14

Анонимен

преди 5 години

Само който не е гледал дулото на заредено оръжие,може да говори глупости ка теб!Гларусе,моли се да не ти се случва...то зад клавиатурата е лесно! :)

13

Гларус

преди 5 години

Таксиджията Петьо Павлов се е показал като истински страхливец и медуза,бягаща от отговорност.Абсолютна липса за социалност и обществена отговорност.Можел е да спаси бебето от психопата,обаче не го е интересувало.Както и мнозинството останали в БГ българи ,не роми или турци.Общество,съставено от *** няма бъдеще.

12

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

Гадна работа,ама това е живота. Никой не е застрахован.ПС: айде някой от колегите тук да подсети сиднито дето си купува гофретите сутрин на лавката да ми ги прати да ги опитам аз кви са тия гофрети ,,Коала,,

11

Анонимен

преди 5 години

Кое е неадекватното при таксиджията бре юнак?С пистолет в тила как ще реагираш?ЮНАК!

10

Анонимен

преди 5 години

Kaкво му пречеше на м*лоумния бакшиш да му каже "да, остави детето" и да го закара действително в най-близкото районно! Детето щеше да е живо! А с отказа му, бащата вече в безизходицата не е имало друго решение разсъждавайки по манталиета на моментната му психоза. Абсолютно неадекватен "човек" е въпросният таксиджия. Вижда, че човек с пистолет очевидно иска да се отърве от детето си, и вместо да неутрализира ситуацията тръгва да спори с камикадзето да си вземе детето !

9

Хах

преди 5 години

Таксиджията е реагирал супер неадекватно, но с пистолет в тила не трябва да се превърля вината върху него , че не е взел детенцето.

8

V

преди 5 години

Абсолютно нормален човек. В таз държава не мой да си нормален. В нормална държава мой да си нормален ;)

7

инспектор ДюДю

преди 5 години

странна птица е този Викторио - има пистолет, а иска да го карат до Благоевград, за да скочи от мост.елементарни наченки на логика няма.

6

не става

преди 5 години

Тоз таксиджия е супер ***, можеше да спаси детето.Той му е предлагал да вземе детето и да го закара в полицията а тоз *** отказал ?!?!?!Нямо по-безчовечни хора от бакшишите !

5

Анонимен

преди 5 години

Непознавам човек който може да убие жена си и детето си. Имам много познати и приятели и въпреки това няма такъв. Имам разведени приятели имам живеещи на семейни начала но нямам убиици пияници и наркомани. А нямам защото всички са родени по онова недоносено соц. време и са възпитани изучени по онова време. Този е роден в новото време. В това време на безвремие и без ценностна система. Въпреки че едни селя.ндури казават че имало евроатлантически ценности. Това ли са ценностите 6-те апаратмента.

4

КРАЛИ МАРКО

преди 5 години

СИМПТОМИ НА ДЕМОКРАЦИЯ. сащ номер две.става и у нас.

3

Анонимен

преди 5 години

Абсолютно нормален средностатистически българин. Просто не знаеш в кой момент ще застреля жена си и детето.

2

ШибиРиби

преди 5 години

Истински софиянец

1

Ужас

преди 5 години

Всеки втори в Булгариа е ***, а умирането е национален спорт