106

Анонимен

преди 5 години

При над 100 долара за барел и цена на долара по-висока от сегашната преди години бензинът стигна 2.50 лв/л. Ако предположим, че тогава са работили без печалба, което не е така, то съвсем спокойно можем да заключим че разликата отива някъде където държавата не иска да търси?!? Защо ли?!

105

Анонимен

преди 5 години

Горивото скъпо, но държавата няма как да намали цените!--------Цената на горивата по цял свят зависят пряко от цената на петрола и газта на международните пазари.От днес влизат в сила наложените санкции на САЩ срещу Иран за износ на петрол, познайте какво ще стане с цената на петрола!?Решението - обществен транспорт.Личен автомобил само при по-сериозна нужда!Абе, кофти, но не ни е за пръв път...

104

Анонимен

преди 5 години

Абе кухи ***....обясниха ви сума ти експерти по въпроса за горивата...те пак тяхното си знаят! Държавата това, държавата онова....да ви избърше насран_ия задн_ик държавата не изкате ли?!! Как пък не направихте един протест за ниските доходи или пенсии??! Ама по гръцки, не по нашенски!

103

Анонимен

преди 5 години

КАТО НЕ МОГАТ, ДА СИ ЗАМИНАВАТ! ВСИЧКИ НЕКАДЪРНИЦИ!

102

Анонимен

преди 5 години

ПИШЕТЕ ТУКА И КЮТАЙТЕ! И ОЩЕ ПО - ВИСОКИ ЩЕ СТАНАТ ЦЕНИТЕ....ТРАЙТЕ ВИЕ! 500 Г. СТЕ ТРАЯЛИ...ТРАЯ = ТАЯ+ РАЯ

101

7+

преди 5 години

Не цената е висока, заплатите са ниски. Когато дневната заплата се равнява на резервоар бензин, тогава ще се оправим

100

Анонимен

преди 5 години

Как да не може ? Като падаха цените Бате Бойко твърдеше , че той държал инфлацията ниска . Нашето слънце МОЖЕ . :)

99

Вуте

преди 5 години

Държавата нямало как да се намеси?! ! Че за чий е тая държава? Зада може рапоня да се прай на международник? Значи е нормално да има монопол - това го каза КЗК!

98

МЕТЕОР

преди 5 години

Нека още да се вдига минималната заплата ,а след това ще ревем ,че се вдигат цените на всичко.

97

Anonimus

преди 5 години

Нека бившия премиер И.К. и неговата лаборатория да кажат защо на "Лукойл" горивата са скъпи?

96

Анонимен

преди 5 години

Разбира се за картели никой не говори - все едно, че не съществуват.Единственото споменаване от страна на така наречената "държава" на думичката картел е, за да се отрече яростно че картелни споразумения съществуват...

95

Анонимен

преди 5 години

Неможе или неиска да се намеси държавата? Само с няколко законодателни промени, ще може да се увеличи вноса на гориво без да се оскъпява от складовете на Лукойл.Ама нали батко и братко са "заедно" от години, та нищо против мафията Лукойл няма да се направи. Как може BP и ОМВ да произвеждат в Англия и Австрия на по-ниски цени ( производствени ) от колкото Лукойл в България, където разходите за работна ръка и ресурси са по-ниски??????/И как има конкУренция, след като няма вност от BP и ОМВ????

94

Анонимен

преди 5 години

За какво храниме тогава държавни лежачи и им плащаме тлъсти заплати като не ни защитават от монополистите като Златев. Означава ли това че сме длъжни да ги храниме да им плащаме данъци а те само да ядът да си правят разходки по чужбина и да харчат народна пара. Докога ще ни тртират като най нисши същестева а те ще се вживяват в ролята на богопомазани. Не случайно са ставали революции точно поради тази причина. Но някои не са прочели историята а само ВИНЕТУ.

93

Unufri

преди 5 години

Ситуацията е толкова проста - Боеко тегли заеми от наше име, Боеко пръска парите за каквото реши, ние плащаме изтеглените заеми. Как - чрез данъците ни. На какво - на всичко. Защо се увеличават данъците - защото заемите трябва да се плащат от все по-малко хора.

92

Монопол

преди 5 години

Протест срещу монополизма и диктата на вносителите на нефт и газ. Сега има протести срещу високите цени на горивата. Ще има и още срещу цената на парното и топлата вода. Всичкия нефт и газ се внасят от едно и също място. Газпром и Лукой имат абсолютен монопол за всички горива , който се продават в България. Сега не започнал отоплителния период , но скоро всички ще усетим силата на руския монополизъм в горивата. Те увеличават цената на горивата и газта.

91

Вервам

преди 5 години

Аз вярвам на управляващите, особено ако са от ГЕРБ. Хората правят каквото могат . Ето в здравеопазването проблемите се решават.Спират се линейки по пътищата за да се поклонят на Бойко. Така освен че се отдава почит на великия вожд, се намаля и броя на пациентите, с което се разтоварва здравната ни система.Ето клип със спряна линейка пред могъщия кортеж на могъщия великан, бащица на нацията, несменяемия Буда!https://facebook/gergi1997/videos/1220394851449620/

90

Анонимен

преди 5 години

Горивата в САЩ са субсидирани и без акциз, за да могат да ходят на работа всеки ден на 50 километра и да се връщат. Бензинът и храната са евтини, за да не изпукат от глад американците.

89

Анонимен

преди 5 години

Дайте акциза -ддс- цена на бензиностанция в останалите държави .И акциза -ддс-цена на бензиностанция в България.Така ще се разбере цената у нас висока е или не.

88

Анонимен

преди 5 години

Знаем, само Марешки може да намали цените. А този Зорозоид уж е голям борец срещу картелите и контрабандата, но нищо не говори срещу картелите.

87

Анонимен

преди 5 години

Ако питаме търговците, цените никога не са изгодни за тях, ама станаха милионери.Като не са им изгодни цените, защо не спускат кепенците?Най- обичам ояли се "търговци" да хленчат, че цените не са им изгодни.