217

Анонимен

преди 5 години

11 години в Лондон вече, мога да кажа че е в пъти по-спокойно и като живот и като атмосфера от Варна ,Пловдив и София!!

216

Анонимен

преди 5 години

Българина го мързи да учи за инженер.Глупости. Учи, но не работи тук. И е прав.

215

Анонимен

преди 5 години

До Ей,специалисти млади 228Ай, стига с това образование!Знаем как се купува- подарява образование в Бг.Знаем колко са образовани управляващите. Сигурно на образованието и чуждите езици са стъпили, влизайки в НС.

214

До 227

преди 5 години

Абсолютно прав си и постванията говорят за това .Наричат собственната си страна *** /не видели още света/ Ами да ,за да е тя такава значи вие сте...............PIGS! Аз не се смятам за такова и за това виждам че е една прекрасна страна с голямо количество мързелив но устат и хленчещ млад народ,които нито учат нито работят а само ИСКАТ ,но без да са дали и прашинка от себе си.За да получите,трябва първо да дадете мили мушмороци ,а вие само консумирате каквото ви надробят в *** и квичите

213

Анонимен

преди 5 години

Уж при демокрацията щеше да е по-добре, пък те хората избегаха...Дори самата възможност да търсиш по-добър живот, ако тук не ти харесва, е нещо много хубаво, другарю :) А не да те държат с картечници и минни полета в "рая" на ТошУ :)

212

АНТИ

преди 5 години

До АбеБедни са, щото се крадат и самоизяждат помежду си в племето.

211

Анонимен

преди 5 години

Абе, явно българинът наистина не е толкова глупав. Щом иска да се маха, значи е схванал как го бъзикат всеки ден тия убавци, политиците ни.Хубава новина.

210

Анонимен

преди 5 години

Навремето бачках с едни момчета в чужбина. Вярно, неквалифицирана работа.В момента всички имат бизнеси. Единият поне сигурно е и милионер вече.Това в България е невъзможно. Бачкаш ли кофти работа е абсурд да се издигнеш чак толкова, без да имаш яки протекции. Това е разликата.Отделно, че "там" ако имаш амбиции, обикновено ги и реализираш. Тук е пълно с катастрофирали хора.

209

Анонимен

преди 5 години

Благодарение на всички правителства през прехода,които "милеят" за народа ще се превърнем в една територия без коренното си население,обитавана от една маргенизирана тълпа,която не става за нищо,но на кой управляващ му пука?

208

Абе

преди 5 години

Българите дали са прости защото са бедни, или са бедни защото са прости?Някой може ли да ми каже?

207

дебел депутат

преди 5 години

всичко е една долна пропаганда , в България се живее прекрасно :)

206

Ей,специалисти млади

преди 5 години

Никъде няма рай,навсякъде има кусури.А за Европа да не говорим.А тези без обраэование,без занаят,без препоръки и CV ,без владеене на езика и без местен опит,работещи по нашенски нямат никакъв шанс да докоснат рая.Както казаха момче и момиче които срещнах в Торонто да бутат количка за хот-дог ,,Абе работа има ,ама пари няма."Ами мигрантите от Африка ,Азия и бившият соц.са едно и също за западняка.Ако тук си способен, пробивен и оценен такъв ще си и там-иначе оставаш аутсайдеp навсякъде FOREVER !

205

VANGELIS BLADE RUNER

преди 5 години

ГЪРЦИЯ АНЕКСИРА ТАЗИ ***, И ЩЕ ИМА СПАСЕНИЕ ЗА ХРИСТИЯНИТЕ С ГРЪЦКИ ИМЕНА ПОНЕ.ГЪРЦИЯ Е СВЕТОВЕН ИГРАЧ ОТ СУПЕР-ТЕЖКА КАТЕГОРИЯ, И ВСЕКИ ЧОВЕК НА ПЛАНЕТАТА (гръцка дума) ЗНАЕ ВЕЛИКАТА ГРЪЦКА ИСТОРИЯ И МИНАЛО, И ПРИНОСА В КУЛТУРАТА И ЦИВИЛИЗАЦИЯТА .И ТОВА ЧЕ В ХИМИЯТА, МЕДИЦИНАТА И БИОЛОГИЯТА = НАД 70 ПРОЦЕНТА ОТ ДУМИТЕ, ТЕРМИНИТЕ И ФРАЗИТЕ СА ОТ ГРЪЦКИ ПРОЙЗХОД НА ДУМИТЕ, ФРАЗЕС И ЛЕКСИКИС !Останалите са 25 процента Латински , и 5 други .

204

Анонимен

преди 5 години

Който и сайт за работа да отвориш в Бг. пълно е със обяви за работа! Заплати от 1000 до 10000 лева в зависимост от образованието и уменията.Ей сега погледнах в джобс.бг ами само за последната седмица има побликувани на 3000 обявяви за работа със стартова заплата над 4-5000 лева.Работа има много и за добри пари, ама народа е *** и неук. Фирмите вече не могат да намерят хора. Българина го мързи да учи за инженер. Търси нещо по айляк. Да не се налага да мисли че ще го заболи главата.

203

от сиднеиAaвстралия

преди 5 години

Не знам защо всички повтарят като мантра опорната точка че който не може да си оправи живота в БГ където и да отиде в чужбина пак ще мизерства....*** ТАКА Е БЕ! Но въпроса е как пък един не видях да се замисли на обратното на това бе! Не ви ли стигна акъла че тогава ако някой е успял в БГ то в чужбина ще успее пъти повече, защото има много повече условия и възможности за развитие. Как не се сетихте за това бе лузариииии! Само за непрокопсалите ли ви стигна акъла бе? Не помислихте ли за други

202

Анонимен

преди 5 години

кол центрове , бързи кредити , ало та , чси та , луканки , гейтове , екзалтирани пенционери фърлят радостно пачки от балконите , безработни и социално слаби печелят през ден от лотарията , и да не забравите довечера да си купите поредното билетче .

201

Анонимен

преди 5 години

До Не бягат умните!Ей смешен имаш предвид Киро Гела, Вальо Златния и другите ***, или роднините на политиците. А чаветата учат в Лондон и околията и после беж в БГ, където мама и тати крадат /тоест месят обществени поръчки/.

200

аз

преди 5 години

До Не бягат умните!Напротив. Всичките ми приятели които напуснаха държавата взимаха чисто над 4к заплата.Просто тук не им харесва нищо

199

az

преди 5 години

Съвсем скоро и аз. Майната им . Писна ми някакви *** да взимат решения за които идея си нямат. Живея доста добър живот с една от доста високите заплати в БГ. Просто ще си използвам знанията в друга държава.

198

Анонимен

преди 5 години

До Свидетел съм:Но все пак всичко е лично. Навън е борба. Ако вземеш най-престижния университет по юридически науки - Виена - приемат всяка година оклло 10 хиляди студенти. Накрая излизат само 200. Прав и му сметката каква борба е. Но ако се справиш - ще имаш бляскава кариера. В България "ако си ритАл, с когото трябва" ще си важен и ще имаш охолен живот без изобщо да се напъваш. За сметка на всички останали отчаяни хора, които колкото да се напъват, ще бъдат смачкани, защото нямат връзки.