230

гп

преди 5 години

Знаете ли, шофьора казва, че бащата е споменал, че жена му е убила другото им дете и той не може да го преживее. Тъй като те нямат друго дете, за мен това означава, че вероятно тя е направила аборт. Разбира се, нямам никакви факти, но какво друго може да ознчава това в случая?

229

niki

преди 5 години

Тоя е бил нашмъркан като ***.

228

Анонимен

преди 5 години

До женаВ никакъв случай не го оправдавам. Като им гледам фенотипа и на двамата са си лика-прилика. Но като й гледам змийската физиономия на убитата.... Има съществен принос за случилото се. Някои комплексари изпитват страхотно желание да мачкат и без каквато й да е причина. Не го оправдавам! Повтарям!

227

жена

преди 5 години

Плаша се като чета колко мъже търсят оправдания и извинения за този .... този ИЗВЕРГ. Сутринта се разминах на улицата с един приличащ на него и стомахът ми се сви.Дано да сте ***, защото противното означава тотално изперкване на обществото ни!

226

Анонимен

преди 5 години

В последно време не са малко случаите, в които разни психари със законно притежавано оръжие убиват жените, а някои и децата си. Крайно време е да се затегне контрола над лицата, имащи право да ползват огнестрелно оръжие и издаване на разрешителни да не е дребна формалност, обвързана само с плащане на такси. Който притежава оръжие, всяка година да се явява на психотестове, а от РПУ-то да му правят проверки за съхранението. Ако някой носи оръжие в нетрезво състояние, да му се конфискува.

225

Анонимен

преди 5 години

Да го вкарат в една килия с някой по-гаден от него. При Стефан, който уби Виола и после наръга с отвертка съкилийника си, ще му бъде много добре.

224

Анонимен

преди 5 години

На този сега най-големият му проблем е, че е останал жив! Дано да живее дълго, но не щастливо, а всеки ден да мисли и да се тормози за това, че е погубил жена си и малкото си дете! Нищо не оправдава това да отнемеш живота на едно малко и невинно дете!

223

Сата НАТО

преди 5 години

Браво, достоен подръжник на Путин и Русския мир! Подарете му икона с лика на Св.св. Владимир Владимирович, да си го цалива преди сън!

222

Анонимен

преди 5 години

Не съм съдия или психолог, а и освен това не знам какво точно е станало, но има няколко неоспорими факта - две жервти, опит за самоубийство и подадено оплакване за психически тормоз. Честно казано подаването на оплакването ме кара да мисля, че идеята за това да я убие му се е въртяла в главата и преди това, не само във фаталния момент... Просто след като е направил престъплението е започнал да осъзнава, какво е извършил и от опит за бягство е обърнал нещата в... Може и да бъркам естествено...

221

Анонимен

преди 5 години

Е, сега сега в затвора брЪтчедите роми ще му викат "мило" всяка нощ за "Лека нощ"!

220

Анонимен

преди 5 години

По скоро под емоционално въздействие не е могъл да осмисли най-добрата реализация на практическата си смърт, независимо дали реално е искал да умре или обстоятелствата са водили до това.

219

Анонимен

преди 5 години

До аловиновен е за всичко, непряко и за това, че престъпници се разхождат по улиците

218

ало

преди 5 години

До Златен скункс 2лудия??!!Бойко Борисов не ви ли е виновен,че не сте се изср/али тази сутрин??!!Откачено племе,откачена работа!!

217

Анонимен

преди 5 години

успял страхливеца да убие бебето, но себе си не успял, жал му станало...

216

Анонимен

преди 5 години

мъж и половина....

215

ГРАДИНАРЯТ

преди 5 години

В бъдещите "Проекти" Гея-Тера "деца" ще получават само семейства и родители, които ЗАСЛУЖАВАТ да се грижат за ЦВЕТЯТА НА ГРАДИНАТА. Един АНГЕЛ ми каза.

214

Анонимен

преди 5 години

Б.а към пост 228 - бтв да се чете btw

213

Анонимен

преди 5 години

Има хора които се молят за да имат деца, а други изобщо не заслужават да имат.

212

Анонимен

преди 5 години

"Мъже, погледнете се на какво приличате."Мъжете си приличаме на мъже. Но опита ви с мекокитковите ви кара да си мислите, че всички са плазмодии. И така, докато настъпите някой комплексар и тогава се чудите от къде ви е паднало. Мъж без достойнство не е мъж.

211

Анонимен

преди 5 години

Зомбирането, кифлеенето, феминистичните възгледи, липсата на какъвто и да е морал водят до това. Нормалният, традиционен начин на живот е най-добрият, с всичките му кусури. Човешкия хилядолетен опит го доказва. Всичко "модерно" води до масови нещастия в цели поколения. Тепърва има да сърбаме попарата на малоумщините на Запада.