337

Анонимен

преди 5 години

Самият факт, че българи защитават Путин е достатъчно красноречив.Дружно братя българи.С нас Москва е в мир и в бой.Партия велика води нашия победен стройРодино..Туй горното е част от химна Български.За мен е обида в националния ми химн да се споменава столицата на друга държава.

336

Do Българин

преди 5 години

A ti shto ne si saberesh 3 000 000' nnata utayka ot beliq zapad ?

335

Анонимен

преди 5 години

A бре какво има за сравнение, като тоя малкият запартък е шеф на ***.

334

Анонимен

преди 5 години

357 спри хапчетата. Путин работа за себе си и олигарсите. Остава защото кой се е опънал, си е заминал от този свят. Спрете да се излагате с вашите смехории. Излезте от село и се разходете. Германия цъфти. Русия е мизерна страна.

333

Анонимен

преди 5 години

Русия е толкова добРе, че е на 78 място в свта по начин на живот. След Ботсвана, Казахстан, Гвинея , Албания и т.н. германия трета. Толкова за измислиците за великия Путин. Те затова ли грузинци, черногорци и макетата го изритаха?

332

Българин

преди 5 години

Путин остава защото работи за Русия и руснаците го виждат и го оценят. Меркел си тръгва, защото покани тъмни арабски субекти в Германия (и цяла Европа) и им каза да се чувстват като у дома си. А хората в Европа това не го искат.

331

Анонимен

преди 5 години

Руската пропаганда върши работа. Написал някъв Германия била бедна и селянчетата наслагали плюсове. Затова ли руснаците емигрират в Германия? Путин бил велик. Леле на кегли ли? Вдигнал 10 пъти заплатите. Това виц ли е? Заплатите в Русия са под тези в България. Учител взема 300 лв. Наскоро в Самара се биеха пред контейнерите. Путин досъсипа Русия. Това е истината. Другото е руска пропаганда за пред неадекватни хора.

330

Анонимен

преди 5 години

И освен туй, като пишете : "м.ият к.енефи" имате предвид български такъв обществен. Ми не е така.Сменя се ароматизатора, в писуара и се зарежда хартия за хигиена и бърсане на ръце и се зареждат машинките за ***. Изхвърлят се кошчетата. Ако трябва.Само да спомена така, че една 10 етажна сграда плаща 50 000 на месец за чистота. Има много уточнения. По 12 месеца туй са 600 000. От една сграда.А в България по мое време пазара на персонални компютри за година беше 5 мильона(2000г.)

329

Анонимен

преди 5 години

До 338 - гледаш само статистиката за убитите в битка руснаци но забравяш че са умрели от студ и болести още около 80000 - затова визирах цифрата 100000. БГ е нямала никакъв шанс сама да се освободи без чужда намеса - просто погледни статистиката за априлското възстание с неговите няколко хиляди четника. На Русия и е трябвало около 300 хил армия и дори тогава изхода не е бил ясен. А твоите западни господари по това време са снабдявали Турция с модерно оръжие за времето си така че първо чети!

328

Анонимен

преди 5 години

На мен ми е много смешно.Аз не живея в България и преди време една млада жена написа нещо такова:Ще се фана да нося чували на пристанището, но няма да мия чинии.Горката!Докерите имат толкова социялни екстри, колкото вие не знаете, че съществуват. За заплати не говорим въобще. Никой от вас не може да св хване на работа там.Никой от вас не може да чисти офиси т.е. да изхвъркля кошчетата. Това сик и вис е нищо. Там ква мафия е.

327

До 349

преди 5 години

Няма мизерна работа.Има лошо платена работа.Има инфарктна работа.Има приятна работа.Има удобна работа.Има престижна работа, но няма мизерна работа.

326

Анонимен

преди 5 години

Не всички българи мият улиците в Германия, има и такива които работят и в кланиците по 10 часов работен ден 6 дни в седмицата, и спят по 12 човека в стая със 6 легла на 2 етажа в Мюнхен.

325

Анонимен

преди 5 години

Ми с кой да сравняват Путин, бе Щирлиц?С Тръмп ли?Що Русията не наложи на всички мита и санкции, и ако слуша останалия свят да бутат по малко гювеч?

324

Анонимен

преди 5 години

До 345Нищо подобно! Вярваме, че вършите мизерна работа за добри пари.

323

Анонимен

преди 5 години

Това са хора, които са отрасли с мнението, че бедняците на Запад мизерстват, а българите са емигранти-предатели, които за нищо не стават и ако не продават Родината на метър или кило, то мият к.енефи, улици и ч.инии.

322

Щирлиц

преди 5 години

Ненормалната фрау я сравнявате с Путин!?Смех!

321

Анонимен

преди 5 години

***, много слаба подготовка показвате!

320

Анонимен

преди 5 години

Откъде я намират тая форумна вата дето вярва че българите мият улиците в германия за мизерни пари ....кутев май от коневръз ги отвързва

319

Анонимен

преди 5 години

Е ся...Не роби, а крепостни!

318

А бе

преди 5 години

А цените в Германия как са в сравнение с Русия?