192

Анонимен

преди 5 години

До потърпевшКажи го, кой беше морука ?!

191

Анонимен

преди 5 години

Сигурен съм, че ще си "хакнат" сайата, ще е 3 месеца долу, после ще направят проект за 5 млн лева, дето е го спечели братоведа, на жената на шефа на някой си. Междувременно, всички глоби, ще ги вдигнат по 8 пъти, защото са се удвоявали 3 месеца :)

190

потърпевш

преди 5 години

Преди 2 години по време на работа пострадах така,че загубих литър кръв.Инцидентът беше криминален и на мястото имаше 15-ина полицаи.Нямаше разследване и извършителят беше надлежно прикрит от органите.Но след няколко месеца в ясен слънчев ден бях забравил да си пусна фаровете на колата докато пътувах и получих глоба.МВР се занимава с дребни случаи,но когато трябва да защити някого никакви ги няма нашите полицаи.

189

Долу грабителите!

преди 5 години

Долу неграмотните законотворци - пладнешки обирджии и мошеници!Жалете всичко - все още е безплатно! Всичко до дупка да се жали по съдебен ред. Не могат едно НП да напишат без грешка, половината, че и повече от нещата им падат в съда, понеже са недоучили писачи. Не може да карат хората да ползват задължително интернет и разни сайтове. Като толкоз знаят-да си връчват актовете на адресатите по сегашния закон. Ама не им стиска, понеже нищо не умеят, дори и това! Некадърници!

188

Анонимен

преди 5 години

Бойкот и саботаж на престъпната държава! Утре ще ми гласувате закон, че съм длъжен да ви пусна в леглото до жена ми, ако е хубава!

187

Б.Б.

преди 5 години

Шъ мъ извинявате, ама много дигнаха данъците на островите в Гърция!

186

Анонимен

преди 5 години

Представям си сценария, как съм глобен от макера, защото съм карал с 41, вместо с 40 километра, за 50 лева, ама някак си, известието се е изгубило по пощата, а след 1 година, идва съдия изпълнител и ме изритва от къщата, защото станала на 200 000 лева глобата.БЕ ЕЙЙЙЙ! ВИС-а не бяха толкова нагли, а те бяха най-нагли!!!!

185

Именно, ОФФФФ,

преди 5 години

Това е престъпно. Не сме длъжни нито да ползваме интернет, нето дори да ползваме компютър. Има си начин на връчване на постановления и фишове и той е лично на лицето. Другото е престъпно намерение на шайка престъпници да извият ръцете и на малкото хора, останали да живеят все още на тази територия. Ще жаля до последно, ако трябва и в Страсбург, но няма да се дам на шепа мошеници.

184

Хаха

преди 5 години

До Анонимен 166 - ако смяташ че каквото е в урните това накрая е отчетено честно значи че си ***

183

Анонимен

преди 5 години

Гроб е шайка от долни и много алчни престъпници!

182

Анонимен

преди 5 години

"Карайте по правилата..."Да ви направя едни МОИ правила, а вие да карате по тях?Законите се правят все повече във вреда на населението, а после троловете ми обясняват разпалено, че ние сме виновни като не искаме да ги спазваме?Утре, ако гласуват закон, според който си длъжен да ходиш на ръце и който не го спазва се разстрелва, пак ли ще сме виновни, че недоволстваме?

181

Офффф

преди 5 години

С едно не съм съгласен - качването в интернет да е равносилно на надлежно известяване. Никой не е длъжен да има интернет

180

Анонимен

преди 5 години

Гарантирано от ГРОБ!

179

Анонимен

преди 5 години

А кога КАТ ще се научат да си връчват наказателните постановления според закона? Висят едни глоби, никой нищо не връчва, съответно и НП не влиза в сила. А ги водят като влезли в сила и правят манджа с грозде.

178

Скитник

преди 5 години

Със 800 годишен "стаж" в робство, и тройни да станат глобите овцете пак ще си ги плащат!

177

до 163

преди 5 години

Белене няма да стигне.

176

Гражданина Х

преди 5 години

Живеем в страната на ОГРАБВАНЕТО, на където и да се обърнеш ДАЙ ПАРИ !!!!!

175

Анонимен

преди 5 години

Работно време на трола от ГЕРБ От Понеделник до Петък от 9 до 17 часапроверено много са точни спазват работното време

174

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТук е пълно с провокатори от БСП Виж коментарите от началото - 90% са срещу ГЕРБ

173

Анонимен

преди 5 години

Тук е пълно е с провокатори от ГЕРБ работещи за тлъсти заплати !Събота и неделя няма коментари за ГЕРБ защото са отпуска