102

Анонимен

преди 5 години

ИНТЕРЕСНОТО Е, ЧЕ ОТ ВСИЧКИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ ПАРТИИ, САМО ЛИДЕРЪТ НА ГЕРБ Е КОМУНИСТ. ДА НЕ БРОИМ И ДРУГИТЕ КОМУНИСТИ И ПАРТИЙНИ СЕКРЕТАРКИ В ГЕРБ.ДОРИ НИНОВА НЕ Е БИЛА ЧЛЕН НА БКП.

101

Анонимен

преди 5 години

БСП в коалиция с бат Сали и продължават да лъжат, че зелените не гласували за тях :)Единствените хора хванати да фалшифицират избори и осъдени за това са го правили за бсп - факт!

100

Срива се Баце

преди 5 години

Не лъже добре. Изхаби се и в лъгането. Аме как да са нарастнали дохдоите 3 пъти, бе, Баце? Не става с кръчмарски подход, бе, 3 пъти! И КОЛКО е това и СПРЯМО какво? Боже, какъв арогантен *** лъже безобразно!

99

месара

преди 5 години

точно, кратко и, ясно!

98

Анонимен

преди 5 години

***, протоколите ги има в Нета, всеки може да види какви са резултатите в ромските секцииТака, че прибери ластиците и локумите и ги разтягай на летните университети на гербарската младеж.

97

Анонимен

преди 5 години

До ТОТАЛНОми бягат хората щото бсп фалира на 3 пъти държавата. Дори малките деца знаят, че откъдето минат каскетите трева не никне. Крадат и с гз си!

96

Анонимен

преди 5 години

Колкото и да слагате минуси другари,цифрите по долу са абсолютно верни---------- ***, цифрите от столетия са 10 на брой.Може би искаш да кажеш числата, ама малко си учил.А иначе, всяко нещо си има край. Един прекрасен ден нещо ще каже ЩРАК и хубавото на др. Борисов ще свърши. Така става винаги и то най-неочаквано. И ще е скоро.

95

ТОТАЛНО

преди 5 години

Е ИЗПЕРКАЛ БОРИСОВ----3 МИЛИОНА СА НАПУСНАЛИ ДЪРЖАВАТА ОТ ГЛАД И МИЗЕРИЯ,ЦЕНИТЕ СКОЧИХА 5 ПЪТИ,И ОЩЕ ЩЕ СЕ ВДИГАТ--ТОЗИ СИ Е НАПРАВИЛ КОМУНИЗМА И НЕ МУ ПУКА ЗА ТЪПИТЕ БЪЛГАРИ!!! ЗАКРИВАТ СЕ БОЛНИЦИ,УЧИЛИЩА-ПЪТИЩАТА СТАНАХА УБИИЦИ ОТ НЕ КАЧЕСТВЕНИТЕ МАТЕРИАЛИ ЗА МИЛИОНИ -КОРУПЦИЯ ДО ШИЯ..БОКО,БОКО.РОМСКАТА ПРЕСТЪПНОСТ РАСТЕ СЪС СЕКУНДИ....БОКО,БОКО!!!

94

Анонимен

преди 5 години

До КОМУНИСТЪТ БОРИСОВТочно в ромските квартали масово са гласували за ГЕРБ, това го анализира и Михоил Константинов.ти виж в протоколите на ЦИК кво пише, не ми развивай локумите на ***. Ако не са зелените бсп отива на бoклука, а не в парламента.

93

Анонимен

преди 5 години

До 92А преди това като имаше 5 години президент европитек и *** при това, защо ни стана работата.

92

Анонимен

преди 5 години

Колкото и да слагате минуси другари,цифрите по долу са абсолютно верни,и няма никакво значение колко минуси,ще сложите.ГЕРБ ви биха, и пак ще ви бият защото на построеното от тях ,и на ремонтираните обществени сгради е три пъти повече от БСП и тройната коалиция с оня ПОЧЕТНИЯ ПРЕДСЕДАТЕЛ от Шумен с който се целуваха под и над мостове С ОНЯ РОМ -ГНУСНИ СТЕ!

91

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДадоха на хората 10 % увеличение на заплатите, а след това вдигнаха цените на горивата, на газа, на парното, на хляба и пр. с 30 - 40 %за горивата се оплачи на другарката Нинова. Мъжът и е директор в Лукойл и раобти за Русия, не за България.

90

КОМУНИСТЪТ БОРИСОВ

преди 5 години

***, не ме интересува колко са гласували за БСП.Аз ти казвам колко са гласували за КОМУНИСТА БОРИСОВ.Точно в ромските квартали масово са гласували за ГЕРБ, това го анализира и Михоил Константинов.

89

Анонимен

преди 5 години

До АнонименА БОРИСОВ НЕ ГО ПУСКАТ ТОЛКОВА ГОДИНИ В ШЕНГЕН.ЗАЩО ЛИ?с президент-путинопитек кой ще те вземе в Шенген бе?

88

Анонимен

преди 5 години

Дадоха на хората 10 % увеличение на заплатите, а след това вдигнаха цените на горивата, на газа, на парното, на хляба и пр. с 30 - 40 %Отпред моркова, отзад тоягата в хоризонтално положение, навряна където се полага.

87

Анонимен

преди 5 години

До ФАКТОстаналите 82 % НЕ СА ИСКАЛИ ГЕРБ ДА УПРАВЛЯВА.а колко са гласували за бсп бе бастyн? Що не управлявате? Само Факултета и Столипиново гласуват за вас :)

86

Анонимен

преди 5 години

Браво! Пак им се *** в каскетите на камунетата :)

85

Анонимен

преди 5 години

ПО ВРЕМЕТО НА БСП БЪЛГАРИЯ ВЛЕЗЕ В ЕС.А БОРИСОВ НЕ ГО ПУСКАТ ТОЛКОВА ГОДИНИ В ШЕНГЕН.ЗАЩО ЛИ?

84

ФАКТ

преди 5 години

ЗА ГЕРБ СА ГЛАСУВАЛИ САМО 18 % ОТ ИЗБИРАТЕЛИТЕ! И от тях 300 000 ромиски гласове.Останалите 82 % НЕ СА ИСКАЛИ ГЕРБ ДА УПРАВЛЯВА.

83

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 79.Та то по времето на БСП,каква сигурност имаше?Те създадоха мутрите,фалираха три пъти България,има 130 не разкрити убийства,за 10 години на власт,какво построиха?Какви бяха заплатите и пенсиите?За каква сигурност пишеш-та ние помним `данък спокойствие`!И здравеопазването им беше оценено на 2,50 и образованието също.Заради БКП-БСП,по тяхно време от България мигрираха 1 200 000 души.Сега след като са създали семейства и деца в чужбина са над 2 000 000 българи!