62

Нафърфорий

преди 5 години

Икономията е майка на мизерията, а парите, които е спестил за отопление, най-вероятно ще ги даде за лекари и лекарства, в природата празно няма!

61

Анонимен

преди 5 години

"Dnes daje I babite veche ne praviat burkini za zimnina...shtoto v Bila imalo !??! Prevarnali sme se vav marzelivo potrebitelcko I ialovo otkam missal I znania obshestvo (tipichno zapadno ) !!!"Не всяка баба живее в къща с продукция. Моята има зелена трева и барбекю. Тумнали са и 200 часа труд на година, за 20 кила зимнина.

60

Анонимен

преди 5 години

И 50-100 лева за дърва, предполагам :)

59

Ти да видиш...

преди 5 години

До от Ямбуул 55 Сега вече знаем защо руснаците си слагат килимите на стената , а не на пода. А беше една голяма загадка.

58

Така е

преди 5 години

Много хора са опитвали да еб...ат дявола ,но не са успели.

57

Отговор

преди 5 години

До от Ямбуул 48 Много е просто как да оцелеем. Избираме Корделка за премиер и потичат реки от мед и масло.

56

Я па я...!

преди 5 години

Когато този пенсионер почине от пневмония , моля да ни информирате.Мизерия.Ако хвърли пари от терасата също.

55

Я па ти...

преди 5 години

До от Ямбуул 39 Браво .Ти задмина Габрово.А с изпражненията как стои въпроса?

54

Паскал

преди 5 години

Истински "европросперитет", о соле мио !!!

53

от Ямбуул

преди 5 години

До 255576оооо ведна ще ти кажа!Все пак аз съм номер едно с титла проф.по икономия!Когато стане много студено и имаш дограма с едно стъкло и искаш да се постооли в помещението си купуваш фибран(зелен 2 см) ,лепиш му двойнозалепващо тиксо и го залепваш на стъклото...Така не ти бяга топлото от вкъщи и студеното не влиза отвън!Като се стопли го махаш...За стените може да оставиш с дюбели килим!С колкото по голям косъм е толкова ще ти е по топло!Уапех!

52

Анонимен

преди 5 години

Това доказва че вече сме стигнали нивото на най-бедните африкански страни.

51

255576

преди 5 години

До от ЯмбуулАко сме с зоната на икономията, щяхме да сме добре. За съжаление, отдавна сме в зоната на лишенията - кой от повече, кой от по-малко, кой от почти всичко. Давам си сметка топлинната възглавница между стъклата на проореца с колко може да качи градусите в помещението. Какво ли би изобретил този търсещ човек за жилища с еднослойни прозорци без място за топлинна възглавница? Неволята учи - ще го измисли...

50

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

До Анонименше вземе луканка, ама като преведат хонорарите за поддържане на дискусии :)

49

Анонимен

преди 5 години

Аааа нии ся топлим с дрехи на бали.гоулемя ифтения.

48

Анонимен

преди 5 години

До БСОтиди до кварталния магазин,стига си ровил из речниците.Там искай един стек бира на кенчета и може и една луканка да ди вземеш за мезе.

47

Анонимен

преди 5 години

Ние вече сме в ромски свят! Даже и ромове ни управляват!

46

от Ямбуул

преди 5 години

Скоро ще издавам книга за това как да оцелява българина в условия на постоянно вдигащи се цени и как да се финтират монополите на макс.Тук само загатнх за мой изобретения и чалъми в областта на икономията!Ако някой има предложения или съвети в областта на наукатаикономия да споделя!Нека заедно да си помогнем за да оцелеем това е слогана! Икономията тук е ежедневие и трябва да се развива и еволюира.

45

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

До АНТИсигурно що по времето на жан валжан и ровч шумкарите и синдикатите напраиха едни работи с пенсионните фондове, къ мислиш? или не си бил роден тогава и сега ти диктуват по скайпа а ти копипастиш за пвц бира и парче пица

44

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

След някоя друга година ще се озовем в РОМСКИ СВЯТ ако продължава оскотяването и обезлюдяването и дори няма да си плащаме тока....то няма да има и хора.Така става понеже скотовете от ДКЕВР все се съгласяват на изедниците от ЧЕЗ

43

БС

преди 5 години

Може ли някой, който има поне гимназиално образование да ми обясни какво означава бирени кенчета? Аз гледах в някои речници, но нищо не открих.