42

от Ямбуул

преди 5 години

До до ЯмбуулПреди и това правих!Но като обикалям пеш по редторантите губя много а и огладнявам защото харча енергия да вървя!Ако ходя с колата,да ги обикалям пък горя горивото и не ми е рентабилно!Но най големия проблем ,е че има нужда от филтрация и може да запуши горивния филтър и трябва да купувам друг.А и вече отработеното олио прави нагар по клапаните в главата и след време ше духха от там и ще загубя компресия!Не е удачен вариант ....само ново олио!

41

мазен бизнесман

преди 5 години

бреее то само вратите на гаражите ми дърпат повече от 12лв като си вкарвам колите като сe пребера.....

40

до Ямбуул

преди 5 години

Обиколи ресторантите в Ямбол и им изкупувай гранясалите мазнини за по 50 стотинки.Аз съм пестелив тракторист.Трактора ми е стар и ни на бензин ,дизел или газ върви.Само на гранясала ,изгоряла мазнина от по 50 ст за литър!Бомба е !

39

Анонимен

преди 5 години

Тя икономията била майка на мизерията

38

Gogo

преди 5 години

Само не ми стана ясно от какъв зор го прави всичко това човека. От беднотия или от любов към експериментите и лично хоби. За съжаление мисля че е първото. Да е жив и здрав и успех!

37

от Ямбуул

преди 5 години

Карам и стар мерцедес 190д 2000к дизел..Направил съм си уредба на олио от изпарител за кола на газ!Зареждам само от Кауфланда олио Златна Добруджа на 1,68 на промоция .Колата върви много добре и е икономична.Аз съм номер едно по икомония защото съм гладна ямбулска шпинга!Толкова съм пестелив ,че даже ям храната много бавно за да е добре смелена и стомаха ми да не отделя много енергия да я смели а и по добре да се увсвой.

36

АНТИ

преди 5 години

Защо така ?!Нали Боко щеше да докара евтин газ от каспийските републики.А сега, като тръгне газ откъм Турция и Гърция(израелски), тук ще живеем нашироко ...

35

габровец

преди 5 години

Преди време на старите електромери такава система бях приложил, че енергото трябваше на мен да ми плаща ток....

34

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 10Икономията е в твоята празна кра.туна.

33

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 10Няма какво да те разсмивам. Ти си за съжаление, даже за смях не си. *** с голяма отворена уста и без връзка с главния мозък.Писах ти за СМЕТКА ТОК 12 лв. Че е възможна без изобретения.

32

До 24

преди 5 години

Абе не знам дали е беден като африканска мишка, ама поне си има собствено жилище.А такива като тебе цял живот мият чинии и делят наема с още 5ма.

31

от Ямбуул

преди 5 години

До Анонимен 31Когато ходих на работа и аз бех така..Даже имах сметка 0лв защото си свалих бушона .Прибирах се от работа ял навън ,изкъпан със зареден от на работа ток телефон.Само светвах с фенерчето на тела да си намеря фризер раклата ,посърфирвах и си лягах!

30

Анонимен

преди 5 години

Човекът поне се занимава с нещо което му е интересно.

29

Анонимен

преди 5 години

Моята сметка за ток за периода от 05.09.2018 до 04.10.2018 е 7.99 лева.И причината е много проста- не готвя, по цял ден съм на работа, а вечер си взимам готова храна. Къпя се на работа. У нас единствено да пусна пералня един път на седмицата лятото( живея сам). Хладилника постоянно работи иначе и компютъра вечерно време и през почивните дни малко повечко както в момента. Т'ва е.

28

от Ямбуул

преди 5 години

До икономияТова вече е мизерияя не е икономия!Когато ходиш в Кауфланд са пазаруваш отиди в тоалетните им.Там има топла вода и течен сaпун...переш ги и после ги нахлузваш на машината където обдухва ръцете ...за 2 минути са сухи и обуваш наново и излизаш!

27

Анонимен

преди 5 години

Човекът е практичен, гледа да научи и направи нещо. И не зависи от електричеството. Браво, че е любопитен и сръчен.

26

икономия

преди 5 години

Втори месец вече не съм свалял чорапите от краката за да ги пера!

25

от Ямбуул

преди 5 години

Тъй като живея в къща съм си взел 3 бидона по 1кубик и събирам водата от улуците кога вали и с помоща на хидрофор я нагнетявам по с-мата!Така пестя и много вода защото Ямбуул е града с най-скъпа вода в БГ!Плащам и 3лв интернет защото и съседите ми аа гладни шпинги като мен и си купихме рутер и сме накачени като маймуни 5 човека на него,а плащаме 1 сметка!

24

Телефон

преди 5 години

След толкова икономии тоя дъртак има поне 50 бона за хвърляне през терасата.

23

Боко шафиорът наТато

преди 5 години

Скоро във всички домакинства, които не гласуват за мен!