42

привет от Германия

преди 5 години

От днес много ги обичам евреите ! Как пък изникнаха точно когато турския поток се построи и турците и руснаците изхарчиха сума пари ?! А сега руснаците и турците да си тикнат газа някъде отзад ! ЦЯЛА ЕВРОПА ЩЕ КУПУВА ГАЗ ОТ ИЗРАЕЛЬ !

41

36

преди 5 години

Ти как се определяш като Милтън Фриидман или Айан Ранд. Само питам. Аз съм върло неолиберален десен, което се превржда по следния начин:" Рисковете са социализирани(обществени), а печалбите са приватизирани(частни). Аз съм за този строй. Успешно се развива в сащ. Дано скоро и в европа. Също съм и за свободен от регулации банков сектор. Защитник съм на неолибералния икон. модел. Цялата власт в ръцете на чорбаджиите.

40

До каката

преди 5 години

Како,сравни сенегалски банан с руски банан.Май си експерт по бананите.

39

Килохей

преди 5 години

До КаматаТрай, че с всяка твоя дума цената ти пада все повече и повече. Разбрахме колко струваш, не си прави самодъмпинг.

38

привет от Германия

преди 5 години

"Страната търси пазар за новооткритите си находища на газ - пазар, който може да реализира в четирите балкански страни, като по този начин намали зависимостта ни от руския газ",..................................Евалла на евреите ! Руските диваци да си продават газа на Турция ! Освен балканските страни газ от Израель ще купува и цяла Европа !

37

Анонимен

преди 5 години

Колега, малка поправка - тръбата е Симитли-Тел Авив. Отдавна е продухана, шомполирана и годна за употреба. Сега Биби чул че е много гот и той дойде да я понапълни малко с еврейски мат'рял.

36

22 Каката

преди 5 години

Ти май се опитваш да сравняваш африкански с латиносмерикански банан?

35

Камата

преди 5 години

Терахуй,като не разбираш някои неща не взимай отношение.Има кой да ме цени.Но,май ти си зле.Аз от никой не очаквам нищо,защото с ъм постигнал много неща в живота и помагам с каквото мога.Жалко,че ме оценяваш такава сума.

34

Айде

преди 5 години

хващайте кирките и започвайте да полагате тръбата "Сандански-Тел Авив" . Европа-Африка. Това аз наричам южен поток.

33

Анонимен

преди 5 години

До 16Израел последните 5 години увеличи добива си от около 2 млрд куб.м на 12 млрд. куб.м, и в момента вече изнася, очаква се в следващите 5-6 години добива им да достигне и надхвърли 25 млрд.куб.м, освен планирания газопровод Израел-Кипър-Гърция строят терминали за втечняване на газ, в Кипър съшо се разкриха доста сериозни залежи, и също планират строителството на завод за втечняване на газ, въпроса не едали газта ще стигне Гърция в близките няколко години, въпроса е ние дали ще се възползваме

32

УМЕН

преди 5 години

Има една чудесна българска пословица че който не целуне навреме попа по ръката ще целуне попадията по газа. Та сега заместете попа с Путин и попадията с Нетаняху и ще се озовете в ситуацията на банкянския стратег, геният на балканската геополитика.

31

Анонимен

преди 5 години

Орел,рак и щука да се съберат !?Сърбите ни мразят , защото тяхната история почва от падането ни под турско иго, макетата ни мразят ,защото тяхната история започва с А.Македонски и свършва с него ,гърците ни мразят защото сме завзели техни територии , а турците защото сме се освободили е как да се харесваме!??

30

Старото куче

преди 5 години

Кога Израел стана част от Балканският полуостров ??? Къде е Македония - македонец да се пени и еврейн да е мазно .....

29

Чоки

преди 5 години

Прав си,Кама.Къде е Бенилюкс,къде е Булгарлюкс.

28

Анонимен

преди 5 години

Готвят Бенелюкс, стана Ватерло - както често става на Балканите. Особено като в основата на конструкцията е сложена тиква.

27

Терахой

преди 5 години

До КаматаТеб Менда те е надценила. Ти струваш 17.49 евро.

26

до КаКа

преди 5 години

Изнеси акъл. Ще бъде оценен по достойнство. Ти имаш много акъл. Може и дъмпинг да направиш защото даващите акъл евромокасини са много и конкуренцията е жестока.

25

Ха,ха , ха ...

преди 5 години

......... чифу***тите много обичат газ :) , особено доставена им от Германия !!!!!

24

Гигачлен

преди 5 години

"До Мегачеп ... По скоро съм склонен да изнасям дамаджани с бояришник, към едни сибирски дестинации ... !!!"Калеко, както вече казах -оставаш си един епистоларен трюфелник и нищо повече.

23

Ами

преди 5 години

Една крачка напред,една назад и два подскока на място.