92

миле

преди 5 години

поредната тъпотия, дето ще откаже много българи от това да си живеят в родината, защото на техен гръб някой забогатява умопомрачително много

91

Iceblast88

преди 5 години

И още един въпрос към дупедатите:Като си регистрирам колата например на името на баба ми (която има книжка от 30г. но никога не е карала и съответно няма нарушения), по какъв начин тази система ще накаже джигитите? Тя се води изрядна, получавам си смешния бонус отстъпка, а примерно карам като БМВ джигит. И точно за това тази олигофрения ще е поредната неработеща простотия, защото липса най важното нещо - ЗАСТРАХОВКАТА ДА Е НА ВОДАЧА, А НЕ НА КАМАРАТА ОТ ЛАМАРИНИ!!!

90

Iceblast88

преди 5 години

И по какъв начин една отстъпка от 50 лева е равна на наказание от 4000 лева? Хайде като ще е стимул да е като хората! Бонус нивата да са равни на Малус нивата!!! Като си примерен, да имаш до 400% отстъпка!!! Макар, че в *** заради отчайващо отвратителното състояние на коларските пътеки (във мокрите сънища на Бай Тиквонии се водят магистрали) е абсолютно невъзможно да спазваш всички закони и да нямаш абсолютно никакви нарушения!

89

кк

преди 5 години

Разделяй и владей. Добри и лоши шофьори, пушачи и непушачи, здравноосигурени и неосигурени. Познайте кой става милиардер и владее. Всички сме граждани а врагът е администрацията. Затвор за предателите и крадците на народа. Само бягство от тази държава ще ни спаси.

88

Боса на мафията

преди 5 години

Поредната безумщина! Адвокатите в момента потриват ръце

87

Петър

преди 5 години

Скъпата Гражданска ще облагодетелства единствено адвокатите!

86

аз

преди 5 години

Поредната лъжа-началото на годината като поскъпнаха оправданието беше имаш актове, а аз нямах. Хората не са невежи да се подвеждат на ала бала........

85

Анонимен

преди 5 години

тоя проект ли не работи бонус само нагоре

84

Анонимен

преди 5 години

Поредната ала-бала сътворена от хрантутниците с цел да ни отръскат джобовете. Уж бонус-малус, а накрая ни подават фа*ос. В предвид силата и лобито на застрахователите, съчетани с некадърността на нашите законотворци за нашего брата остава да си приготви пешкирчето и хладка водичка за подмиване ...

83

Анонимен

преди 5 години

Добре бе хора каква заплата трябва да вземаш за да плащаш такива застраховки и дали това няма да вдигне цените и на другите услуги и стоки!

82

Жоро

преди 5 години

С тия заплати не виждам кой ще може да си я позволи!?Съдия изпълнител не ме плаши защото нямам нищо ценно битовата престъпност и *** отдавна каквото ценно имаше вкъщи го взеха.Ако ми запорират мизерната заплата ще напусна и ще крада нали до 300 лв. не се смята за кражба.

81

Анонимен

преди 5 години

Добре, не разбирам защо ГО в този случай ще трябва да бъде на собственика на автомобила, ане на водача? Пак има нещо сбъркано.

80

Анонимен

преди 5 години

Това вече е дъното,трябва да си абсолютен г а л фон за да ти хрумне изобщо.

79

Анонимен

преди 5 години

Тук вече има много материял за работа на омбудсмана г-жа Манолова ако е наистина загрижена за народа. Даже нема нужда от жалби и от пътувания.

78

Анонимен

преди 5 години

Държавата от единият джоб води и ти дава 100 лв. ама предварителто ти е взела 200 лв. Сега застрахователите праят същото. Вдигат застраховката в пъти , а бонуса на примерният водач 25 - 30 - 50лв. това не е стимул. Лошото е, че вкараха и в играта и МВР - КАТ.

77

Анонимен

преди 5 години

Системата не е никакъв "бонус-малус", ами си е направо "мики-маус".

76

Анонимен

преди 5 години

За да се избегнат манипулации, "бонус-малус" класът на автомобила ще се запазва и при неговото прехвърляне, както и при прекратяване на регистрацията.????усещам как ще се напълони с евтини БМВ-та и клас на бонус-малуса 20+това не може да е вярно ...

75

Хахахааааа.

преди 5 години

Добре че сте вие с БМВтата, та да ми пада ГО на Корсичката.. Хахахаааа...ЕВАЛЛА на Герб!

74

Анонимен

преди 5 години

застраховката на бмв колко ли ще е,всяка мощна кола се купува за да се използва мощността и,което в повече случаи създава рискове

73

Абе, еййй...

преди 5 години

Нема вече нищо, за "без пари"....самоСиренето в капана за мишки е без пари!