203

браво

преди 5 години

Точно така , а не да карат димки .

202

Счети

преди 5 години

До 202. Здравейте започвате с грешен факт ! БСП управляваха от 2013 до 2014 - 434 дни и сами сдадоха властта и не видях да започнаха с шоково увеличение на пенсиите !Не оправдавам ГЕРБ за техните действия, нито съм техен гласоподавател, но не ми е ясно как е възможно точно БСП да критикуват управляващите с "чиста" съвест, при положение, че те не са по-малко виновни от всички други управляващи за състоянието на България ?

201

Анонимен

преди 5 години

Няма да има ГО по 1000 лв. Ще ви я вдигнат на 500 и ще сте щастливи

200

Петкан

преди 5 години

Какво значение има възрастта на колата ? Има нови коли, които са дизели и изхвърлят черен дим, а колите на газ, дори стари, са по - чисти ! Кой го е измислил това ? Трябва да се плаща според емисиите като мине колата на преглед !

199

Анонимен

преди 5 години

Защо минус на СИЛНАТА ми любов?! Ще плача... Някой ги обича...

198

Анонимен

преди 5 години

Добре, че поне в София колите са относително нови - средна възраст 11 години и замърсяват доста малко. При това хората в София имат малко коли, както се вижда от данните от преброяването на населението от 2011 година. Който казва, че колите *** хората в София са над 600 на 1000 човека, сравнява ябълки с круши и то ябълки от различни сортове

197

Анонимен

преди 5 години

Проповядвам силна, СИЛНА любов, без нежност в розовата задна част на хората, които имат антиконституционно поведение спрямо народа и клетвите си. Желая им лек и бърз път извън основният компонент на българското управление и към сградата, където всякакви права и свободи се отнемат в полза на държавата и народа. Нека там да прекарат слънчево и честито поне толкова колкото заслужават и повече никога да нямаме удоволствието да разполагат с нашите животи.

196

До 207 Имащ желание

преди 5 години

Похвално е, че се опитваш да намериш решение, но май не съзнаваш, че колите са различни и две коли еднакви "по години на колата, вид на горивото и изминати километри на година", замърсяват доста различно. Даже и да са от един модел, пак са различни. Всъщност каква е целта на цялото упражнение. Аз не виждам друга, освен ГЕРБ да изтръска още пари от джобовете ни. Това за по-чист въздух е лъжа отвсякъде, на която много хора се хващат за съжаление.

195

Анонимен

преди 5 години

Селяни не ви искаме в София. Ходете си !

194

Край

преди 5 години

Съвсем скоро бедните ще се качат на трамвай където им е мястото или София ще заприлича на провинциален индийски град.Като кара бедния бракувана кола и трови народа - по богат ли става? Не!!! само си мисли че е и се издига в очите на слепите с яката Калибра.

193

БГ еАфрика

преди 5 години

Европа дава дарения на БГ политици и институции срещу омраза и рестрикции към Българският народ с всички средства а герб слугуват!Или как получаваш стари трамваи без пари но избиваш всички стопански животни на хората що им били конкуренция!

192

Анонимен

преди 5 години

Нещо много се бъркат целите и начините за постигането им! Един автомобил без евростандарт минавайки 1000 км на година, повече ли замърсява от такъв с евро 6, който минава 50 хил км?Какви са целите на данъка на автомобилите - да се събират средства за поддръжка на общинската пътна мрежа, това е основното, но данъка е нисък и такива средства не се събират в достатъчност.Ако искаме наистина да се намалят автомобилите - по-висок акциз на горивата. Ако искаме по-малко коли в центъра на София -винетка

191

Анонимен

преди 5 години

До С кола на староТой катализаторът при горене на газ много работа не върши, защото там проблемът е въглеродният двуокис, но като цяло и аз съм на твоето мнение.

190

Анонимен

преди 5 години

До тази година имуществен компонент. От догодина и екологичен. От по-догодина може и комичен. От по-по-догодина защо не и трагичен ... Така де - колко му е да ги плащаш ... Плащаме на 240 тъпоъгълника, заети с осигуряване единствено на собственото си благополучие и за капак ще плащаме и техните безумщини. Честито.

189

Анонимен

преди 5 години

СЪБУДИ СЕ НАРОДЕ И ИЗМЕТИ ТАЗИ ПОЛИТИЧЕСКА ***.ТЕ ЗАБРАВИХА ЧЕ НАРОДА ГИ Е ИЗБРАР И ТОЙ МОЖЕ ДА ГИ ИЗГОНИ.

188

С кола на старо

преди 5 години

Колата ми е с газова и с катализатор. Данъкът в момента е 18 лева. Колкото и да го вдигат пак ще си я карам. Няма кола произведена след 2000 г., която след 30 години да бъде все още годна за шофиране. Не се научиха, че няма нова и стара кола, а поддържана и трошка. На 100 коли нов внос едва ли повече от 10 са им в нормите газовете. И като има махнат катализаторите и dpf-а стой та гледай какво става. Трябва при вноса на коли да задължат джамбазите да се минава на газ анализатор.

187

Анонимен

преди 5 години

Казах, че трябва да осуровакаме тези, дето ни управляват, защото само с "любов" няма да стане. И модерният човек ме изтри... Халал на теб, пазителю на правителствените подгръбначия.

186

Анонимен

преди 5 години

Вдигнаха ни застраховките от 200 на 300 лева, а следващата година на 1000-1200 лева. После всяка година ще се вдигат заради измисления бонус-малус и след 4 години ще са средно над 4000 лева. Сега ни вдигат данък МПС - за някои между 50 и 500 пъти, а в масовия случай малко над 2 пъти.

185

;-)

преди 5 години

...и да спрете да ядете бопЪ и кисело зеле, че мноо се замърсува атмосферата ръйш ли...;-)

184

Анонимен

преди 5 години

До 1234На 3км от мен едни други хора се отопляват с дрехи втора употреба ,гуми,дограма и др.там видимостта зимата е 5 метра ,но същите тези не плащат НИЩО!!!!-че те не харчат нещо, че да плащат. "харчат" отпадъци, които ти си изхвърлил.трябва да си благодарен, че така един вид ти ги рециклират. )