102

привет от Германия

преди 5 години

До сега ЕС беше притиснат до стената ! Купувахме газ от Русия дори моралът да изискваше да не купуваме и да не пълним джоба на руския окупатор ! Просто нямахме избор и оставихме морала на заден план ! Сега след като евреите ще ни дадат право на избор , естествено е моралът да надделее и да решим да не пълним джоба на руските окупатори ! Съвсем нормално и човешко поведение , да не прави оборот на агресори и окупатори или поне да пълни джоба на по-малкия агресор отколкото на по-големия агресор !

101

привет от кочината

преди 5 години

Проекта на комунистите за Балканска федерация е бил и ще си остане една мечта.

100

до 98

преди 5 години

Украйна е ябълката на раздора, която пречи на Германия и ЕС да се снабдяват с ИЗгоден за ЕУропа Енергиен Ресурс. Кой има интерес от това можеш и сам да се досетиш, Европеецо от Германия.

99

тонката

преди 5 години

Колеги, ние толкова много газ поръчахме, Америка, Азербайджан, Катар, какво ще го правим всичкия? Да поспрем малко, а? Скоро ще се къпем в газ ако я караме така

98

привет от Германия

преди 5 години

Започва да става много интересно и забавно ! Представете си да изхарчите сума пари за да построите един магазин , а след като вече сте го построили някой друг до вас също да започне да строи магазин ,в който ще се продават същите стоки каквито във вашия магазин ! Руснаците и турците едва ли са очаквали евреите да се намесят в борбата за преразпределение на газовия пазар ?! До сега дори и по морално задължение ЕС не можеше да откаже да купува руски газ , но сега няма да купува от окупатори !

97

до 95

преди 5 години

Ако успеят и този път да продатат огромна Краставица на ПРЕпатил Краставичар ще подарим на българите приз "Златната Краставица".

96

Анонимен

преди 5 години

До привет от Германия "Започва нова ера !"за глупа.........нали?

95

много знаково...

преди 5 години

Присъединяването на израелския премиер Бениамен Нетаняху към четиристранната среща България-Гърция-Румъния-Сърбия във Варна е знаково..............??????????????

94

власт и пари

преди 5 години

Войни се водиха да се разделят държавите от Югославия сега нов съюз.Много им се иска на някои да са като Тито.Само власти и пари ги интересуват.Народите въобще нямат значение.Така си измислят идейки, процедури, срещи само и само да си четкат самолюбието и властолюбието.Забравиха как са ни наричали другите-барутен погреб.

93

Анонимен

преди 5 години

като цяло климата в България е такъв че не е много изгодно да ползваш газ за отопление, затова и почти не се използва от битови потребители, най-много се използва от топлофикациите, а за тяхната съдба ми е все тая, иначе не е лошо да се възползваме от тръбата до Гърция, винаги когато на един пазар има няколко доставчици цената пада

92

Анонимен

преди 5 години

До 86500 лева на година ама друг път, 5000 може, отделно че искат сумати пари за газификация, при нас газифицираха преди 10-15 години и в началото е такива неща разправяха че с 500 лева цела година ще изкараш, народа се поизлъга да даде по 7-8 хиляди за газификация и сега масово не ползват газ, щото в момента е много по изгодно да използваш климатик особенно от по-новите, добре че и аз не се прецаках да им дам на тия мушеници пари за газификация

91

До 89

преди 5 години

Това имам предвид. Потребителите са заводи с чужди собственици,които си изнасят продукцията в чужбина. Дефакто газта е нужна на чуждите инвеститори в БГ.

90

Р

преди 5 години

Значи всички в ЕС им плащаме дълговете на тия фалирали мазни гърци,а това не пречи на премиера им Ципрас да се хили като към на сватба.

89

hypocritical bastard

преди 5 години

До Саки - ами пробвай да захраниш с електричество индустриална пещ , например . Освен това АЕЦ също те прави зависим , България не произвежда ядрено гориво и не утилизира отработено такова . Освен това няма вариант при който енергията от новопостроен АЕЦ би била дори и само два пъти по-скъпа от тази от Козлодуй , просто там никой не калкулира първоначалната инвестиция , която трябва да се изплати за да речем 30-40 годишен срок на експлоатация

88

Анонимен

преди 5 години

Евреите много обичат да излъжат гоите.Или да ги ограбят.И винаги успяват.

87

Granik

преди 5 години

Да правиш нещо общо с гърци и сърби е лудост. Историята го доказва.

86

Анонимен

преди 5 години

До СакиМного градове в България са газифицирани. Когато преди пет години прокараха тръбата по нашата улица, веднага си срожих автоматично газово котле. Топля цялата къща плюс топла вода и готварска печка. Въпреки че вдигнаха цената, пак е доста по-евтино от тока. За година за отопление на 7 стаи, топла вода и готвене - около 500 лева.

85

Анонимен

преди 5 години

До привет от ГерманияЗнаеш ли колко нови ери съм видял?Една по-скорошна беше ГАЗОПРОВОДЪТ НАБУКО.Нищо не се говори за него, а и той беше нова ера.

84

Анонимен

преди 5 години

Балкански бенелюкс едва ли ще има, особенно пък със Сърбия в него, но другото за газта ще се случи до няколко години, въпроса е дали ние ще се възползваме от негп

83

Саки

преди 5 години

Някой може ли да ми обясни ,защо имаме нужда от газ и кой го потребява? Ако направим още две АЕЦ би трябвало да задоволим нуждите си от електричество, за електроавтомобили , отопление и производство.Кой я консумира тази газ по принцип?