13

Анонимен

преди 5 години

"Българина обича да бие жена си"Бре! Що никой от хората около мен не го прави? Но така е, ти, като жител на Столипиново /Факултета, Максуда/ го приемаш за даденост. Но не ти се сърдим, етноса ти е такъв.

12

Анонимен

преди 5 години

Жените да си живеят сами! Но в равноправен свят, а не в свят пълен с удобства и привилегии само за тях!!!

11

до много ме е яд

преди 5 години

С какво жените вбесяват мъжете, че искат да участват с домакинската работа ли ,да се занимават с детето ли,че не искат търтей вкъщи ли.Българките не са толкова претензиозни колкото западноевропейките.

10

Анонимен

преди 5 години

Мъжът иска любов иска доверие. А жените какво правят изневеряват на работното място с друг и мъжът и разбере такъв бой ще и тегли че направо а бе няма да коментирам повече по темата.

9

Трол

преди 5 години

Ционистката държава и пътя към създаване на матриархат. Целенасочено, контролирано отвън. Позитиви- създаване на нестабилно общество, раздирано от вътревидови борби, лесно за лашкане от задокеанските богоизбрани.

8

Анонимен

преди 5 години

До какво ще доведат предложенията за промени? До още по-голямо засилване на демографския срив. До силно изразена полова дискриминация в полза на жените. До разрушаване на семействата. До по-малко съвместни съжителства между мъж и жена.

7

Бау

преди 5 години

Добра идея, но трудно доказуема и ще се злоупотребява. Българина обича да бие жена си, за да си излее яда от това колко е беден и нещастен. Жените са слаби и това да я пребиеш те прави чисто и просто ... oтрепка.

6

Анонимен

преди 5 години

Жена в оръжеен магазин: - Искам пистолет. - За защита ли? - За защита ИМАМ АДВОКАТ.

5

Анонимен

преди 5 години

Е как така? Ако аз не мога да бия жена си, то тогава кой ще я бие? Как тя ще се възпитава?Или какво? Ще се появят частни фирми и когато ми се наложи, ще ги викам тях да ми бият жената???Егати и светът! Не отиват на добро нещата...

4

съвет

преди 5 години

Просто не се женете за българки и всичко ще е окей!

3

Много ме е ят

преди 5 години

Домашно насилие жените вбесяват мъжете си до краен предел и после мъжете нямат избор пребиват я. После тя отива да се оплаква прокуратурата или там ко си и после мъжете го отнасят. А не виждат че това е много сложно нещо в отношенията на жена и мъж. И жените все се измъкват а точно те са виновни. Много права имат жените не е честно. Мъжете страдат много заради такива жени феминистки.

2

Анонимен

преди 5 години

Егати, тия от ГЕРП съвсем се оляха!Какво искат да кажат? Че не мога да бия собствената си жена в собствения си дом?!Е къде отиде демокрацията и неприкосновеността на частната собственост?!

1

Системният..

преди 5 години

..психически тормоз се инкриминира? Уаууу - доста добри женици ще посетят затворите по този повод!