82

до 79

преди 5 години

ЕрДогАН не е Злодеят, който някои много иска да го изкарат. Нито днешна Турция е Османският Пашиат. Преустановете да делите купа слама по старият тертип и погледнете малко по-далеч от носовете си с цвят на стъклата къки-кафяво.

81

Анонимен

преди 5 години

БАЛКАНСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ Е ЗАМИСЛЕНА ОЩЕ ПРЕДИ 100 ГОДИНИ. ЦЕЛТА Е БИЛА ДА СЕ УНИЩОЖИ БЪЛГАРИЯ, ЩОТО СТОЛИЦАТА Е ТРЯБВАЛО ДА БЪДЕ В БЕЛГРАД.НО СЕГА МАЙ ЩЕ СТАНЕ. И ЩЕ НИ ОТДЕЛЯТ ОТ ЕС ЗА ПО-УДОБНО, ДА НЕ ИМ ПРЕЧИМ.

80

привет от Германия

преди 5 години

Започва нова ера ! За наша голяма радост идва краят на зависимостта ни от руски газ !Да са живи и здрави евреите !

79

привет от Германия

преди 5 години

Те критиците на Ердоган много хубаво му казваха - недей да харчиш пари за турски потоци и разни нови летища , които няма да са рентабилни и няма да са от полза на народа ! Само харчиш народни пари за свой интерес ! Сега да видим султана как ще върне парите за този газопровод ! Всичко е построено с народни пари ! Народът мизерува ,а султана харчи народни пари за лични интереси ! Строежа с народни пари , печалбата само за обкръжението на султана !

78

79 интересно,

преди 5 години

че турците не се оплакват от Русия за разлика от българите. Явно българските "дюзи" са по-здрави.

77

до 65

преди 5 години

Ти от колко години си го представяш това? Или може би си като тоя, който изпил една боза, ударил една тъпанарка и си казал, Е ТОВА Е ЖИВОТ, АЛКОХОЛ И ЖЕНИ. Ясно е, че някои живеят с представи. 30 години. Честито.

76

Анонимен

преди 5 години

Де...ба робско племе българско,веднага дадохте г...за на евреите,и плюете руснаците аз ако съм на мястото на руснаците ще ва съсипя неблагодарни зомбита

75

до 71

преди 5 години

Само мен избягвай да наричаш с всякакви определения и особено "-" филлски" или "фобски". Дружеска АНдвендунг.

74

Путин до Ердоган

преди 5 години

Спокойно товариш Ердаган !У меня ест вазелин ! Если тьi хочеш я могу доставит тебя 1 тон вазелин для 100 доларов !

73

Анонимен

преди 5 години

Евреите и кипърците не могат да доставят този газ без Турция,тръбата пак ще мине през Турция

72

Путин до Ердоган

преди 5 години

Аркадаш ти знаеш кво да правим с тях газовите камери готови ли са

71

Анонимен

преди 5 години

Магистралата Чирпан-Александрополис е изгодна но за Гърция и Румъния. Фашистите и комунистите не я дадоха 100 г., а продажниците от ГЕРБ бързо я подариха заради комисионната.

70

Анонимен

преди 5 години

Първо...балканци никога не могат да се обединят около, каквато и да е кауза.Второ...прекалено сме крадливи и некадърни да правим нов Бенелюкс.Който мисли обратното...няма реална самооценка за държавата и за района, в който живее.

69

До 65

преди 5 години

Ами давай го да го видим и ползваме този "евтин" мириканското нефт и еврейски газ бе, другарю НПО-джия..... 30 години го чакаме да пристигне... и все не го дочакваме!

68

Анонимен

преди 5 години

До 66 така си маате русофилите зърно или газ, смешници сте, на румънците не им пречи да си добиват и газ и да си произвеждат зърно. защо ли ? сигурно зашото си нямат продажни русофили

67

месара

преди 5 години

Ура братия! Доживяхме свободата! Край на руското робство! Тръгвам с бутилките, къде да се наредя за евтин братски газ от Евреистан? Да живей Борисов и генерал Нетаняху или обратното

66

Анонимен

преди 5 години

Не на евреите ,ционистите гадни

65

Анонимен

преди 5 години

Турция започва сондажи около северен Кипър и предупреди всички които пречат ще бъдат потопени в морето става дума за гръцките кораби и за английските самолети

64

до 64

преди 5 години

И в България са открити находища - в Добруджа. Избирай - зърно или газ, или ционско енергийно игго.

63

привет от Германия

преди 5 години

Газ от Израель , петрол от САЩ превозван с танкери ! Много скоро руските алкохолици няма да могат да продаван на Европа нито газ нито петрол ! Европейците не са луди да пълнят джобовете на окупатори ! Те руските мизерабъли сега са зле въпреки ,че купуваме от тях газ и петрол ,пък представете си в какво трагично положение ще изпаднат когато спрем да купуваме газ и петрол !