82

Borisov niamaNikakva

преди 5 години

..predstava kolko ushi ima na glavata !!!

81

Анонимен

преди 5 години

Някои яростно спорят, че ГЕРБ не бил управлявал 10 години?!??!А в тЕкста горе самият депутат от ГЕРБ Ал.Иванов казма, че са управлявали10 НЯКОЙ ЛЪЖЕ

80

Винету

преди 5 години

До 76 е. Съжалявам за грешката.

79

Винету

преди 5 години

До 72. *** кратуни са на Позитано 20. А обикновения българин го питаха на избори и той четири поред сложи ГЕРБ на първо място. Като са толкова лоши, защо избирателите гласуват преобладаващо за тях, бе червен парццал? Защо бе, ***, а не дават властта на БСП? Защо?

78

нее

преди 5 години

това гепирасткият тепигьозлък е наистина безкраен. лъжеш, мажеш, крадеш и викаш бсп ми ср в гащите. бсп ако беше читава досега да им е извила врата няколко пъти, ама с тия добревци, герговци, станишевци и т.н. наглеци начело нема никакъв шанс.

77

Анонимен

преди 5 години

Я да го питам аз барисов-от какъв ...отпуска 70 МИЛИОНА ГОДИШНО на държави от третия свят!!!Ние сме в четвъртия свят,ама за нас празни приказки! !!!

76

Гунчо

преди 5 години

Това че политиците и фирмите около тях забогатяват не значи че има възход...

75

Анонимен

преди 5 години

Коо...нее..

74

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Кирчо Добрев вече беше започнал да лъска куфарчетата... - но се наложи да ги прибере...

73

Анонимен

преди 5 години

Ти не подценявай глупавите хора в бг. Много са и са потенциално бсп гласоподаватели.

72

Анонимен

преди 5 години

Освен пари, нормалният живот изисква сигурност и спокойствие за гражданите! С хора като Симеонов, Цачева, Московски, Цветанов, Добрев и цялото ято чакали край Борисов, това няма как да се случи!

71

Анонимен

преди 5 години

До СтранджатаСтранджа хората наистина не са слепи и виж какво мислят за простотиите които си написал. Но така е, какъвто е Боце тиквата такъв му е и електората ограничен и ***. Възход има само в празните ви кратуни, питайте и вижте обикновенния Българин.

70

Анонимен

преди 5 години

По времето на БСП,износът на стоки от България беше за 23 милиарда лева,заменки на гори,за 7 милиарда лева-ощетили държавата,два гьола за 5 милиарда-ощетили държавата,не разплатени дългове за 3 милиарда лева,потънали незнайно къде още 4 милиарда лева и бетонирани курорти,в които си изпраха парите тройната коалиция.Сега износът на стоки от България е за 53 милиарда лева.България,няма да загине,защото БСП не е на власт.

69

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

За момента можем да кажем ясно и категорично... - ГЕРБ няма алтернатива...

68

Бай Тошо

преди 5 години

До 74 червен анонимник. Естествено, че не вярно, че се е провалил, а глухите и слепите са червените пенсии като теб, които си държат портрета на Сталин над ковьорчетата и слушат само ***.

67

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Хората не са слепи... - всички вече виждат градивната политика на ПП ГЕРБ... - и тези, които не понасят успехите им и се скъсват да пречат и саботират...

66

Байфидан

преди 5 години

Както можеше и да се очаква, червените драскачи оплюха всичко. Нищо че фактите и цифрите са си факти и цифри. Е не може с магическа пръчка от днес за утре да текнат реки от мед и масло. Но аз да попитам при бесепарските управления какво беше състоянието на държавата и какви бяха цифрите. Щото трябва да имаш сурат, когато критикуваш, а не просто така от злоба.

65

Анонимен

преди 5 години

Борисов,провали се от всякъде и във всичко!Сляп ли си или си глух или си мислиш,че ние сме такива?

64

Анонимен

преди 5 години

Някой замислял ли се е колко са криминалните новини за една седмица? Не съм ги броил,но не не са по-малко от 3-4 на ден и то не за ухапани или ощипани,а за такива с последвала смърт или нагло и арогантно посегателство срещу органи властта!Журналистите изпадат в абстинентен делириум и директно в ефир,започват да обясняват,кой как застрелял,убил,удушил изнасилил и умъртвил някого си!Е,какво ме интересуват на Борисов хвалбите тогава?

63

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

АЗ т***ъп ли съм, или г***й, който се слага на гербер***стите за някоя жълта стотинка? От днес да да знаете, аз съм Г***Й и обичам квадратни гебер***стки страпони!!!!