190

Анонимен

преди 5 години

Анализирайки лицето на Убиецът заключенията ми са, че е човек добронамерен, дори има чувство за хумор, но бенката под лявото му око в знак, че е видял нещо кошмарно "от другата страна". Диагноза: ИЗТРЕЩЯВАНЕ.

189

nina

преди 5 години

Оцетът може да се прави например и от ябълки. Не само от грозде.

188

Анонимен

преди 5 години

"Не се заяждай с нина.тя пише това ,което мисли!!!!! "Да, прав си... тя толкова си може...

187

nina

преди 5 години

Едно нещо, което хората не разбира е, че ако стоят на течение, може да се простудят.

186

nina

преди 5 години

Ако искаш да знаеш, водата може да те измокри!

185

Анонимен

преди 5 години

То и Сараевският атентат е просто едно единично убийство на някакъв си обикновен престолонаследник. Трябваше ли да се превърне в повод за започване на Първа световна война и да измрат толкова милиони хора?

184

Анонимен

преди 5 години

До nina"За психически нестабилни хора c комплекс за малоценност изневярата може да е оправдание за извършване на престъпление."Пак ли почна да обясняваш, че лимоните са жълти?Толкова си жалкa, че направо почва да ми се повръща от теб. За пореден път ти казвам, че май бавно схващаш, пък уж си на 40 и някакви си години... Пак казвам, убийството е по-голям грях и това всеки го знае и никой не спори за това. Съсредоточи вниманието си на по-важните неща. Мисли за провокаторите.

183

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 191Ако някой ти е изневерил той не те заслужава. Показал ти е,че животът с него няма да се подреди както си очаквал. И да го убиеш и да приемеш изневерите му, нещата никога повече няма да са както си си ги представял. Какво ти остава? Да блъскаш с глава в тая стена или да търсиш някой, който споделя твоите ценности, но вече осъзнал, че идеални няма

182

nina

преди 5 години

#191За психически нестабилни хора c комплекс за малоценност изневярата може да е оправдание за извършване на престъпление.След като в една двойка нещата не вървят по една или друга причина,хората се разделят и си тръгват по своя път.Най-важното е благото на детето.Ако вие не можете да превъзмогнете страданието от една раздяла,вероятно ви трябва помощта на терапевт.

181

Анонимен

преди 5 години

Написах го иронично за пистолетите,но това е логиката на повечето хора.Нали все пак сме хора не ***

180

123

преди 5 години

ТОЗИ УБИЕЦ Е ПОЛИЦАЙ , СВИКНАЛ Е ДА УБИВА..

179

Анонимен

преди 5 години

Раздайте пистолетите!!!!днес ще се гърми по всички,които изневеряват няма значение пола.

178

Анонимен

преди 5 години

Nina, ако не смяташ, че подхождаш детински, значи просто мисленето ти е слабо за 40 и не знам си колко години. И просто спекулираш с трагедията на тия хора, за да оправдаеш едно лошо нещо като изневярата и да говориш неща, носещи смисъла, че все едно "не е кой знае какво". Ти не разбра ли от толкова коментари, че на хората тук им е през дeдовия за поредния луд убил жена си. Хората коментират изневярата като цяло, провокирани от глyпаци в коментарите. Иначе всеки знае, че убийството е по-зло.

177

Анонимен

преди 5 години

Забравих да добавя по децата им също????Схванахте ли грозната картинка?????

176

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 182Много тежко наранява изневярата. Но убийството няма да те донесе покой. Извървява се друг път на осъзнаване на собествените си илюзии и грешки също. Иска се враме, но така израстваш и следващата ти връзка може да е по-пълноценна.Не отмъщението е разрешението на ситуацията. А да успееш емоционално да загърбиш изневеряващия.А свят широк, той не е единствения. Но трябва време да го осъзнаеш.

175

Анонимен

преди 5 години

Само си предстсвете следното... Обичате се с любимия си, от вече 15 години примерно. Никой не е изневерявал, нищо такова не се е случило, даже повод за съмнение няма. И както си стоите един слънчев ден на дивана в хола, ядете пуканки, смеете се, гледате примерно някъв филм. И изведнъж жена ви (или мъжа ви) взима ножа от масата и ви го забива в бедрото. След което започвате да се смеете пак дружно, весело. И на следващия ден с усмивка подписвате бракоразводно при съдията и се целувате за чао.

174

nina

преди 5 години

#182Драги,от позицията на свойте 47 години,мога да ви уверя,че въобще не подхождам детински.Да,когато близък човек те предаде,не е приятно,боли,но времето лекува,и най-доброто,което човек може да направи е да обърне гръб и да върви напред.Другото са глупости.Както писах и преди-човек трябва да може да превъзмогва егото си и да върви напред.В случая въпросният Виторио не е могъл да преглътне егото си,но можа да простреля собственото си бебе в окото!!!

173

Анонимен

преди 5 години

И детето ли е изневерило????????

172

Анонимен

преди 5 години

И двамата не са от София.Той е от село Горна Малина, а тя от Дулово, Силистренско.Откъдето всъщност е и Голямата Мръ сна уста Деси Атанасова, тежката артилерия на ГЕРБ.

171

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 161, i'm и др.Какви са тия истории в ХХ век: жена му сигурно му изневерявала и той има право да я гръмне! Вие за развод или раздяла да сте чували? А мъжете като изневеряват под път и над път която им покаже силикон, жение също ли да ги огстрелват? Или мисленето е наследено от 5 века Анадол? Ханъмата под фереджето и да не шуква. Па ние да си веем байрака. Като кръшка някой - чао. Има и други на този свят.