващия кораб защото е нещо съвсем нормално! Не бягат само страхливците и слабите!!!

309

Мушмул

преди 5 години

Кой бяга от хубавото ?

308

Анонимен

преди 5 години

а не може ли ние да си останем в България, а да изпратим политиците ни некадърни и крадливи, да ходят да си търсят щастието по света, аз не искам една шайка мафиоти да ме гонят от родината!

307

Сива гъска

преди 5 години

Сега и да разтягам локуми..и да защитавам и да обвинявам,нищо няма да се промени с моето мнение или пък с някое ваше.На света има много прости хора,така и в България.Благодарен съм.По един или друг начин Управляващите са ми помогнали да се развия,а и не само те а и сумите хора в България и сивото ежедневие.Благодарение на това безаконние,безхаберие,омраза,завист, самодоволство..Аз реших да рискувам.Събрах си багажа преди 12 години и заминах за Кипър.Сега съм 4 година в Германия.Благодаря ви

306

Прага

преди 5 години

За хората в тази страна бъдеще няма.Искат старите Ви коли защо ли? В металургията материал няма. Облагат Ви с нови данъци-за нови лизингови коли. Паркингите на производителите на коли- пълни и претъпкани.Банките чакат за нови овни! Една месечна вноска не изплатена и хоп колата на паркинга за нов мющерия. А ти сега: -ни кола -ни пара!Ах , ах мафия....

305

голата истина

преди 5 години

ГОЛАТА ИСТИНА - БЪЛГАРИЯ СЕ ТОПИ ПРОГРЕСИВНО......БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЕДНА ШЕПА ЗАМОЗАБРАВИЛИ СЕ...

304

Анонимен

преди 5 години

До шовинистВие, щото много оправихте родината си, г-н Шовинист.Така я оправихте, че в Бг останаха 5-6 млн. жители.

303

До 324

преди 5 години

Аз съм и 305 и може нещо да не съм се изразил добре.Исках да кажа, че всеки българин носи България в себе си.Ако в Бг изпреварва и се бие и навън туй ще прави. Нищо, че говори за ред и законност не се брои.А тук тез неща не се толерират и ще бъде нещастен.

302

Пгага

преди 5 години

Заминете, Братя и Сестри към щастливи бъднини! Никакво добро Вас не чака в тази страна! Макар и Наша красива-майчина България. Пълни със страсти угоени мафиоти... -копнеещи за повече пари.Народът в калта а цените на връх Мусала.

301

Сива гъска

преди 5 години

Виш сега...200 Депотати по 1,5 Дете средно.Направете проучване колко от тези 300 деца работят,учат,живеят в България?После си кажете....А аз какво правя тук!

300

До 322

преди 5 години

АБСОЛЮТНО!!!Да ги стягат и да не поглеждат назад.Патриотизмът не ти плаща сметките и не ти храни децата.Патриотизмът е Лукс който държавата ТРЯБВА да заслужи! Нищо повече от това.

299

323

преди 5 години

Говориш за изключения като теб самия,а хората говорят за масата...не онази на която се храниш,а масата от хора.Тя определя !Огледай се малко,отвори си поне едното око,запознай се с фактите и чак тогава сядай да ръсиш мозък.Защото при положение,че детето ти го блъска полиц.кола на пешохадна пътека или жена ти могат да я заколят в 13:00 на обяд и след това убиеца държавата ти да го крие в Германия до последно,тогава да те питам парите ти колко точно ще ти помогнат.

298

Анонимен

преди 5 години

Ами вие все за бягане говорите, а на мен си ми харесваше и в България, харесва ми и тук, май повече.Голям въпрос е къде обществото те цени повече.Щото кои имат пари в България и са на почит знаете.Тук като работиш можеш да живееш спокойно, без финансов стрес, да харчиш разумно и ще натрупаш парици за старини, а и на децата ще останат.