46

Анонимен

преди 5 години

Как да не може държавата да намали цените на горивата?! Може и още как. Например, като предстане да начислява ДДС и на акциза. За бензина акцизът сега е 71 ст./литър, но върху тези 71 ст. държавата начислява и ДДС от 14,2 ст. Отделно ДДС се начислява и въргху останалата част от цената.

45

Кръстьо Костов

преди 5 години

До Анонимен 41Ако не е ***, Алеко ще си яде ***а ... И без това не може 5 лева да запази ...

44

Анонимен

преди 5 години

Абе вие не можете ли или не искате да погледнете КАКВИ СА ЦЕНИТЕ В ЕВРОПА,ами само повтаряте ,,Нашите са най-високи"-е не са най-високи ,а са като на другите в Европа.За съжаление цените на горива,вода,енергоносители са се увеличавали и още се увеличават.Вижте историята:Едно време един кон е струвал 5 долара,една заплата 50 лева,а днес..????? Panta rhei !!!

43

Тръба

преди 5 години

Хората вярват в Невидимият Мъж, та бензин ли няма да ги излъжат да купуват?

42

ваню хокинг

преди 5 години

МНого му е мъчно на ***.че става скъпо удоволствие да ходи до супера и да си изхвърля *** със 30 годишния си кукурузник.За *** най-големия напън е да отиде до хладилника пеш за бира и кюфтета!

41

Активист на БКП

преди 5 години

Може,може... Като Оня почне да вдига артериалното налягане и ще ги свалят ! ЗЛАТЕВ нали му е приятел...

40

Анонимен

преди 5 години

В Турция цените не са по ниски.Как да не са? Нали вчера се върнах от Одрин. На теб ли да вярвам или на очите си?

39

Анонимен

преди 5 години

На *** трябва 10 лева бензин за литьр ,че не слиза ои 20 годишните кошници само пушеци

38

до Велосипедист

преди 5 години

Твърдо съм за да карате курсове за велосипед като авомобилните и тогава да ви се издават свидетелства за велосипед! Твърдо съм за да спазвате правилата или да ви натирят в извън града по полето да си карате!

37

?!

преди 5 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

36

Анонимен

преди 5 години

Казах ви прости селяни, вдигайте и вашия продукт. Продаваите като горивото със същия %. Какво ревете. И Василев ви каза преди.

35

...

преди 5 години

Аз едно не разбирам. Защо когато цената на петрола на световния пазар се повиши, цените на горивата и те се повишават (това е нормално) а когато цената на световния пазар се понижи, цените на горивата в България си остават същите (това не е нормално. При следващо повишение на цената на световния пазар, цената на горивата у нас пак тръгва нагоре. Т.е. върви само нагоре, без значение дали на световния пазар пада или се покачва цената. Това не разбирам аз. Защо е така, някой знае ли????

34

Увеличете заплатите

преди 5 години

Увеличете доходите бе!!!!! Не може ли?? Ами може, тези имения дето Боко с Плевнелиев ги снима какво стана с тях? А знаете ли колко още има замъци в България с неясен произход на пари строени! А хотелите, а банковите сметки, а хазарта който е лишен от данъци, а знаете ли колко фирми не плащат данъци и не дават касови бонове - като почнем от фризьорските салони и стигнем до гумаджийниците!! А вашите бонуси за Коледа, а модерния ви автопарк, а охраната ви!???

33

Велосипедист

преди 5 години

Твърдо съм за 5 лв литъра!

32

Само данни

преди 5 години

Турция днес. Бензин А 95- 2.15 лв, Евродоизел- 2.06 лв.

31

Бръм

преди 5 години

Къде видяхте високи цени, я сутрин какви задръствания са и всеки сам в колата.... пък пред блоковете на семейство вече са по 2 нов внос Дупница :)

30

Всеки

преди 5 години

който е пътувал в чужбина (то не остана някой да не е) знае, че спрямо заплатите нашите горива са най-скъпи. Що така бе? ОПЕК ли са виновни?

29

Клета държавица

преди 5 години

Пак ли ТОЙ поръча статията!?

28

Анонимен

преди 5 години

Тоя Ревизоро го гледах. Студентите по икономика първи курс, първи семестър сигурно са се смеели на обясненията му. Много ниска топка, някак е обидно за интелектуалното ниво на българина да го слуша този!!!!

27

zeus

преди 5 години

Хайде стига глупости, Лукоил не купува петрол от борсата, те имат затворен цикъл от добива до продажбите на дребно. Рафинерията винаги е на "загуба", значи много лъжат в счетоводството. Освен това държавата начислява ДДС върху акциза, което е двойно данъчно облагане. Трето, и децата знаят, че основните вериги бензиностанции са картел и надуват цените. Държавата може да направи много неща, но не желае, защото гробарите и те са на хранилката!