397

Shark

преди 5 години

Разликите са, че Меркел е слугиня на САЩ и ще си отиде безславно, като предателка на Германия и Европа. А Путин не слугува на никого, САЩ изпитват параноичен страх от него и държи за страната си.

396

Анонимен

преди 5 години

Дойче зеле с нова дезинформация,нищо ново под небето.Меркел я принудиха да се оттегли,това е самата истина.

395

Гост

преди 5 години

И двамата са от школата на ГДР което не е случайно и им помагаше да се държат толкова дълго на върха, на Путин няма да му е никак комфортно след Меркел.

394

Великани

преди 5 години

Руските джуджета са най големите джуджета в света

393

niki

преди 5 години

Разликата между Меркел и путин е като разликата между Великан и джудже в политиката.

392

Анонимен

преди 5 години

МЕРКЕЛ НАПРАВИ МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА 1680 ЕВРО/ЕВРОСТАТ/, А ПУТИН НАПРАВИ МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА ОТ 217ЛВ НА 240 ЛВ ОТ ЯНУАРИ 2018гСПРАВКА РОССТАТ.РАЗЛИКАТА Е 10 ПЪТИ И МАЛКО.

391

ognyanz

преди 5 години

В статията на Дойче Веле прекалено се опростяват нещата. Прости обяснения диктатура-демокрация. Пряк избор-парламентарен избор. Да, това е вярно, но това ли е всичко. Да си припомним в какво състояние беше Русия преди Путин. Пред разпад. А днес - отново фактор в международната политика. На Меркел не и се е налагало да възстановява държава и армия при постоянни проблеми с външни "доброжелатели".Всекиму своето. Меркел направи много за Германия и ЕС, Путин направи много за Русия. затова го избират

390

Анонимен

преди 5 години

До ГробарКато виждам колко по-велики и големи от Путин има само в този форум, осъзнавам колко губи световната политика от това, че никой не е чувал за тях.

389

Анонимен

преди 5 години

Красимире, Красимире!Защо считаш своите читатели за толкова г-лупав-и?Путин е не само изключително популярен сред населението в Русия, но е и най-популярният политик в целия свят.

388

Гробар

преди 5 години

Двама дъртаци джуджета който пулнят памперсите и до 5-10 години ще ги заравям каква разлика да имат

387

Анонимен

преди 5 години

Ами нормално.Слугите ги сменят,а лидерите са вечни.

386

Анонимен

преди 5 години

Путин носи по високи токчета

385

Анонимен

преди 5 години

Путинчо е сибирско дикататорче а Меркел не е.Путинчо е пед-офил-чо с лисичите си очички , а Меркел не е.И тнт много други разлики

384

Анонимен

преди 5 години

Ами Меркел е по висока от Жужото.

383

Николаев

преди 5 години

Руссия си има путин а болгария борисов а дамата без поколение ??? За нея напълни европа с жребци да плодят германките .

382

42

преди 5 години

Путин е всичко това, което Меркел не е...

381

)

преди 5 години

Меркел и сега продължава при първа възможност да изпраща на Путин от неговата бира в Москва ,тъй че Путин ще се разстрои само заради бирата .

380

Анонимен

преди 5 години

До Поручик РжевскиВ РФ 87% от гражданите удобряват решенията на Путин в глобалните проблеми и приетите решения в международните отношения.

379

Анонимен

преди 5 години

Каква е разликата ли?Според мен няма разлика.Меркел е дърта комунистка като Путин.Не случайно напълни Германия с *** и араби

378

Юрист

преди 5 години

Меркел е назначена от партията за канцлер, Путин е избран от народа. С огромно мнозинство. Германия, въпреки, че командва Европа, си множи проблемите. Путин, макар да е под санкциите на международния финансово-олигархически синдикат, расте и почти се е изравнила с Германия по обем на икономиката по статистиката на МВФ. А в селското стопанство се е превърнала в свръхдържава. Номер едно е по износ на зърнени култури. Военно е свръхдържава била винаги, а сега яко напрегна САЩ, като ги изпревари.