232

Ха

преди 3 години

Защо глобите са толкова високи спрямо стандарта на заплащане в България???Това е рекет приет със закон..

231

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНа бразилците само дават , а не вземат - нали виждаш?

230

Анонимен

преди 5 години

Само ми е любопитно от бразилците как ще събират глоби Калпавите Абсолютни ***!

229

някой

преди 5 години

"по друг обичаен начин". Алоо, ***, ние да не сме длъжни да четем мисли, за да разберем кой е тоя обичаен начин!? И не сме длъжни и интернет да имаме!

228

ГЕББ им увеличава...

преди 5 години

...10% заплатите .......Тяхното увеличение на заплатите зависи пряко от стойноста на глобите и изпълнението на негласната заповед да се изпълни нормата от задължителни актове и фишове !!!

227

65

преди 5 години

А какво става когато ни забавят заплатата един месец?И тя ли скача двойно?

226

Пепи

преди 5 години

K - Какви A - АбсолютниT - Талибани ( Тъ*пана*ри)На тези о*лигопати системите им никога не работят повече от 15 мин. при добро време.Докато си обработят глобите ... и докато ги изпратят по пощата вероятно ще мине повече от 1 месец.ТОЕСТ искат да кажат на чист български, че глобите им са ниски и това е начина да вдигнат цените.

225

_he_

преди 5 години

Първо да си оправят системата, защото тя ми казва, че нямам задължения, а като ме спряха на пътя ми показаха как на таблета на служител на КАТ се водя с НЕВРЪЧЕНА глоба за превишена скорост от 2016г. Да, такава глоба имам, но връчена и платена в 14 дневен срок. Добре че я бях платил по банка и си извадих извлечение за да докажа плащането.А как съм я платил без да ми я връчат и без да се вижда в тази електронна система ... сигурно съм ясновидец.

224

Бай Джагал

преди 5 години

Я ми обяснете калпаци , как ще съберете десетките глоби на *** , които ще продължат да си карат бракмите с неплатени глоби , без ГТП , без гражданска , без винетка , без аптечка , без зимни гуми ,без изрядни светлини , пияни , друсани и тн. Джагалеса няма нищо на негово име , няма как да му ги вземете през данъци и тн. ... обяснете ми как ще си събирате рекетите от такива .Ще пишете и пишете и до там . Е..ането остава само за нас малкото останали тук бели хора .Еничари сте вие !

223

Димчо Караиванов

преди 5 години

АЗ от 08.04.2018г. искам и чакам КАТ В.Търново да ми връчи фиша, за да ги осъдя за неправилно издаден фиш, но те не ми го връчват. Искам АКТ и Наказателно постановление да ми състовят, но пак не искат.Крият се като мишки.Шефа на КАТ ми казва: -"Търсети си прават в Съда".....Е как да ги търса.Пълни ливади са тези служители в КАТ В.Търново....

222

Махайте се!!!

преди 5 години

Колко още ще ви търпим? Изгонихте българите от България, на възрастните хора искате и жълтите стотинки да им вземете дори. Защото буквално това вземат възрастните хора на България, жълти стотинки!!! Вече се чудите от къде да крадете нали? Изгонихте българите в чуждите страни, продадохте и ограбихте всичко в България, и сега се чудите от къде и как да продължавате да си пълните джобовете! За къде ги пазите тези пари? За там ли? Там няма как да ги вземете!

221

Аз

преди 5 години

Хора, събудете се най после! Хайде да свалим всички убийци и крадци на България! Тези, които вече близо 30 години крадяха и съсипаха България, и българския народ! Нека всички се обеденим и да махнем този геноцид! Всеки ден тези неграмотници и престъпници се подиграват на хората в очите! Искам да ги няма, искам да си получат заслуженото! Призовавам всички останали българи в България да се обеденим и да ги махнем! Нека всички заедно да ги свалим и премахнем от власт!

220

Пипи

преди 5 години

Някоъ в дэржавата казал ли е къде отиват парите от глобине ва Кат?

219

ТАКА ДЕ

преди 5 години

Хубаво................но един електронен фиш стигна до мен 6/шест/ месеца след като са ме снимали!

218

РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ

преди 5 години

Мухобойко е твърдо решен да царува още поне един мандат, затова трябва да посъбере парички за хЕлекторатъ.

217

Анонимен

преди 5 години

Ей от тези шапки нищо не става простото си е просто, как да ги уважавам и да имам респект ? Мен ме мотаха половин година ела другия месец ела по другия месец . Кой ще ми плати загубите ...надници, бензин, време. *** !

216

Митко

преди 5 години

Първо да си оправят информационната система, според която платени глоби са неплатени и тогава да плашат с двойни глоби, НАП, съд и всичко останало. Нещастници...Даже Бойко се учуди на тези аномалии заради служебните коли на НСО.

215

анонимен

преди 5 години

Това е произвол. Не може да има допълнителни санкции без решение на съда. Наказанието винаги е самo едно. Къде е правото, къде са човешките права?

214

Я па ти...

преди 5 години

До Тиквоний Велики 205 Че какво пречи на работодателя да приведе 500 лв. заплата по банка , а останалите 500 да даде на ръка?

213

Емигрант

преди 5 години

Бойко няма да изкара мандата май. Стигне ли се до бой идвам да помагам.