223

Анонимен

преди 5 години

Вдигането на данъка за колите няма нищо общо с екологията. Защо така се оставяте така лесно да ви водят за носа?!

222

И какво стана

преди 5 години

вземеш трошка за 1500 лв да се возиш и плащаш - 1000 лв гражданска 200 лв. винетка, 200 лв данък, 200 лв зелена зона то си стана оше една кола за 1 година и то без да смятаме бенизина. Всяка година - нова кола.

221

Анонимен

преди 5 години

А ако не мирише и е настроена добре, което не е кой знае каква философия, нито е скъпо?

220

Анонимен

преди 5 години

Никога обаче няма да намалят данъка на колите с газ, защото няма да им се получи идеята да си захвърля добре поддържаната стара качествена кола и да се кача на новите скърцащи пластмасови ***, дето едвам изкарват гаранционния срок. Пусто лоби. Пукало им било за здравето, а спряха основни онкологични и диабетични животоспасяващи лекарства. Що не спряха цигарите и алкохола? Да кажем ли те колко хора убиват на година? Катафалка ремарке няма, господа престъпници. Затвор при първа възможност.

219

Анонимен

преди 5 години

За замърсяването от колите на газ. Ако след колата мирише на газ, значи тя не е много в ред и изпуска неизгоряла газ във въздуха и реално замърсява повече и от бензиновите, които от своя страна замърсяват повече от дизеловите. По разни непотвърдени оценки 99% от колите на газ в България замърсяват повече от бензиновите.

218

ddd

преди 5 години

вместо да затегнат техническите прегледи, те вдигат данъци, безсилието на една държава..............

217

аре закривай!

преди 5 години

Българин съм и догодина ще гласувам за ДПС..Искам да се свършва с тази агония!Да ставаме там част от Турция или да става всичкото ромове или да се закрива тази псевдо държава..Вече ми е все тая!Тук има вече очеваден геноцид срещу българите !И 100минуса да ми нацъкате ме боли дедовия.

216

Анонимен

преди 5 години

И досега и в следващата година данъка на колата зависи от едни и същи неща - мощност, възраст и екостандарт. Лъжа е, че сега е по нов начин. Има разни промени, за да може притежалите на скъпи коли да плащат много по-малко, а на евтините коли да плащат много повече.

215

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 236И като вдигнат данъка и т.н. какво ще стане, бе, ***? Проблемите по пътищата ги правят такива като тебе, дето се мислят за велики и богаташите дето не им дреме. Винаги страда бедния човек. Аз карам евтина кола, защото не мога да си позволя по-скъпа, ама си я поддържам. Не се правя на никакъв по пътищата. Колата ми е на газ и е много по-чиста от повечето напудрени каруци по пътя, да не говорим, че разходът ми е 5 пъти по-малък. Ти на какъв съдник се направи, че не разбрах.

214

ГУРУ

преди 5 години

Тази година и началото на следващата ще се качи на практика всеки данък. Само пенсиите ще останат същите или ще се покачат с 5-10 лв. А в джоба на управляващите се изсипват милиарди левове. ГЕРБ вече са си гарантирали управление поне 30-40 години. Имат пари да подкупят на практика всеки. А ако не стане с подкуп ще го съборят по друг начин. А народът малко да вземе да навдигне глава въпреки Бог Тиква, и те пак го натикат под вода.

213

Марио

преди 5 години

Интересно е дали са премахнали и малките данъци за N1 сертификат, както обещаваха пред няколко месеца. С негова помощ за кола с данък за 1500лв се плащаше 10лв. Тоест за Порше Кайен, което се водеше "лекотоварен", се плащаше по-малко от една Опел Астра.Аз мисля, че не са премахнали тази вратичка. За кокошка няма прошка, за милиони няма закони.Мисля, че не са премахнали малките данъци.

212

Анонимен

преди 5 години

Абе пичове някой прочете ли че става въпрос за автомобили над 3,5тона?Или да си чешете езиците.

211

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЗакарай болно дете в болницата с електрически велосипед. Карай велосипед в непочистената киша. Носи багаж, стоки и инструменти с велосипед. Междуградското каране на електрически велосипед е невероятно удоволствие, особено с устройствата за зареждане във всяко малко село по пътя. Пикльо.

210

Анонимен

преди 5 години

Не - "замърсителя плаща" а "бедния плаща". Ако беше замърсителя щяха да приемат 50% отстъпка за колите на газ и метан. Другия път пак за ПП ГРОБ да гласувате! *** то като се замисля кой е алтернативата май по-добре не ходете да гласувате изобщо и ДПС да идва на власт и да се свършва тая държава

209

Дяконе,

преди 5 години

ти искаше да ни освободиш от всички чужди, а ни поробиха своите...

208

Анонимен

преди 5 години

Велосипедите са евтини. Дори и електрическите са по джоба на повечето бедни хора. Пък е и здравословно.

207

42

преди 5 години

До 84Заблудите ги пръскат такива като теб.

206

Анонимен

преди 5 години

Грешка. не плаща замърсителят. Плаща този, който си седи в къщи, а не е по площадите!

205

Анонимен

преди 5 години

Нека да вдигат! Не може всеки *** от село,дето не знае кой му е левия и кой му е десния крак,подкарал трошка за хиляда лева,да се прави на състезател! Да вдигат данък,винетки,застраховки,но да се спрат безобразията по пътищата! На който 500 или 1000 лв му се струват много,познайте каква кола кара и какво е нивото на подръжка и изправност!То всеки иска да кара,ама и акъл трябва за тази работа!

204

222

преди 5 години

Данъци се плащат само ако са в разумни граници. Накрая хората масово ще спрат да плащат данъци за колите си, ГО и т.н.