317

Анонимен

преди 5 години

До 337По-скоро е пробита от писъците в Челенджър :-)

316

До членската карта 7

преди 5 години

Как били свършили тези които мачкали руснаци ....пише го в историята - като царе,императори ,помешчици, комисари и офицери от ЧК и НКВД .... а сега май са ФСБ та руснаците винаги са били роби!

315

Анонимен

преди 5 години

Ако не са руските туристи със средна заплата 500 долара много българи евроатлантици щяха да гладуват или да мият улиците в Германия за мизерно заплащане.

314

Анонимен

преди 5 години

Меркел си тръгва сорос и ротшилдите остават

313

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 336вЕрвам ти. Дори вече средната руснашка заплата падна под 500 долара благодарение на мъдрото ръководство на Путин.

312

Анонимен

преди 5 години

До Членска карта 7Манипулация е пробитата ти с дупки тиква като на кораба Союз запушени временно с вата.

311

Анонимен

преди 5 години

Разликата е, че Русия се превърна във световна сила, доходите на руснаците през последните 10 години нарастнаха поне 12 пъти, а Германия все повече затъва в блатото, средната класа намалява, доходите на германците не са се повишавали от 2010г и всеки четвръти германец вече не е с местен произход.

310

Анонимен

преди 5 години

Та що мигрантите даже не минават през България?Щото са от същата кръвна група.***, които гледат само как да смучат повече.Искат всичко, а не предлагат нищо.Имат права, но не и задължения.

309

Членска карта №7

преди 5 години

до 332Добър опит за манипулация, само дето там в средата имаш едно изречение дето е в противоречие с цялата истина...

308

Членска карта №7

преди 5 години

до 329Те и в Рим така си мерили заплатите са хуните, готите и останалите бедняци... И къде са днес!??? Като полетят ракетите, Меркел и поданици ще размахват чековата си книжка за да ги спрат!

307

Анонимен

преди 5 години

Има основно два вида народи, в които преобладават определени ценности.Първите са "Боба, леба и да е.б.а". Те слушат "доларите в марки" и "Радка-пиратка". Обичат си освободителите, щото не разбират, че свободата никой не може да ти я подари.Превръщат страната си от градина , в пустиня.Хулят сънародниците си. Крадът, мамят и лъжат.При тях всичко деградира.Вторите са на обратно.

306

Анонимен

преди 5 години

В Германия няколкостотин хиляди българи слугуват като черноработници и мизерстват, а ако руснаците със средна заплата 350 евро престанат да идват като туристи в Българя (каквато е тентенцията, те все повече намаляват) на още много българи ще им се наложи да слугуват и мизерстват в Германия защото в България ги чака глад.

305

Анонимен

преди 5 години

В великата Русия начело с още по-великият Путинчо средната заплата е 350 евро а в победена Германия начело с баба Меркел е 3500 евро.Честито на великите !!!!!

304

Анонимен

преди 5 години

Разликата е ясна - Русия има хем ресурси хем има самодостатъчна икономика (както санкциите доказаха) и може да се развива самостоятелно без проблем, а на Германия ако Русия и врътне кранчето или някоя друга държава наложи мита за внос на немси стоки и Германия ще рухне на момента.

303

Анонимен

преди 5 години

Ди 324 - това го кажи на 100те хиляди руснаци дали живота си да те освободят червей такъв! Иначе щеше да носиш феса сега и да удряш главата в черджето вместо да пишеш глупости.

302

Merkel e

преди 5 години

vinovna za isliamizatsiata na evropeiskia continent ! Tia e vinovna I za teririzma v Evropa kato osiguri bezprepiatstveno navlizane na isliamski teroristi na kontinenta ! Tia e vinovna za ubiistvata na evropeitsi ! Tia triabva da bade sadena za prestaplenia sreshtu chovechestvoto !

301

Членска карта №7

преди 5 години

до 324Абе, като се замисля, може и да сте прав! Хем нямаше да го има Кобурга за да изтреби 200 000 български мъже, можеше и да не се налага армията да коли народа си 1923... Но за вас ми е грижа! Като се замисля, кого щяхте да мразите днес, ако Русия не се беше намесила! Какъв скучен, макар и в охолство живот, щяхте да имате!

300

Анонимен

преди 5 години

До АнонименСъгласна съм България да мине под прякото покровителство на Путин и Русия, да произвеждаме и изнасяме за скромния им пазар.----------------Е, аз не съм съгласен, но това не е беда.Добрата новина за тебе е, че свободно можеш да се иззнесеш да работиш а Путин.

299

Анонимен

преди 5 години

Разликата е ясна Мелкел е в европа и зясяга първата икономическа сила на европа в която членуваме ние, така че да вървят добре нещата в германиния си засяга пряко, докато ПУтин не ни засяга защото не са ни парнъори в никакво отношение , вярно че се опитваме да им сложим някакво ембарго по неясни причини, и че ако се смени Путин ще е по лесно да постигнем неяните причини за ембаргото по успешно но това е американска цел не българска или европейска

298

Анонимен

преди 5 години

До КрайАми този директор наистина му е подчиненПутин е избран от народаи следователно е на върхаи той заповядвана този директор да възтанови производството, работните местаи заплатите на народавсичко е съвсем демократично и справедливо