74

Иванов

преди 5 години

До Димов: Прав си , но никой от никоя партия не е поемал такъв ангажимент. Защото, продажбата на оръжие е голяма далавера и всички политици са вътре в тая далавера.Така че , не очаквайте такова нещо от родните ни политици- особено пък от днешните ни управляващи ,които ежечасно са вътре в някаква далавера.

73

Димов

преди 5 години

Някой от политиците ни през тези тридесет години обеща ли ,че ще внесе следния закон за оръжието ,който да гласи : " В срок от 72 часа ,всички притежаващи оръжие / законно или незаконно /,да го предадат в най близкото управление на полицията ! В противен случай влизат в затвора за твърдо десет години ! Оръжие да носят само служителите на МВР /когато са на дежурство/, служителите в армията /когато са на дежурство/ и специализираните служби , без разни фирми.

72

от Хаджи Димитър ли?

преди 5 години

Нещо не разбирам? Таксито го е взело от Хаджи Димитър и го е закарало в Надежда 4?Трагедията не се ли е разиграла в Надежда? Не тръгна ли от там да бяга?Относно това дали малката невинна душичка е могла да бъде спасена: категорично да. Така наречения баща сам е искал от шофьора да вземе детето и да го закара в полицията. Не го е направил...А трябваше...Царство им небесно и съболезнования на близките!

71

АнонимеН

преди 5 години

НЕ ПИШЕТЕ СРЕЩУ ШОФЬОРА НА ТАКСИТО ЩОТО НЕ Е ИМАЛО КАКА ДА ВЗЕМЕ БЕБЕТО! АКО ВЗЕМЕ БЕБЕТО НАЛИ ЛУДИЯ ЩЕ ГО ГРЪМНЕ!

70

Анонимен

преди 5 години

Ястребе радваш ли се на този психопот мога да ти кажа че в Световната история по големи психопоти на Балканите и Азия и убици на деца от Османците няма !

69

Анонимен

преди 5 години

Ами....да му заредят един пистолет и да го карат в гората да се гръмне!!! защо изобщо се борят за живота на този и губят времето на полиция, доктори и тн. Ако е искал пък да скача от мост - да го карат там и да скача. Нали няма хора, които смятат, че това нещо може да се реабилитира и да бъде нормален член на обществото??!?!

68

Анонимен

преди 5 години

До ФутурологТи от Карлуково ли избега?Или от 4 км.?

67

Един турчин

преди 5 години

Сайтове като този имат за цел да ви държат упоени,спорещи за глупости и разсеяни.По същата причина в световен мащаб бяха създадени"X-Фактор","Американ-Айдъл" и техните производни по цял свят.Вие сте робите биещи се за забавление на цезарите,но не го осъзнавате.Вие се трудите под ужасяващата сянка на Стария Ред.Да живее Френската революция възвестила падането на монархиите и дала начало на Демокрацията.За съжаление тя се провали,защото продължи да бъде подкопавана и инфилтрирана...

66

Един турчин

преди 5 години

Какво стана с истината?!Не е ли вече модерна?

65

Един

преди 5 години

До Един турчинПо принцип си прав! Отвлича се вниманието на хората с човешки трагедии, жълти новини, просташки предавания и др., като същевременно по известни причини живота им се влошава!

64

Анонимен

преди 5 години

А бе българска работа ... дива и прозсталашка!

63

1

преди 5 години

До АнонименТо пък другаде са пара нормални!

62

Футуролог

преди 5 години

Стара Велика България на приятеля на византийския Василевс и християнин Кана Сюбиги ПАТРИЦИЙ Кубрат знаеш че се е намиралаНа днешния Крим и Донбас и Южна Украйна със столица ФанагорияТа вдигнал въстание срещу Източния Тюркски Хаганат да я основе човекаНо този регион има ПЕРСИЙСКА историяТам е било владението на персийския цар на ПОНТ като интересното е че този персиец бил силно елинизиран и чертаел исключително смели алтернативни и нетрадиционни планове за разгромяване на РИМСКАТА ИМПЕРИ

61

Анонимен

преди 5 години

Тази държава никога няма да се оправи докато все още има хора, които да вярват, че филмът "Време разделно" е базиран на исторически факти и че турците бомбардирали вагона с майки с деца в Буново!Ама то вече няма и какво да се оправя в тази държава ...

60

Анонимен

преди 5 години

.... аааа, забравих нещо важно - на никого намя да липсвате!!!! Найс , а?!

59

Анонимен

преди 5 години

Българите сте обречени! Нещо като древните инки! Но, вие не сте толкова велики, а и за вас почти никой нищо не знае! Ще умрете на секундата, а и историята няма с какво да ви помни! Чао!

58

ФУТУРОЛОГ-ИЗПОВЕД

преди 5 години

Не съм фен на Бразилия покрай техните колоси Дилма Русеф и БолсонароИ най-вече заради португалският МАОИСТ Жозе Барозу и възхода на КитайНо във филма "Шифърът на Леонардо" ,страховитият главорез на ПАПАТА непрекъснато се самобичувашеЗа разлика от лигавите СИКаджийски п"утки и сие като генералшата Бойко за които още е загадка какво е да си МЪЖИ Болсонаро също е прав да е женомразецМадлен Кирчева и сие са с интелект за публичния дом а не за войнаАз комай съм последния мъж от българите

57

*)Ястреб(*

преди 5 години

До 1Кое не хубавото с моята българско език *** уфтсо?! Моето булггарско език по-добдже от буггарското на многото пове булггари. Айде холан оттуканка ...

56

Анонимен

преди 5 години

Извини ме, но не съм очевидец на случилото се. Не знам ти как точно си "видял" какво се е случило..Аз коментирам само това което ни се поднася в медиите. Ти също казваш, че жената е застреляна без да си я видял, че е така. Някой може да каже, че си е жива и здрава и не вярва на поднесеното от медиите.

55

Анонимен

преди 5 години

"Според теб няма логика да застреля и жена си майката на детето си, но както виждаш го е сторил."Извини ме, но не съм очевидец на случилото се. Не знам ти как точно си "видял" какво се е случило. Базираш си изводите на поднесеното от медиите. Медиите вчера тръбяха, че травмите на бащата и детето са "несъвместими с живота", днес заявяват, че нямало "непосредствена опасност" за живота на бащата.