Снимка: Facebook

Случайността ни събра! Просто спрях на "Хаджи Димитър" на един магазин, дойде младо момче с малко дете, може ли, вика, до "Надежда 4", и аз му казах "Сядай".

Още по темата
Това разказа пред репортер на Bulgaria ON AIR таксиметровият шофьор, возил убиеца от "Надежда".

"Качихме се в колата, смяхме се, абсолютно нормален човек. И в един момент стигнахме до Надежда шеста част, на последната спирка на 85, и усетих удар в тила и се дръпнах по инстинкт и погледнах в тъмното, гледам на главата ми сложен пистолет! Моментално го зареди и ми каза: Ако искаш да живееш ще правиш това, което ти казвам!“, разказа шофьорът.

Той обясни, че първоначално Викторио го е накарал да кара към магистрала Люлин, защото бил избрал да се самоубие от висок мост край Благоевград. Нападателят е взел телефона на шофьора, за да не може да се свърже с полицията.

В крайна сметка го е накарал да смени курса към Горни Богров. През цялото време е държал пистолета с едната ръка, а с другата и с краката си е опитвал да успокои дъщеричката си, която по-късно убива.

В крайна сметка след неуспешния опит да се самоубие, Викторио е в "Пирогов". Лекарите обаче не успяха да спасят простреляното момиченце.

Разследващите стигат до Викторио и простреляната Никол с помощта именно на таксиметровия шофьор, който ги е взел от дома на родителите на мъжа в квартал "Хаджи Димитър".

Вижте във видеото на телевизия Bulgaria ON AIR какво каза 55-годишният шофьор.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase