126

:):)

преди 5 години

ивооософия не е България

125

Ива

преди 5 години

Съдейки по задръстванията в София не смятам,че горивото е скъпо

124

Анонимен

преди 5 години

Има такъв механизъм, но той действа само еднопосочно- към увеличение на цените. Безотказен е и универсален.

123

Отговор

преди 5 години

До Анонимен 117 Капитализма е много проста ,саморегулираща се система.Сложното е да накараш парите да идват при теб. Успееш ли , си добре.

122

Ели

преди 5 години

Държавата, сиреч,в НС: ГЕРБ, БСП, ВОЛЯ, ДПС, ОП - това не са партии, не участват в законотворчеството, това рокпевци, и изпълнители на реге.Къде е Законът срещу картелите - глоби и затвор?БГ е единствената държава в ЕС, която няма подобен Закон?Тъй де, вярвах че слушата рок балади и соул, винаги се чудех какво правите в НС, дори потънах в теория на конспирациите, че сте марсианци.Дадохте човешки отговор НЕ МОЖЕТЕ.Революциите се случват, когато народът чака прекалено дълго.30 г. стигат

121

Джедай Мастър

преди 5 години

Ама наистина, държавата няма как да намали цените. Тя не може например да намали акцизите, които представляват по-голямата част от стойността на горивата. Също не може да разследва има ли картелни споразумения между големите търговци на горива, въобще не. Също така не може да разследва Лукойл как при тези скъпи горива е на загуба вече 25 г. и не плаща един лев в бюджета и ако се окаже, че системно е крил данъци, да конфискуват рафинерията, както ги заплашиха в Румъния. Няма никакъв начин. Бо*луц

120

ГЪБАРКАНЕ

преди 5 години

Когато петрола преди години беше130 долара за барел, карахме с бензин по 2,50, а сега е около 70 долара, а цените рязко скочиха. Ако пак стане по 120-130 долара за барел изглежда нашите лакомници ще вдигнат цените до 10-тачка за литър гориво.

119

НЕПУКИСТА

преди 5 години

НИЕ КУПУВАМЕ ПЕТРОЛА ОТ ПЕДЕРАСИА ТАКА ЧЕ НИКЪВ ИРАН И ТЕМ ПОДОБНИ ГЛУПОСТИ,БЕНЗИНА МОЖЕ ДА СЕ НАМАЛИ ПРЕДИ 2 ГОДИНИ БОКО ГО ДОКАЗА И ПАДНА ВЕДНАГА ПОД 2 ЛЕВА СЕГА НЕ МОЖЕ ЗАЩО ВЕ???????ЛУКОИЛ Е ПЕДЕРАСИИСКА КОМПАНИЯ И ПАРИТЕ ОТИВАТ ТАМ И ЗАЩО Е ПЕДЕРАСИИСКА ЩОТО КУПУВАМЕ ПЕТРОЛА ОТ ТАМ ОТ ПЕДЕРАСИЯ!!!!!

118

Я

преди 5 години

В Конституцията никъде не пише, че се гарантира право на личен автомобил ! Който може, ще кара ! Между другото това е само началото на поскъпването на горивата - Иран вече е отрязан от пазара на петрол !

117

Го4о

преди 5 години

КУРИОЗ! В Добрич протестират срещу цените на горивата! В Добрич и цяла Добруджа са против срещу ПРОУЧВАТЕЛНИ СОНДАЖИ за нефт и конвенционален (LPG) газ - това в добричко е пълен КУРИОЗ. Искат си вносен нефт и газ, а в същото време се чудят как така Румъния ни била изпреварила последните години!?!?!? Те вече над 50 г. добиват нефт!

116

АБЕ

преди 5 години

НЯМА ЛИ ДА СЕ ОРГАНИЗИРА ТОЯ НАРОД НА ПРОТЕСТ ПРЕД РУСКОТО ПОСОЛСТВО, ДА ИЗГОНИМ НЯКОЙ ДИПЛОМАТ НАПРИМЕР И Т.Н.?

115

ЕЙ ГОВЕДО РУСКО,

преди 5 години

Я КАЖИ ЗА КАПИТАЛИЗАМА В ГЕРМАНИЯ, КЪДЕТО БЕНЗИНА Е ПО- ЕВТИН, А ГАЗА Е 2 ПЪТИ ПО- ЕВТИН ОТ ТУК, *** ТАКОВА МРАЗЯ ВИ И В ЧЕРВАТА, ПРЕДАТЕЛИ!

114

Анонимен

преди 5 години

Капитализмът е много жестока система..............законите на Дарвин са в пълна сила.............или оцеляваш, или умираш!!!

113

Анонимен

преди 5 години

Така е при капитализма..............свиквайте, селяни прости, може и да не карате коли......................има велосипеди, или ходете пеша!!Нали скачахте като маймуни по площадите и викахте:"Който не скача, е червен! "Ей ви сега демокрация, капитализъм и ЕС!!!

112

Анонимен

преди 5 години

мухалбоиков недоразумение крадливо продажно предател г.рбераски време е да бъдеш изметен на ***

111

Анонимен

преди 5 години

време е да се измете мухобоико и свичката с.*** в парламента начело с тиквата

110

SS

преди 5 години

не си мислете че Лукойл е руска компания, собственост е на англичаните по точно фамилия Ротшилд...

109

САЩ-монопол

преди 5 години

Протеста трябва да е пред американското посолство! Те определят цените на петрола в света! Ако има някой който да не е наясно да си отвори очите! За да е евтин бензина в САЩ трябва да е скъп в ЕС и в държави от третия свят!

108

Анонимен

преди 5 години

Държавата няма как да намали цените, но може да създаде един свободен и конкурентен пазар. Сега в момента не е изгодно да се внася гориво, защото 90% от митническите складове се държат от Лукойл. Отделно и наскоро приетият закон за горива, който ощетява малките търговци. Всичко сякаш е направено в полза на Руснаците, все пак България внася всяка година готива от тях на стойност 6 млрд долара, не се изпуска лесно кокала. А се осмелиш и набързо си ликвидиран, като Ваньо Танев...

107

до 108

преди 5 години

нищо няма да стане, ОПЕК към момента е с умишлено занижени добиви, никакъв не е проблема от утре да дърпат с 20% повече и пак на таз цена. Заради такива като теб скачат спекулативно цените