33

;-)

преди 5 години

Джендърчета, и в момента домашното насилие се наказва от НК и ЗДМ. Въпросът е, че се опитвате да въведете мъглява формулировка за психически тормоз, по която "виновните" да лежат с години в затвора.

32

до кратун

преди 5 години

Като те вбесява тона кажи го на жената вместо да я биеш.Значи проблемът е в комуникацията .Кажи какво чувстваш в момента , но не превръщай своята агресия във физическа саморазправа.Покажи ,че стоиш над нея.Хора говорете без да унижавате другия.

31

Анонимен

преди 5 години

Абсолютно съм за. Щом като пребиеш някой на улицата ще те осъдят, защо да не те съдят и когато пребиеш някого в дома си? За мен разлика няма! И двете са престъпления и трябва присъда.

30

Кратун

преди 5 години

До 14: Вбесяват ги с начина, по който го правят - заядливо, обидно, грубо, презрително. А ти продължавай да се оправдаваш пред себе си колко си перфектна, щом не искаш толкова много колкото другите. С такова отношение нищо не се постига.

29

Анонимен

преди 5 години

До 14Много се кефя, като видя мъж как си е гушнал бебето и го разхожда. Умилително е! Сладко е!

28

Анонимен

преди 5 години

До 18В службата ако седи вирнат нос смятай вкъщи никой не я бръсне за нищо. Идва в работата и започва да пръска злоба до несвяст. Иска да има контрол на всичко и всеки, защото у дома никой не и е засвидетелства това право. Знаят че е неспособна без баща си и майка си *** да си избърше. Конфликти вечно тате я оправя нали е връзка. И така омагьосан кръг. У дома кютек и глад. И горките служители! И те са длъжни да понасят този стоически тормоз поради неудоволетвотението у дома.

27

Кратун

преди 5 години

ГЕРБ може да брои само в години и в милиарди. Ако вкарваме в затвора години за всякакви престъпления, няма да има достатъчно затвори и хора, които да хранят затворниците. При първо нарушение достатъчно отрезвяващо действа и един месец затвор. Няма нужда да унищожаваме живота на хората от веднъж. Смисълът на наказанието е да дадеш на човека възможност да се поправи. Ако не ще, тогава вземи голямата тояга. Законотворството ни става все по-примитивно. Като лидера на партията им.

26

Анонимен

преди 5 години

До 28О това не разбиране в домашна среда и тези конфликти се пренасят в работна среда. При нищо виновни служители.

25

Някоя

преди 5 години

Трябва да се вземат мерки, но, моля - нека този път без сексизъм. Жените, тормозещи семействата си, да се наказват наравно с мъжете. Равноправие на половете имаме все пак.

24

Анонимен

преди 5 години

Насилието не е само на мъж спрямо проятелка или съпруга! Има бащи насилници, майки насилници, СЕСТРИ насилници. Тогава е най -страшно , защото за разлика от съпруг /а, можеш да го напуснеш или.се разведеш. А от семейните тирани къде да избяга и да потърси закрила? От семейството човек очаква безусловна подкрепа и разбиране , а ако не ги получи от малък и израстне в една враждебна и вредна среда, целият му живот се проваля! И здравето.Трябва да има най -сурово наказание за такива безхаберни "родители " и близки. Санкции, глоби и съд. Психическият тормоз може да е по-страшен от физиче

23

Анонимен

преди 5 години

Какъв затвор бе , в Нигерия вече е само глоба за домашен кютек ... два шамара , плащаш си рублите и готово

22

Анонимен

преди 5 години

По - добре сам, отколкото с жена с твърде завишена самооценка за себе си. Или с големи претенции.

21

Уау

преди 5 години

С затвор ? То има ли женски затвор в бг или само затвори за мъже в бг. Ако наистина е така много лошо се пише за мъжете. Ще препълнят още повече затворите.

20

Анонимен

преди 5 години

Понеже мъжете биели и тормозили жените , за това разликата в броя самоубийства е 4-5 към едно в полза на мъжете. А причините почти винаги са лични. Това са фактите, джендърската пропаганда да се гърчи както иска.

19

;-)

преди 5 години

Джендърчета, проблемът е в мъглявите концепции за тормоз,с които може да се злоупотребява. Аз знам, че точно това е целта на последователките на Сафо от феминистките организаци.

18

Анонимен

преди 5 години

Мъжът е агресивният пол. Сигурно жена му не му пуска и той като е толкова дълго време на сухо сигурно може би затова се ядосва незнам.

17

;-)

преди 5 години

До бау и анонимнатаА бе грантаджиите да не дежуите по сайтовете?

16

до Трол

преди 5 години

По -добре сама отколкото с мъж с ниска самооценка за себе си.Това,че един мъж бие жена си ,издава колко слабохарактерен е той. Физическото насилие е знак на слабост и безсилие.Това са мъже мижитурки,тръгнали да се доказват пред жените си избирайки неравностоен партьор.

15

Бау

преди 5 години

До 16Драги гарантирам ти, че съм по-бял от теб. Зимата съм като призрак :D Само прочети мненията по-надолу пак си помисли какво обичат. Искат да контролират някого, защото нямат власт над никого другиго. Жената децата , това е. В службата седи с наведена глава.

14

Трол

преди 5 години

До 14Ми заминавай си на запад! Такива като тебе чакат да станат на 40 и после реват че са стари моми.