62

Коце кмета

преди 5 години

Абе то че има възход, има, ама възход на какво? На цените, на кражбите, на престъпността и корупцията, на задлъжнялостта, на безперспективността, на диктатурата, на... още много има да се изброява, ама тук няма място. Възход на числеността на обесени политици трябва да има, иначе всичко е напразно - все такива възходи ще са.

61

Провалилият се ГЕРБ

преди 5 години

Тези се провалили, онези се провалили. Всички провалени, само ГЕРБ на шест.ДА ама НЕГЕРБ така се провали, че Земята се тресе. Никога не сме били по-бедни, болнш.и и окъсани. Точно днес, когато Борисов лееше тези лъжи, по новините казаха, че три области в България били най-изостанали от целия ЕС.Браво, Борисов! Никакви комунисти, фашисти и всякякви други не можа да срине България така, както ти го направи.

60

анонимен

преди 5 години

НАГЪЛ СЪС СВОЯТА ВЪРХУШКА! ХОДЕТЕ СИ!

59

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

... - и запомнете... - *** не се бори за власт... - тя ламти за нея...

58

Провалилата се БСП

преди 5 години

Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин използвайки властовите си ресурси и позиции по време на прехода БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!

57

Анонимен

преди 5 години

Днес в информиран.нет има много интересни статии (както всеки ден).Четете още и Национален протест.

56

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Разстежът щеше да е много по голям, ако БСП не саботираше българското правителство...

55

Анонимен

преди 5 години

Какво стана с габровския тарикат Томислав Дончев и Боршош?Колко откраднаха от НДК???И тоя Дончев в зам.премиер.................ужас!!!

54

Анонимен

преди 5 години

Само герберските оШфорки са във възход.

53

акуд

преди 5 години

абе ГЕРБ, не прекалявайте с глупостите, стандарта на България и морала на Българина скоро ще е 0 %

52

Анонимен

преди 5 години

Икономиката растяла с 4 % всяка година................айде стига сте ни баламосвали с разни макро-икономически показатели..............знаем ги тия номера!!Но хората работят масово за 510 лева заплата, нали??София не е България................и само с един ИТ сектор не може!!!

51

Анонимен

преди 5 години

Бе тия хора чуват ли се, какво говорят? Къде е този възход? - В заобикалящата ни мръсотия, светлинен ръст на цените, невероятна наглост, партиен грабеж, китайската стена на пътя на редовия гражданин, в усмъртяващото здравеопазване, от което счетоводител "реформист" изстисква от дробовете ни още пари за крадене, че се свърши приватизацията..."да продължава ли списъкът", България е продадена, а ние сме остатъци, оставени да агонизират...обвинявани по наръчника на облагодетелстваните, че "мрънкат"!

50

Анонимен

преди 5 години

Олееее, тия гербери съвсем ни взеха за балами................не се накрадоха и не се наядоха...................................и аз да открадна милиарди от евро-фондовете................голям възход ще си направя!!!!

49

Анонимен

преди 5 години

Прав е Бойко.

48

Анонимен

преди 5 години

Аха, това е новият виц, спуснат директно от правителството...

47

Футуролог

преди 5 години

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ вкара БЪЛГАРИЯ в Евросъюза а Бойко Д"ебила си унищожи покровителите и им би шутаТова е истинатаАнгела Меркел е един от най-големите германски българомразци и винаги е била такаваГерберои"диотите да попитат Валентин Вацев за младата политическа активистка на Кол-Меркел дошла във БГ да работи за затварянето на блоковете на АЕЦ "Козлодуй" и как като се опитал да и опонира се фръцнала и напуснала демонстрирайки презрение към българите като цяло

46

Анонимен

преди 5 години

Леле, тоя вече не се чува какви ги плещи.Бе Борисов, то може лъжене, може, ама дори и лъжите трябва да са с мярка.

45

Krekik

преди 5 години

Ahaaa...skachenite sadove...i pompiat li pompiat...muskuli za golove...

44

Анонимен

преди 5 години

Оти се срамувате да кажете че геп са ви купили и продължавате да триете!А факта, че уруспията си отива означава че и банкянския отича!

43

Анонимен

преди 5 години

Филиите с мас и суджуците се омазаха тотално и се разсмърдяха...