212

Анонимен

преди 5 години

Няма такова скубане...добре, че не живея в бг. Прекаляват е меко казано

211

Handel

преди 5 години

добре де, хубаво. Няма да си я платя до 1 месец и ще стане двойна. И тогава какво? Аз единичната глоба не си плащам, но ще отида да си я платя двойно ли? Имам чувството че Боко с оня прякор вече нищо друго не прави а само мъдрува как да изнуди хората за още пари.

210

бай х

преди 5 години

времената на СИК и ВИС2 се завръщат .... в лицето на държавните рекетьори

209

Шшшш, плехар,

преди 5 години

Я плешивия ***-мазохист, гимпът на герб, почитателят на спазването на тъпите закони да каже как е по ЗДП - линейка с включена сигнализация ли е с предимство или катафалката на НСО превозваща циониста Нетеняху? Кажи веднага бе!

208

За глобяване

преди 5 години

Не всичко написано Е ТАКА. Ето ви моя пример:На 10.10.18 г.на Телевизионната кула съм заснет с камерата с превишена скорост (имах проблем в работата и осъзнах на момента,че ще получа честитка). След 7 дни на домашния адрес имах лепенка от малка куриерска фирма (нито еконт,спиди и др). Обадих се да попитам какво ми носят и те казаха,че е от МВР! Тогава ги поканих да донесат глобата,но те казаха,че аз трябва да си я взема от техния офис! Аз им казах,че на тях МВР (нашите данъци) им заплаща,за да

207

Лазо

преди 5 години

Измислена държава,измислени правила с данъци и такси,като за световно!

206

Размисле,

преди 5 години

що да ги разстрелват? Тогаз файда няма да има от тях. По-добре е да въведат пожизнена трудова повинност - всяка фабрика за суджук ще се оборудва с безплатни роби - хора, неплатили в месечен срок глоба, наложена им от КАТ, за която и представа си нямат, че им е наложена. Защото суджушките фабрики останаха без персонал,ей! Кой че бачка?

205

Размисъл

преди 5 години

Мисля,че да те глобят е много хубаво Също така няма да е зле ако глобата да скочи двойно на вторият месец.Но най-хубаво ще бъде ако след третият месец длъжниците бъдат разстрелвани от служители на КАТ

204

Анонимен

преди 5 години

Тия верно тотално изкукаха!А ние ги търпим още!

203

Говеда!

преди 5 години

Аз предлагам да съобщават глобите, барабар с имената, адреса на нарушителя и правното им основание, по телевизиите и радиата, защото току-виж някой дядо на 75 години го щрафосали за надвишение с 5 км/ч на скоростта, карайки ладуната по околовръстното за село, а той, горкият, интернет може да не е виждал никогаш в живота си!Какви сайтове, какви пет лева?! Как ще разбере тоя човечец, че е глобен? Ми той може да е супер съвестен и да иска още същия ден да си плати глобицата! Ама като я не знае?!

202

Тиквоний Велики

преди 5 години

А сивата икононика кога? Кога заплатите ще започнат да се дават през банка,точно и ясно да се знае кой колко взима и да се взимат данъци и такси!!! От там държавата губи най-много!!! Масово хората се разписват на 500-600 а получават 800-10000 и тн.Там са парите,а те налите 240 глафи проЗти тръгнали хазната да оълнят от глобите на КАТ и данъка за стари коли :) баце тая държава е изпаднала в политически колапс.....няма шанс....спасявай !!!!

201

Анонимен

преди 5 години

По коя сметка отиват тези суми от КОЛОСАЛНИТЕ глоби, налагани от неграмотните милиционери?Кой разполага с тези пари, държавата или МВР?

200

Абсурдистан forever

преди 5 години

Стига сте ривали бе мазохисти!!!Кога ще се обедините и ще вземете оръжия да линчувате самозабравилите се политици???Това е бързия начин нещата да се подобрят...продължавайте да си мислите ,че вечно ще минавате метър/между капките и няма да ЖИВЕЕТЕ,а ще ОЦЕЛЯВАТЕ стригани като оФце...

199

Ха-ха

преди 5 години

От толкоз ударно снимане и криене по храстите най-накрая се сетиха колко работа са си отворили, и че тези пари за снимките трябва да се събират

198

Анонимен

преди 5 години

мухалбоиков крадлив време е да те изметем недоразумение такова

197

qwertyu

преди 5 години

Граби Е. бавай Работещите Българи

196

ехее

преди 5 години

А къде отива защитата на личните данни - в интернет ще качват електронния фиш. Що не го разпечатат на билбордове - да си го видиш по-добре!!! Смешници, при това и неграмотни.

195

хах

преди 5 години

И как точно с увеличаване на глобата ще си повишите събираемостта, че нещо не ми е ясно? 0% от 100 лв не е ли колкото е 0% от 200 или бъркам? Щот след 2 години като мине давност - все тая

194

Анонимен

преди 5 години

В другите държави има отстъпка, за тези които си плащат в срок, а тук двойна глоба, ти да видиш. Що за безумно предложение е това? И колко граждани очаквате да останат в това подобие на държава, след като всичките им "мерки" са насочени само към дране на кожи?

193

гласоподавател

преди 5 години

Догодина нали има избори.На бюлетината има една партия"не подкрепям никого",отсега съм си я харесал.Аз предлагам да гласуваме за нея и ако получим мнозинство и не ни зачетат гласовете да попитаме защо не ги зачитат.Защото ако съберем над 50% "не подкрепям никого"никой не би трябвало да се счита за избран!На последните избори бяхме 6% и затова досега се въртим в омагьосан кръг.